Maribor - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Maribor - Arhiv
Mariboru se v prihodnjih letih obeta večje število novih stanovanj Ob ponovni obuditvi trga nepremičnin se Mariboru obeta bistveno večja ponudba novogradenj.
60 let pohorske vzpenjače, simbola Maribora in tamkajšnjega smučanja Pohorska vzpenjača je v svojih 60 letih delovanja postala nepogrešljiv del turistične infrastrukture v Mariboru in eden izmed simbolov mesta, do zdaj pa je prepeljala že okoli 18 milijonov potnikov.
Poškodbo na mariborski hidroelektrarni bodo popravljali eno leto Sanacija sredine poškodbe na zgornji zapornici pretočnega polja številka 4 v hidroelektrarni Mariborski otok, ki stoji tik pred Mariborom, bo tehnično zahtevno popravilo.
Mariborske lutke že sedem let na krilih evropskega denarja Dobrih sedem let mineva od obnove in začetka uporabe prenovljenega kompleksa minoritskega samostana v Mariboru za potrebe Lutkovnega gledališča Maribor.
Štajerska osebnost leta je humanitarec Boris Krabonja Štajerska osebnost leta 2017 je po izboru bralcev Večera postal mariborski aktivist in humanitarec Boris Krabonja, ki že dolgo vztrajno in glasno opozarja na krivice v družbi ter s svojim društvom ...
V Mariboru korak bližje uresničitvi muzeja v spomin na umrle sovjetske vojne ujetnike Po več letih, odkar se je porodila prva ideja, je znanstvenoraziskovalni in spominski center v objektu nekdanjega taborišča za sovjetske vojne ujetnike v Melju v Mariboru korak bližje uresničitvi.
660-milijonska naložba v Maribor "maček v žaklju"? Fištravec: Ne pridejo se hecat, pridejo delat. Na mariborski občini so presenečeni nad izjavami ministra za gospodarstvo Počivalška v povezavi s ponedeljkovim podpisom
Občina o Mariborski knjižnici: "Na projektu delamo, iščemo rešitve." Potem ko naj bi se mariborska občina že pogajala o ceni za nakup prostorov stavbe nekdanje Probanke na Trgu Leona Štuklja, s katerimi so po najnovejšem scenariju nameravali reševati prostorsko ...
Pivec izstopil iz SDS-a Vrste SDS-a je zapustil nekdanji predsednik mariborskega mestnega odbora in še vedno mestni svetnik stranke Gregor Pivec.
Iz Drave v Mariboru izvlekli truplo starejše ženske Mariborski poklicni gasilci so popoldne pri Oreškovem nabrežju v bližini železniškega mostu iz reke Drave potegnili mrtvega človeka.
Fištravec predstavil "blok projektov, s katerim spreminjajo mesto" Mariborski župan Andrej Fištravec je predstavil 18 infrastrukturnih projektov, ki se bodo začeli uresničevati v prihodnjem letu. Potrdil je, da se bo potegoval za nov županski mandat.
Vlomilci z macolo po parfume in prenosne telefone v mariborski E.Leclerc Vlomilci so ponoči vlomili v mariborski E.Leclerc in povzročili pravo razdejanje, saj so se sten in stekel lotili kar z macolo in se tako prebili do lokalov z vrednejšimi predmeti.
Zaradi počene cevi moteno delo v operacijskem bloku mariborske kirurgije V operacijskem bloku klinike za kirurgijo UKC Maribor je prišlo do nenadne poškodbe vodovodne cevi, kar je povzročilo izlitje vode v operacijskem bloku in v nekaterih drugih prostorih.
Mariborski UKC sprejel rebalans finančnega načrta Svet Univerzitetnega kliničnega centra Maribor (UKCM) je sprejel rebalans finančnega načrta zavoda za letošnje leto, kljub nekaterim dvomom o verodostojnosti predstavljenih številk.
Pri vrtcu na Pobrežju uhajal plin, otroci na varnem V bližini mariborskega vrtca Kekec na Pobrežju je zjutraj uhajal plin. Prvi podatki kažejo, da je bilo uhajanje manjše in da otroci niso v nevarnosti.
Socialna trgovina v Mariboru dokončno zaprla vrata Socialna trgovina Sotra, ki je v Mariboru delovala več kot tri leta in je bila ena uspešnejših zgodb socialnega podjetništva, je pred klavrnim koncem.
Mariborska pravna fakulteta za dodatno delo profesorjev izplačala 200.000 evrov Pravna fakulteta v Mariboru je profesorjem za dodatno delo ob lanskem množičnem zaključevanju študija študentov po predbolonjskih programih izplačala dodaten honorar v skupnem znesku 200.000 evrov.
Maribor uvaja mobilno plačevanje parkirnin v belih conah Mariborsko javno podjetje Marprom je v začetku novembra prevzelo upravljanje parkirišč z zapornicami na štirih lokacijah v mestu ter vzpostavilo mobilno plačevanje parkirnin v belih conah v Mariboru.
Maribor Ljubljani vrača udarec, vendar zgolj s stripovsko klofuto Miki Muster, Kostja Gatnik, Tomaž Lavrič, Zoran Smiljanić, Bernard Kolle, Dušan Kastelic in Igor Ribič je sedmerica slovenskih priznanih striparjev, katerih dela so po zaključku ljubljanskega ...
Oborožena moška oropala banko v središču Maribora Bančno poslovalnico na Turnerjevi ulici v Mariboru sta okoli 9.30 oropala s pištolo oborožena moška. Policija ju išče tudi s pomočjo helikopterja, so sporočili s PU-ja Maribor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Videonovice
Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Sopotniki - nudenje brezplačnih prevozov za starostnike s službenim vozilom (na območju občine Brežice)
Zavod Sopotniki, zavod za medgeneracijsko solidarnost, je zasebni zavod, ki smo ga ustanovili s preprostim namenom: starostnikom iz ruralnih področij želimo ponuditi brezplačne ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

06:00 Infocanale
14:00 TV Transfrontaliera - TG regionale FVG

TV Maribor

22:45 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

06:00 Dobro jutro!
06:15 Napovednik programa

Radio Maribor

05:40 Dobro jutro z Radia Maribor
07:45 Na današnji dan, Spominčice
Kazalo