Foto: Falkensteiner
Foto: Falkensteiner

Kuhano vino, fritule, odlična glasba, dobro počutje in veliko zabave so le del čarobnega, prijetnega, prazničnega vzdušja. Ko dodamo še dalmatinski šarm, blago sredozemsko klimo in fantastičen program v enem najlepših mest na hrvaški obali – ni potrebno več razmišljati, kje preživeti adventni čas! Spodaj vam ponujamo nekaj nasvetov in trikov kako najbolje preživeti adventne praznike na zadrski način.

45 dni adventnega spektakla

Praznična pojedina, tradicionalne domače praznične jedi z obilico dobre glasbe in dogajanja je tisto kar čaka Zadrane in njihove goste v 45 adventnih dneh. Letos so organizatorji pripravili polno pest zanimivosti za vsakogar; od koncertov največjih domačih pop zvezd, kot so Jole, Matija Cvek, Petar Grašo in Jelena Rozga, do številnih delavnic za najmlajše, otroškega adventa, miklavževanja in druženja z dedkom Mrazom.

Foto: Falkensteiner
Foto: Falkensteiner

Silvestrovanje brez stresa

»Kje pričakati?«, je vprašanje, ki si ga mnogi zastavljajo že mesece pred silvestrovim, starši z otroki pa nemalokrat težko najdejo možnost, ki bi zadovoljila tako mlade kot starejše. Na srečo ima Falkensteiner rešitev!

Pričakajte Funtastično Novo leto 2023 v Falkensteiner Clubu Funimation Borik na praznični novoletni večerji z navdihom Mediterana. Sprostite se v spa, vaši najmlajši pa bodo uživali v animaciji in zabavi – ter začnite novih 365 dni sproščeno in veselo.

Foto: Falkensteiner
Foto: Falkensteiner

Premium novo leto za hedoniste

New York je neizčrpen navdih za potovanja v vseh letnih časih in Falkensteiner Hotel & Spa Iadera prinaša pridih čarobnosti mesta, ki nikoli ne spi, v svoji New York, New Year novoletni ponudbi. Čakajo vas glasbeni program, igre, sprostitev, koktajli in zabava, vse pa se bo zaključilo s fantastičnim večerom in vrhunskim show programom, ki vas bo popeljal skozi najbolj zanimive predele New Yorka.

Odlično počutje je zagotovljeno tako otrokom kot odraslim. Little Rascals Party za najmlajše je posebna zgodba, polna zabave, igre, glasbe, balonov, okraskov in številnih presenečenj, ki jih pripravlja odlična animacijska ekipa, staršem pa vstop ni dovoljen!

Foto: Falkensteiner
Foto: Falkensteiner

Zen po adventni zabavi

Po uživanju v dobrotah, dobri pijači in nori zabavi se je najbolje sprostiti in uživati v edinstvenem vzdušju veličastnega Aqua Pura SPA Falkensteiner Hotel & Spa Iadera. Odkrijte čutno stran dobrega počutja z Moonlight Night Spa in preživite nepozabne trenutke v dvoje z ekskluzivnimi tretmaji za pare. Ustavite čas, podaljšajte užitek ob dišečih ritualih ob svečah, ki bodo prebudile vse vaše čute in pobegnite iz zimskega mraza in sivine.

Radosti za vso družino

Preživite nepozabne družinske trenutke z dogodki in delavnicami brez primere Falkensteiner Club Funimation Borik in Falkensteiner Premium Camping Zadar. Od 16. decembra do 8. januarja 2023 vas čakajo zanimivi vikendi z vrhunsko animacijo ter obilico zabave, iger, predstav in animacije. Od Poštnega urada Dedka Mraza in Kockastega vikenda do razstave in tekmovanja s figurami iz kock, se bo vaš otrok zabaval kot še nikoli!

Ampak to še ni vse! Velika ugodnost, ki bo razveselila starše, je, da otroci do 12. leta starosti bivajo brezplačno in imajo 20 odstotkov popusta na vse zdraviliške tretmaje. Ko pa se želite nadihati sveže

Foto: Falkensteiner
Foto: Falkensteiner

ga zraka in uživati v naravi, so celi družini na voljo brezplačna hotelska kolesa.