Gledamo - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Gledamo - Arhiv
Filmska recenzija: Pobesneli Max - Cesta besa Reboot , kakršnega bi si zaslužila vsaka dobra franšiza, pa ga dobi le redko katera. Najbolj testosteronski film leta, katerega vajeti v rokah drži - ženska.
Filmska recenzija: Maščevalci - Ultronova doba Če vemo, kako se Marvelovi spektakli praviloma odrežejo v kinodvoranah, si je težko predstavljati, da Ultronova doba, drugi del Maščevalcev, ne bi bila še en behemot med zaslužkarji.
Filmska recenzija: Odklikana Že neštetokrat reciklirani žanr "teen slasherja" se vsakih nekaj let neizbežno vrne v modo.
Straže se menjajo. Tako pač je. Nejc Gazvoda je z Menjavo straže na oder postavil resnično slovenski komad, z vsemi razsežnostmi vseslovenskih tem od alkoholizma prek manjvrednostnih kompleksov vse do upiranja spremembam, ter vso ...
Filmska recenzija: Brezčasna Adaline Križajte Jarmuscheva Večna ljubimca , Sliko Doriana Graya in Nenavadni primer Benjamina Buttona , pa ne boste nič bližje odgovorom na vprašanja o večnosti in smrti, ki se jih trapasta, a neznansko ...
Filmska recenzija: Nočni lov Zdi se, da je niša filmov, v katerih "izbruhne štala, ker se je nekdo spravil nad družino Liama Neesona", tako rekoč neizčrpna.
Filmska recenzija: Kosec Kosec režiserja Zvonimirja Jurića je verjetno eden izmed najbolj prepoznavnih filmov regije v minulem letu.
Filmska recenzija: Let domov aj ima delo zanimiv nastavek, s katerimi bi Deruddere lahko nadaljeval prej omenjeno družbenokritično tradicijo romantične komedije.
Filmska recenzija: Ljubezen je popolni zločin Vedno je dobrodošlo, ko kak psihološki triler vsaj za kanec odstopi od ustaljenih tirnic svojega žanra: namesto da bi se trudil z razvozlavanjem skrivnosti, se film Ljubezen je popolni zločin z ...
Filmska recenzija: Rdeča raketa Šestnajstletni Jan že od malih nog hodi po tanki črti, ki ločuje genija od posebneža.
Filmska recenzija: Postali bomo prvaki sveta Pred kratkim smo si v domačih kinodvoranah lahko ogledali poljski film Ida, ki nam je nedvoumno pokazal, da je tudi iz najbolj mračnih in travmatičnih epizod iz zgodovine, tistih, ki kot nezaceljene ...
Filmska recenzija: Strelec - Krvava pogodba Kar nekaj let je že minilo, odkar smo Seana Penna videli v čisto pravi glavni vlogi. A zakaj si je za vrnitev izbral najbolj formulaično politično-akcijsko srhljivko, kar si jih lahko zamislite?
Filmska recenzija: Citizenfour Dokumentarec Laure Poitras danes, skoraj dve leti po tem, ko je svet prvič slišal za Edwarda Snowdena, ne bo nikomur, ki je vsaj bežno spremljal novice, razkril kakih revolucionarnih, novih podatkov ...
Filmska recenzija: Stanovanje Erotična srhljivka Stanovanje , ki je (tudi) mimo slovenskih gledalcev zdrsela bolj ali manj neopažena, je bila v zadnjih sedmih letih posneta že trikrat. Pa še v tretje skoraj ni vredna besed.
Mati sveta - petdeset odtenkov rdeče Razstava v ljubljanski Galeriji Equrna bi najverjetneje očarala tudi največje nasprotnice zloglasnega "filma leta".
Filmska recenzija: Srbski odvetnik Izhodišče filma Srbski odvetnik je dilema, na katero si mora odgovoriti vsak odvetnik: kako ravnati, kadar je poklicna etika v nasprotju z osebnimi prepričanji?
Filmska recenzija: Chappie Filmov, ki tematizirajo umetno inteligenco, se drži nekakšno prekletstvo, kot da bi v njih kljub nadarjenosti ustvarjalcev nekaj neizogibno spodletelo in kot da bi sami na neki nezavedni ravni ...
Filmska recenzija: Ostrostrelec Ostrostrelec je biografska zgodba o najuspešnejšem oziroma najsmrtonosnejšem ostrostrelcu v zgodovini ameriške vojske, Chrisu Kylu.
Tvoj original Neprecenljivost scenskega eksperimenta je v tem, da odpira prostor in čas premisleka, ki lahko poteka neobremenjeno, ravno zaradi odločitve, da si vzamemo čas in prostor zanj.
Filmska recenzija: 50 odtenkov sive Film, glede katerega si ni nihče delal pretiranih iluzij o kakovosti, a je imel najagresivnejšo oglaševalsko kampanjo, kar jih pomnim, je v Sloveniji v prvih štirih dneh drlo gledat skoraj 50 tisoč ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Gledamo
link
Filmska recenzija: Pobesneli Max - Cesta besa
42
21. maj 2015 ob 11:30 Reboot , kakršnega bi si zaslužila vsaka dobra franšiza, pa ga dobi le redko katera. Najbolj testosteronski film leta, katerega vajeti v rokah drži - ženska.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo