Foto:
Foto:
Bridget Jones
Prva filma o Bridget Jones sta bila uspešnici. Zelo verjetno bo tudi tretjemu uspelo k nakupu kinovstopnice zvabiti tisoče ljubiteljev komedije in lahkotne literature.

Renee Zellweger, ki je že dvakrat žrtvovala svojo čedno postavo, da je lahko prepričljivo odigrala rahlo debelušno Bridget Jones, je menda pripravljena še na en odmerek "trpljenja". Zellwegerjeva je namreč izrazila zanimanje za nastop v filmu, ki v katerem bomo spremljali Birdget Jones deset let po trenutku, v katerem so nas je zapustila ob koncu zadnjega filma. Helen Fielding je knjigo že začela pisati, zaradi rojstva hčerke pa je delo nekoliko zastalo. Sedaj piše "kot za stavo".



Vrnitev ključnih moških v življenju Bridget Jones
Tudi v tretjem filmu bo življenje Bridget Jones prepleteno z obiski dveh moških. To sta seveda Mark Darcy (Colin Firth) in Daniel Cleaver (Hugh Grant). V novem filmu bomo slednjega spoznali tudi v vlogi očeta otroka Bridget Jones. Ali bosta vlogi obeh ključnih moških v življenju Bridget Jones spet prevzela Hugh Grant in Colin Firth, zaenkrat še ni jasno. Kot tudi ni jasno ime režiserja, ki se bo prebijal skozi snemalno knjigo. Prve dva filma sta režirala Sharon Maguire in Beeban Kidran.