Foto: Spar Slovenija
Foto: Spar Slovenija

Napišite nakupovalni seznam po vrstnem redu

V trgovino se nikoli ne odpravite brez seznama. Ko ga pišete, se v mislih podajte med trgovske police. Na seznam dodajajte izdelke po vrstnem redu, kot si sledijo, ko jih nakupujete v trgovini. Tako boste nakupovali lepo po vrsti ter se izognili brezglavemu in zamudnemu tekanju in iskanju izdelkov po trgovini.

Namig: priporočamo vam, da si nakupovalni seznam ustvarite kar v mobilni aplikaciji SPAR plus, saj lahko nanj z enim klikom dodajate tudi izdelke v akciji, ki jih najdete v aplikaciji in letaku.

V trgovino se nikoli ne odpravite brez seznama. Foto: Spar Slovenija
V trgovino se nikoli ne odpravite brez seznama. Foto: Spar Slovenija

Na tekoči trak najprej zložite težje izdelke

Na tekoči trak pri blagajni najprej zložite najtežje izdelke (na primer steklenice, mehčalec, mleko), ki jih boste položili na dno nakupovalne vrečke, šele nato naj sledijo lažji in občutljivi izdelki (na primer jajca, jogurti, sadje). Tako jih boste lažje in hitreje zložili v vrečko ter pri tem ne boste poškodovali občutljivih izdelkov.

Imejte pri roki vrečko za večkratno uporabo

Vedno je pametno imeti pri roki vrečko za večkratno uporabo. To pripravite, še preden pridete na vrsto na blagajni. Na ta način boste preprečili zastoj na blagajni ter prihranili čas, denar za vrečke, poleg tega pa še poskrbeli za čistejše okolje.

Foto: Spar Slovenija
Foto: Spar Slovenija

Pripravite kupone

Svetujemo vam, da že pred odhodom v trgovino pregledate letake trgovca ter v vrsti pred blagajno pripravite mobilno aplikacijo oziroma kupone v digitalni obliki. Kupone iz fizičnega letaka pa izrežite ali natisnite ter pospravite v denarnico, da jih boste imeli na blagajni pri roki in ne boste izgubljali časa z iskanjem.

Nakupujte v eni trgovini

Če nakupujete v isti trgovini, točno veste, kje iskati določene izdelke in jih zato tudi hitreje najdete. Z nakupovanjem v eni trgovini, kjer najdete vse, kar potrebujete, si boste prihranili nepotrebno vožnjo od ene trgovine do druge ter posledično čas, živce in gorivo. Če boste kupovali tako imenovane generične izdelke, pa si lahko obetate še prihranek denarja.

Foto: Spar Slovenija
Foto: Spar Slovenija

Vse pod eno streho in po ugodnih cenah

Ali ste vedeli, da v Sparu dobite vse, kar potrebujete, obenem pa vam že leta nudijo številne ugodnosti ter zagotavljajo dober nakup za vse? V Sparu najdete več kot 500 kakovostnih izdelkov S-Budget po diskontnih cenah, več kot 2000 izdelkom priznanih znamk zagotavljajo nespremenjeno trajno znižano ceno 6 mesecev, več kot 550 izdelkov priznanih znamk pa ne morete po redni ceni nikjer v Sloveniji kupiti ceneje kot v Sparu. Poleg ugodnih cen vas razvajajo tudi s kuponi, popusti in promocijami. Od ponedeljka do četrtka lahko izkoristite kupon za 25-odstotni popust na en izdelek po lastni izbiri*, ob petkih in sobotah pa ob nakupu nad 30 € kupon za 10-odstotni popust na celoten nakup*. Ostale ugodnosti lahko preverite v aktualnem katalogu. V Sparu tudi v letu 2024 kupujete ceneje. Redne cene izbranih pekovskih, mlečnih in mesnih izdelkov, izbranih vrst moke in izbranih sončničnih olj so letos nižje. Preverite tukaj.

Vedno ugodno, vedno Spar.

*Cena velja s SPAR plus kartico.