V eni izmed epizod bo hipnotiziran Homer verjel, da je star deset let. Foto:
V eni izmed epizod bo hipnotiziran Homer verjel, da je star deset let. Foto:
Daniel Radcliffe
Daniela Radcliffa smo v Simpsonovih slišali že pred tremi leti v vlogi vampirja. Foto: EPA

Zvezdnik, ki si je z osmimi filmskimi upodobitvami čarodeja Harryja Potterja zagotovil, da ob njegovem imenu najprej pomislimo prav na tega dečka z očali na nosu in strelo na čelu, je v Simpsonovih nastopil že za noč čarovnic leta 2010. Tedaj je glas posodil mlademu vampirju, tokrat pa bo Radcliffe fant, čigar poti se prekrižajo z Bartovimi, poroča BBC.
Mariah Carey bo v MacFarlanovi seriji igrala nazadnjaško krotilko živali. Sicer pa bodo v 25. sezoni animiranih maratoncev Simpsonovih svoje glasove razdajali še Elizabeth Moss, ki jo poznamo iz Oglaševalcev, ter igralki Kristen Wiig in Eva Longoria. Mossova bo glas matere, ki svojega otroka poimenuje po Homerju, saj ji ta pomaga pri rojstvu. Kristen Wiig (spomnimo se je iz komedije Dekliščina) pa bo v prvi epizodi, ki bo na sporedu 29. septembra, igrala agentko FBI-ja.

Homer verjame, da je otrok
Ta sezona bo prinesla tudi epizodo producenta, režiserja in scenarista Judda Apatowa, ki je že lani razkril, da bo scenarij, ki ga je za Simpsonove napisal pred 22 leti, najverjetneje vključen v serijo. Zamislil si je zgodbo, v kateri je hipnotiziran Homer prepričan, da je star 10 let.
V drugi seriji Setha MacFarlana bodo gledalci slišali še Conana O'Briena, nerodnega brata iz serije Dva moža in pol Jona Cryerja, 'gospoda, ki ima kemijo v malem prstu Bryana Cranstona (Kriva pota) in pevca skupine Maroon 5 Adama Levina, ki bo glas posodil samemu sebi.