Nagradna igra: Z MMC-jem na koncert Prifarskih muzikantov
Koncert bo 24. marca ob 20. uri v Športni dvorani Litija
Objavljeno: 14. marec 2018 ob 14:15
Litija - MMC RTV SLO

Prifarski muzikanti
Prifarski muzikanti bodo nastopili v Litiji. Foto: Žiga Culiberg

Prifarski muzikanti ob materinskem dnevu v Športni dvorani Litija prirejajo koncert, na katerem ne bodo manjkali niti drugi glasbeni gosti. Koncert lahko z nekaj sreče obiščete tudi vi.

MMC namreč podeljuje vstopnice. Med tistimi, ki nam boste do sobote, 17. marca, do 12. ure pisali na naslov moja.generacija@rtvslo.si (pripišite svoj naslov), bomo izžrebali dva nagrajenca, ki bosta prejela po dve vstopnici. Nagrajence 24. marca čaka uživanje v glasbi Prifarcev in gostov Nuše Derende, Petra Graša in domače Ženske vokalne skupine Lipa.

Srečna nagrajenca sta Urša Novak in Igor Čandek.

Za Prifarce je letošnje leto jubilejno, saj slavijo 30 let obstoja skupine. Začeli so kot spremljevalna tamburaška skupina za domačo folkloro in po petih letih izdali svoj prvi plošček. Od takrat so jih izdali 27. Prejeli so tudi številne nagrade: zlati petelin za najboljši etno album, dve zmagi na festivalu Etno Kostel, zmaga na festivalu Slovenska popevka 2009 s pesmijo Tisti nekdo in štiri zmage na Festivalu narečnih popevk v Mariboru ...


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov moja.generacija@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.

D. S.
Prijavi napako

<< Pojdi nazaj
Komentarji
Figeto
# 14.03.2018 ob 18:04
Zakaj imajo tile tako protekcijo na državni tv?