Oglasno sporočilo - Gospodarstvo
slice
Posebna foto zgodba o novem Arteonu: »Ne potrebuješ oči, da prepoznaš lepoto.«
11. september 2017 ob 12:35 Za pet dni je slep svetovno znan ameriški fotograf iz Sacramenta (Kalifornija) pripotoval v Hamburg, da bi pokazal, kako je, kaj se zgodi in predvsem – kako je videti, če si nekdo kot on pred svojim ...
Sejem Feel The Future
11. julij 2017 ob 15:05 Med 19. in 21. oktobrom bo v Celju potekal popolnoma novi sejem inovativnih digitalnih rešitev »Feel The Future«, za katerega se pričakuje, da bo eden izmed najodmevnejših dogodkov v regiji v ...
Kaj morate vedeti o drugem tiru
16. junij 2017 ob 12:31 Že 20 let se strinjamo, da drugi tir potrebujemo. Naloga politike je, da sprejme odločitev, kako ga bomo zgradili.
Koliko stanejo bolniške odsotnosti?
24. januar 2017 ob 14:47 Skrb podjetja za dobro počutje zaposlenih vodi v dobre poslovne rezultate. A podatki o letnih stroških zdravstvenega absentizma v Sloveniji niso spodbudni. Kako lahko ukrepajo podjetja?
Hitrorastoči trgi sprejemajo digitalno preobrazbo
18. oktober 2016 ob 10:08 Canon Europe je predstavil poročilo Office Insights 2016
Gradnja ali obnova hiše in izbira strešne kritine so zahtevne odločitve Gradnje se lotevamo z veliko odgovornostjo in spoštovanjem, saj gradimo samo enkrat, morda dvakrat v življenju, naša pričakovanja pa so zelo visoka, kar je razumljivo. Gradimo svojo hišo, svoj dom.
Izberite vožnjo po avtocesti Ste vedeli, da se je zaradi uporabe avtoceste v Sloveniji zmanjšalo število žrtev prometnih nesreč?
Prenovljeni DRAJV: večja varnost, večji popust, več ugodnosti DRAJV, prva aplikacija v Sloveniji in regiji Adria, ki s pomočjo GPS signala in senzorjev v pametnem telefonu spremlja varnost vožnje, voznikom po novem omogoča, da z varno vožnjo prihranijo 25 % ...
RTV Servis s tradicijo, Philips, Samsung in LG servis Naš RTV servis vam nudi popravila vseh vrst tv aparatov (LED, LCD in plazma), audio in video opreme (glasbeni stolpi, DVD predvajalniki, hišni kino...).
Hitra pošta, ekspresna dostava po Ljubljani, Sloveniji ali Evropi Tine express d.o.o. je hitra pošta prilagojena vašim potrebam.
Če se nezgoda zgodi študentu Nezgode so pri mladostnikih sicer manj pogoste kot pri otrocih, vendar so vseeno pogostejše kot pri odraslih.
Elektro material za dom in industrijo Podjetje Elteh d.o.o. nudi elektro material za področje stanovanjske gradnje, strojegradnje in za vzdrževanje industrijske proizvodnje.
Varno v svet prometa Šele po desetih letih poučevanja o varnosti v prometu lahko svojemu otroku zaupate, da bo na cesti dovolj previden.
Vpliv digitalnega marketinga na gospodarstvo Vse več tržnikov v Sloveniji se zaveda, da je izbira digitalnih komunikacijskih kanalov velika prednost.
Prilagodite dostavo paketov svojim željam Prednosti Pošte Slovenije temeljijo na visoki kakovosti storitev, zanesljivosti, številnih dopolnilnih storitvah, sodobni tehnološki podpori in dostopnosti omrežja (sprejemno-izročilnih mest).

Kazalo