Gledamo
slice
Filmska recenzija: Ko ljubezni ni več
Kakšno ceno (v denarju) ima petnajst let zakona?, 25. april 2017 ob 19:29 Kako lahko bi bilo eksploatirati čustva in sentimentalnost v filmu, ki izriše ločitev nekoč složnega, zdaj pa zastrupljenega zakonskega para.
2
Filmska recenzija: Mali šef
1
25. april 2017 ob 14:48 Tim Templeton je živahni sedemletni fantič z bujno domišljijo in staršema, ki si kljub obilici službenih obveznosti vedno vzameta čas za skupne pustolovščine in nikoli, ampak res prav nikoli, ne ...
Filmska recenzija: Velikanka
1
22. april 2017 ob 10:33 Glorijino življenje je v precejšnjem razsulu, mladostna leta podaljšuje z bohemskim življenjskim slogom in se trudi izogniti zaposlitvi in drugim odgovornostim.
Filmska recenzija: Hitri in drzni 8
16
18. april 2017 ob 16:02 So filmi, ki pripovedujejo o človeških dirkaških legendah, pa filmi o legendarnih avtomobilskih dirkah, filmi z legendarnimi akcijskimi dirkaškimi prizori ...
Filmska recenzija: Safari
5
10. april 2017 ob 14:18 Zakaj bi kdo hotel ustreliti žirafo za hobi? Kakšna bi bila upravičena motivacija in kakšno zadoščenje?
Filmska recenzija: Tiha strast Čeprav priznanja za svoje delo ni doživela, je bila Emily Dickinson med največjimi in najizvirnejšimi ameriškimi pesniki devetnajstega stoletja.
Filmska recenzija: Koliba Družino Macka Phillipsa zadene tragedija – na skupnem taborjenju med reševanjem sina pri težavah ob veslanju izgine najmlajša hči, ki je medtem ostala na bregu.
2
Filmska recenzija: Proletariat na poti v raj Zrenjanin je nekdanje industrijsko središče Vojvodine, ki se zadnja tri desetletja spopada z ekonomsko opustošenostjo in visoko brezposelnostjo.
8
Filmska recenzija: Duh v školjki Ne zgodi se prav pogosto, da bi neko filmsko delo že v predprodukciji dvignilo toliko prahu, kot je to uspelo Dreamworksovi igrani priredbi priljubljene mange Duh v školjki.
22
Filmska recenzija: Zbeži! Zbeži! , delirično-inovativen žanrski hibrid, je drzna satira o rasizmu v Ameriki – a ne pričakujte bavbava z rdečo kapico Trumpovih volivcev.
9
Filmska recenzija: Lepotica in zver Lahko je razumeti, zakaj se je nova adaptacija Lepotice in zveri mogulom industrije zdela dobra ideja: končno imamo računalniško tehnologijo, ki bo govorečim uram in svečnikom vdahnila človeški ...
8
Filmska recenzija: Sledi življenja Ekipa raziskovalcev na mednarodni vesoljski postaji prestreže sondo, ki se z Marsa vrača z različnimi vzorci.
Filmska recenzija: Mirni zaliv Kdor se je na projekcijo filma Mirni zaliv Bruna Dumonta odpravil s še živim spominom na njegovi prvi dve celovečerni deli, ki sta Dumonta tako silovito izstrelili med največja imena sodobnega ...
Filmska recenzija: Nepričakovano očka Filmi, v katerih junaki nepričakovano dobijo otroka, za katerega morajo nato skrbeti, so bili v preteklih desetletjih precej priljubljeni.
1
Filmska recenzija: Austerlitz "Ena največjih skrivnosti teh krajev je motiv, ki tisoče ljudi privabi k preživljanju poletnih koncev tedna v nekdanjih koncentracijskih taboriščih ob ogledovanju peči v krematoriju. Film sem ...
7

Gledamo
link
Filmska recenzija: Ko ljubezni ni več
2
25. april 2017 ob 19:29 Kako lahko bi bilo eksploatirati čustva in sentimentalnost v filmu, ki izriše ločitev nekoč složnega, zdaj pa zastrupljenega zakonskega para.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo