Ta razširitev prisotnosti bo omogočila strankam tudi iz Štajerske in okoliških regij dostop do izjemne ponudbe vozil DS ter vrhunskega servisiranja. Nov salon bo omogočal kupcem, da si ogledajo in preizkusijo svoje vozilo, ga prilagodijo svojim potrebam in vstopijo v svet prave francoske prefinjenosti, elegance in tehnološke dovršenosti.

Foto: DS AUTOMOBILES
Foto: DS AUTOMOBILES

Iztok Podobnik, direktor poslovne enote Emil Frey Avtocenter v Mariboru, je ob tem poudaril: »Otvoritev salona vozil DS v Mariboru predstavlja izjemen korak za znamko DS v Sloveniji. V skladu z vizijo blagovne znamke, ki stremi k ustvarjanju izkušnje, ki presega pričakovanja, bo novi salon v Mariboru predstavljal prostor, kjer stranke lahko odkrijejo, prilagodijo in preizkusijo svoje vozilo. Vsak nakup ali servisiranje vozila DS bo tako postalo nepozabno doživetje, ki bo strankam zagotovilo izjemno zadovoljstvo in užitek v lastništvu teh vrhunskih avtomobilov. Ključna prednost za naše stranke pa je, da imajo pri nas na voljo celostno storitev vse od hitrega servisa, kleparsko-ličarskih storitev, vulkanizerstva, tehničnih pregledov in avtopralnice. Tako naši izkušeni tehniški strokovnjaki skrbijo za brezhibno delovanje vozil DS.«

Z odprtjem novega salona vozil znamka DS na slovenskem trgu še dodatno utrjuje in potrjuje svoj položaj kot vodilna izbira za stranke, ki cenijo impresiven dizajn, sodobno tehnologijo in brezkompromisen užitek v vožnji. Ponudba vozil v salonu je razširjena in vključuje bogato paleto modelov DS, med katerimi so tudi najnovejši električni in hibridni modeli. Poleg tega bo strankam na voljo DS BOTIQUE LIFESTYLE, kjer lahko izbirajo med pestro izbiro izdelkov za vsakdanjo rabo.

Foto: DS AUTOMOBILES
Foto: DS AUTOMOBILES


O ZNAMKI DS AUTOMOBILES

Leta 2014 ustanovljena znamka DS, ki jo vodi avantgardni duh in se ponaša z izjemno zapuščino, si ambiciozno prizadeva poosebljati umetnost potovanja na francoski način. Z združitvijo izjemnih izdelkov, ki so zaščitni znak francoskega luksuznega znanja in s programom prilagojenih storitev znamka DS Automobiles ponuja edinstveno izkušnjo pred, med in po vsakem potovanju.

Modeli DS združujejo prefinjenost in tehnologijo ter so zasnovani za stranke, ki stremijo za prepoznavnostjo, želijo potovati po svetu in uživati v vsakem trenutku. Z modeli DS 3, DS 4, DS 7 in DS 9 je znamka DS sestavila izbor vozil svetovnih razsežnosti.

Znamka DS Automobiles je od svoje vključitve v Formulo E leta 2015 dosegla že številne rekorde, med drugim tudi dva dvojna naslova prvaka med ekipami in vozniki, danes pa je v samem vrhu električne tehnologije in vse svoje modele ponuja tudi v elektrificirani različici. Pod oznako E-TENSE DS Automobiles ponuja tako 100-odstotno električne motorje kot tudi priključne hibride, ki lahko razvijejo kar 360 konjskih moči in imajo štirikolesni pogon. Od leta 2024 bodo vsi novi modeli, ki jih bo lansiral DS Automobiles izključno na 100-odstotno električni pogon.

Za svoje najbolj zahtevne kupce je DS Automobiles razvil program ekskluzivnih storitev »ONLY YOU, a wealth of attentions« za edinstvena doživetja z znamko.

Znamka DS je prisotna že v 41 državah, kjer je ustvarila in razvila ekskluzivno distribucijsko mrežo, ki šteje več kot 450 trgovin DS STORE širom celega sveta.

Spremljajte novosti o znamki DS v Sloveniji na spletnem mestu www.dsautomobiles.si in na @ds_slovenia ter na mednarodni ravni na spletnem mestu www.dsautomobiles.com in DS_Automobiles