Paulu Walkerju so se seveda poklonili tudi na nedavni podelitvi MTV-jevih filmskih nagrad. Foto: Reuters
Paulu Walkerju so se seveda poklonili tudi na nedavni podelitvi MTV-jevih filmskih nagrad. Foto: Reuters
Bratje Walker so si bili menda precej blizu. Foto: Instagram profil Codyja Walkerja

Film bodo tako posneli s 36-letnim Calebom in 25-letnim Codyjem. Walkerjeva brata bosta pomagala dokončati manjkajoče akcijske prizore in zapolniti manjše vrzeli. Pri tem bo seveda imela veliko vlogo računalniška animacija, s katero bodo Paulov obraz in glas "vstavili" na enega ali drugega brata. Paul je pred svojo smrtjo v prometni nesreči sicer končal snemanje vseh pomembnejših prizorov v filmu.

Walker je 30. novembra severno od Los Angelesa umrl v nesreči s športnim avtomobilom, ki ga je vozil njegov prijatelj. Po njegovi smrti so za nekaj časa prekinili snemanje. Kljub temu naj bi film, v katerem med drugim igrata Vin Diesel in Michelle Rodrugez, v kinematografe prišel aprila prihodnje leto.

Ice Cube ne zna zgubljati z dostojanstvom
Mimogrede, Paul Walker in Vin Diesel sta ta teden na podelitvi MTV-jevih filmskih nagrad dobila zlato pokovko za "najboljši par pred kamero", kar morda ni bilo presenečenje - prav tako pa ni bilo vsem všeč. "Oropana sva bila. Sram naj vas bo," je menda ne preveč taktno izjavil raper Ice Cube, ki je bil s Kevinom Hartom nominiran za vlogo v filmu Ride Along. Ob tem se morda ne zaveda, da nagrajence z glasovanjem izbira občinstvo, ne pa sam MTV.

Kakor koli že, prepričan je, da je o zmagovalcu odločila pieteta do mrtvih: "Midva (s Hartom, op.n.) sva imela največ kemije med vsemi nominiranimi, noro je, da nisva zmagala. Bila sva najboljši dvojec pred kamero, pika. Njemu bi nagrado morali dati, preden je umrl."