Poleg tega, da je naprav vedno več, jih ljudje tudi vedno več in vedno pogosteje uporabljajo. Pri Microsoftu temu pravijo računalniško okrevanje. Priljubljenost Windowsa 11 je po izdaji naraščala veliko hitreje kot pri Windowsu 10. Pri Microsoftu pravijo, da uporabniki Microsofta 11 trgovino z aplikacijami Microsoft Store uporabljajo trikrat pogosteje kot uporabniki Microsofta 10. Razlog za to je tudi, da se je s pandemijo covida‑19 povečala potreba po operacijskih sistemih in programski opremi, ker morajo ljudje delati od doma. Če morate tudi vi posodobiti svoj računalnik, razmislite o nakupu operacijskega sistema Windows in Microsoft Officea. Cene naKeysoff.com so zelo nizke. Ne gre samo za kupovanje licenc, ampak programske opreme tudi ne boste dobili v fizični obliki. Če kupite licenco na Keysoff.com, vam ne bo treba čakati, da vam dostavijo programsko opremo, ker vam licenco pošljejo prek e-pošte. Zato na Keysoffu ne boste plačevali stroškov shranjevanja in dostave, razen strežnika, kjer je shranjen licenčni ključ, saj ne potrebujete CD-ja ali DVD-ja za pošiljanje programske opreme.

Windows 11 je zelo drag, a v posebni razprodaji na Keysoffu ga lahko dobite za le 15,22 €. Kupite ga enkrat in ga imate za vedno. Microsoft Office lahko dobite že za 21,22 €, to pa še ni vse. V tej posebni razprodaji vas čaka programska oprema z do 90-odstotnim popustom.

Foto: Keysoff
Foto: Keysoff

Posebna ponudba za vas. Kupite enkrat, imejte za vedno (brez kode za popust)

50-ODSTOTNI POPUST NA WINDOWS (koda: BP50)

60-ODSTOTNI POPUST NA OFFICE (koda: BP60)

  1. Office 2019 Pro + Windows 10 Pro - CD-ključa paket za 33,54 €
  2. Office 2016 Pro + Windows 10 Pro - CD-ključa paket za 25,72 €

Več>>

90-odstotni popust na računalniška orodja

Več>>

Preprosto naročanje prek spleta in varno spletno plačevanje

Naročanje na Keysoff.com ne bi moglo biti preprostejše. Preprosto izberite licenčni ključ, opravite nakup in v 24 urah boste kupljeni licenčni ključ prejeli po elektronski pošti in bo zagotovo deloval. Keysoffu lahko zaupate, zate ne čakajte in nakup opravite še danes.

Če imate težave ali vprašanja, vam bo služba za pomoč strankam pomagala z besedami in dejanji. Samo pišite jim na e-naslov service@keysoff.com.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.