Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Pri nakupu v fizični trgovini se pogosto zgodi, da zaradi velike izbire spregledamo potencialno ustrezno kuhinjo, prav tako fizična prisotnost od nas zahteva dodaten čas.

Na drugi strani pa spletni nakup kuhinje prihrani vaš čas in omogoča širši in enostavnejši vpogled v ponudbo in specifikacije pohištva ter obenem omogoča brezplačno personalizirano strokovno svetovanje. Eden najbolj priljubljenih spletnih trgovcev s pohištvom pri nas nas s široko ponudbo kakovostnih kuhinj je Salon pohištva Furnitura.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Prednosti nakupa kuhinje preko spleta?

1. Enostavnejši pregled ponudbe in iskanje kakovostnih rešitev.

V spletni trgovini Furnitura imajo na pregleden in kupcu prijazen način razstavljeno vse pohištvo, ki ga ima prodajalec v ponudbi. S pomočjo filtrov in podkategorij lahko na enostaven način najdete točno to, kar potrebujete, brez da bi za to porabili veliko časa.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

2. Ogromen prihranek časa in energije.

Zamudno sprehajanje po pohištvenih salonih je del preteklosti. Na spletni strani salonpohistva.si lahko nakup opravite s klikom na gumb in to kar iz udobja vašega naslonjača. Za pomoč in svetovanje se lahko vedno obrnete na njihovo prijazno in strokovno ekipo, ki nudi brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

3. Optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Zagotovite si kakovostne izdelke po cenah, ki so »denarnici prijazne«. Za svoj denar z nakupom prek spleta dobite več, saj imate na voljo več akcijskih cen in boljši vpogled v ponudbo, ki je na voljo. Furnitura pa poleg tega nudi tudi 100 % najnižje cene. Nakup kuhinje preko spleta se splača tudi zato, ker spletni trgovci poslujejo z nižjimi stroški, kar pomeni, da boste na spletu našli veliko bolj realne cene kuhinj in drugega pohištva.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

4. Svetovanje preko spleta je veliko produktivnejše, saj se lahko prodajalec v času komunikacije preko telefona (070 458 517), e-pošte ali kontaktnega obrazca stranki posveti v celoti. Pri tem ni nepotrebnega čakanja ali hitenja. Dober spletni trgovec, kot je salon pohištva Furnitura, si prizadeva maksimizirati nakupovalno izkušnjo od začetka do konca nakupnega procesa in s tem kupcu olajša nakup.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

5. Enostaven in hiter proces nakupa in dobave ter možnost reklamacije oz. vračila.

Spletni trgovec Furnitura zagotavlja možnost obročnega plačevanja preko spleta do 48 mesecev (Leanpay) in vračilo blaga v roku 365 dni od prejema ter vračilo kupnine. Prav tako lahko Furniturine kuhinje in drugo pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1–3 dni.

6. Upoštevanje Covid-19 ukrepov in drugih omejitev, skrb za zdravje in varnost kupca.

Furnitura vam nudi varen nakup iz udobja vašega naslonjača. Tudi v Showroomu se prodajalci zavedajo, kako pomembno je upoštevanje ukrepov proti širjenju Covid-19 in se jih vestno držijo.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

7. Edina slabost nakupa kuhinj preko spleta je nezmožnost ogleda pohištva v fizični obliki. Furnitura izključuje tudi to slabost, saj je eden redkih spletnih trgovcev, ki obenem nudi možnost butičnega ogleda izdelkov v Showroomu, brezplačno osebno svetovanje in možnost izrisa prostorov.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Salon pohištva Furnitura omogoča enostavno, zanesljivo in s svetovalci podprto nakupovanje kakovostnih kuhinj in drugega pohištva preko spleta. Pri njih boste za svoj vložek dobili največ. Furnitura namreč že leta garantira 100 % najnižjo ceno v Sloveniji in je eden izmed najbolj zanesljivih trgovcev s pestro izbiro kakovostnega pohištva. Leta 2014 in 2015 je Furnitura prejela značko STL za najbolj zanesljivega trgovca, kar trikrat pa je bila imenovana za spletnega trgovca leta (2012, 2013, 2018).

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

V ponudbi kuhinj boste pri Furnituri našli:

  • kuhinje po meri,
  • mini kuhinje,
  • blok kuhinje,
  • moderne kuhinje,
  • kotne kuhinje,
  • kuhinje z otokom,
  • rustikalne kuhinje,
  • in druge

ter najbolj priljubljene in kakovostne blagovne znamke, kot so Jela, Colombini, BRW in Stolkar.

Vabljeni v njihovo spletno trgovino ter Showroom Furnitura Ljubljana na Letališko 32J, ki je za obiskovalce odprt od ponedeljka do četrtka (8:00—18:00) in vsak petek (8:00—15:00).

Še danes preverite vse kuhinje, ki so trenutno v akciji!

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura