Gledamo - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Gledamo - Arhiv
Filmska recenzija: Zločinski um Če po 25 letih spet združiš Kevina Costnerja, Garyja Oldmana in Tommyja Leeja Jonesa, napoveš zanimivo mešanico klasične kriminalke, napete akcije in rahle znanstvene fantastike, ter vse skupaj ...
Filmska recenzija: Preden se zbudim Čeprav Preden se zbudim v številnih pogledih ne presega okvirov linearne, generične grozljivke, pa je lep primer vaje v slogu, ki ujame ravnotežje med elementi groze in fantazije.
Filmska recenzija: Ponoreli Henry Henry se zbudi v laboratoriju s pomanjkljivim spominom in težkimi poškodbami. Zdravnica, ki mu pove, da je tudi njegova žena, mu pričvrsti nekaj manjkajočih okončin.
Skafandri, kri in groza: kako se odreže Katarina Čas v srbski grozljivki? Katarina Čas, nesporno tista slovenska igraka z najuspešnejšo mednarodno kariero, je po Policistu, Volku z Wall Streta in Dannyju Collinsu dočakala svojo prvo glavno angleškogovorečo vlogo - v ...
Filmska recenzija: Knjiga o džungli Sentimentalna navezanost na šolsko Disneyjevo animacijo ne pretehta: nova, igrana adaptacija znane zgodbe o Mavglijevih prigodah v živalskem kraljestvu je najboljša ekranizacija Knjige o džungli ...
Filmska recenzija: Mama Vlado Škafar je prav posebne vrste fant. In najsi ga imamo radi ali ne, mu moramo vsekakor priznati, da takih, kot je on, ne srečaš prav pogosto.
Filmska recenzija: Dobri državljan Dashiell Hammett je eden izmed pionirjev kriminalke noir, ki je v nasprotju s kolegi Chandlerjem, Cainom in drugimi v resnici nekaj časa delal kot detektiv.
Filmska recenzija: Fantomski deček Predstavljajte si, da vaše mesto ogroža nevarni zločinec, vi, policijski načelnik, pa ne morete storiti prav ničesar, ker ste začasno prikovani na invalidski voziček.
Filmska recenzija: Batman proti Supermanu - Zora pravice Marvelu in Maščevalcem se konkurence ni treba bati.
Filmska recenzija: Kung fu panda 3 Vprašanja, ki se pojavijo ob novih in novih nadaljevanjih uspešnih filmskih del, so bržkone neizbežna: Zakaj "reciklirati" že preverjeno, namesto da bi razvili kaj izvirnega?
To vse spremeni Zdi se, da je za okoljevarstveno tematiko večje zanimanje kot zdaj vladalo kakšno desetletje tega, denimo v času Neprijetne resnice Ala Gora, čeprav za to ni pravega razloga.
London je padel Posebni agent Mike Banning je bil po uspešnem reševanju ameriškega predsednika iz rok teroristov v filmu Padec Olimpa rehabilitiran kot ključni člen varnostne službe.
Trumbo Imena Dalton Trumbo se je med filmskimi ljubitelji zmeraj držala rahla meglica skrivnostnosti.
Tumbledown Film Tumbledown so oglaševali kot romantično komedijo, a se ukvarja s snovjo, ki za ta žanr še zdaleč ni značilna.
V žarišču Kaj lahko torej povemo o drami, ki je v nedeljo premešala karte na podelitvi oskarjev in Povratniku - zasluženo - pred nosom speljala kipca za najboljši film?
Družinski film "Pred nekaj desetletji so nam Čehi dali Františka Čapa in z njim filmsko komedijo, danes pa jim vračamo uslugo, saj smo jim dali Olma Omerzuja."
Tarzan v Mali Drami: nekje med eksotiko in navadnostjo Krstna uprizoritev nominiranca za Grumovo nagrado s podnaslovom Eksotična drama na oder Male Drame prinaša s humornimi delci prepreden tekst, ki pa svoj podnaslov precej natančno upraviči.
Filmska recenzija: Razgibano življenje samskih Če boste v kinodvorani iskali alternativo porogljivi zafrkanciji Deadpoola in poplavi oskarjevskih pretendentov, od Razgibanega življenja samskih ne pričakujte kakih globljih uvidov v naravo zvez.
Mehanska telesa delavskega razreda " Delali smo, delamo, delali bomo, " v en glas, mehansko natančno ponavljajo igralci in igralke, spet in spet. Delo, ki osvobaja – od svobode.
Brooklyn Med letošnjimi oskarjevskimi nominiranci je Brooklyn brez dvoma najbolj staromoden film, ki gledalca vrača v nedolžnejše, preprostejše čase, tako na velikem platnu kot onkraj njega.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Gledamo
link
Filmska recenzija: Zločinski um
4
2. maj 2016 ob 13:04 Če po 25 letih spet združiš Kevina Costnerja, Garyja Oldmana in Tommyja Leeja Jonesa, napoveš zanimivo mešanico klasične kriminalke, napete akcije in rahle znanstvene fantastike, ter vse skupaj ...
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo