Oglasno sporočilo - Gospodarstvo
slice
ŠIPK ≠ šibek
23. november 2018 ob 08:21 Pridobivanje novih kompetenc in praktičnih znanj v sodobnem času postaja vse bolj pomembno, poudarek je na timskem delu, razvoju in inovativnih rešitvah.
Kakšno je vaše finančno zdravje?
15. november 2018 ob 08:41 Finančno zdravje je odličen pokazatelj stanja osebnih financ, a kaj ko ga je »na oko« težko oceniti.
Slovenska aplikacija za enostavno urejanje osebnih financ
12. november 2018 ob 10:50 Ali bi znali odgovoriti na vprašanje, kakšna je vaša trenutna finančna slika? Ne? Potem imamo za vas dobro novico: spletna aplikacija Eeezy finance lahko to stori za vas. Brezplačno.
Nasveti iz RSA, AXA, NN, QBE in Generali, kako povečati inteligentno avtomatizacijo
5. oktober 2018 ob 08:45 Zavarovalniški sektor zdaj gleda naprej od umetne inteligence in se približuje uporabi inteligentne avtomatizacije.
Volkswagen Crafter – spretni mišičnjak na kolesih
28. september 2018 ob 07:57 Praktičnost, gospodarnost ter inovativne rešitve, ki jih med dostavniki doslej še ni bilo – vse to prinaša Volkswagen Crafter.
Canyon Audio – otvoritev HI-FI salona Včeraj je v Ljubljani svoja vrata odprl nov HI-FI salon Canyon Audio. Lastnik Simon Košir iz Kanala ob Soči, že od leta 1982 skrbi, da je poslušanje glasbe sprostitev, terapija in zabava hkrati.
Ima najboljša e-pisarna slovenske korenine? Ste tudi vi prepričani, da bi vaše podjetje ali skupina zaposlenih lahko komunicirala in poslovala še bolje? SimpOffice je digitalna pisarna po vaši meri.
Iztekajo se roki za oddajo zavezujočih ponudb za atraktivne nepremičnine v centru Ljubljane Na Vilharjevi cesti, v neposredni bližini strogega centra Ljubljane, se nahaja atraktivno zemljišče skupne velikosti 10.244 m².
Gospodarska rast predstavlja pravi trenutek za nakup industrijskih in skladiščnih prostorov Tudi po končanem mesecu maju 2018 ostaja gospodarska rast visoka in široko osnovana tudi po maju 2018, nadaljujejo se tudi ugodna gibanja na trgu dela.
Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev Slastnega “piščanca po ptujsko” najbrž vsi poznamo, izvira iz našega najstarejšega mesta, kjer ptujsko perutninarsko podjetje z več kot 110- letno ...
Zdaj je čas za investicijo v stanovanjsko gradnjo Oživljen nepremičninski trg v Sloveniji ni omejen zgolj na Ljubljano, tudi Maribor se lahko pohvali z obuditvijo nepremičninskega trga - povpraševanje namreč presega ponudbo, zato cene nepremičnin ...
Priložnost za skupna vlaganja v projekt izgradnje stanovanj v Podutiku DUTB predstavlja novo priložnost za gradnjo nepremičnin v Sloveniji, to so skupna vlaganja v projekte.
70 let delovanja podjetja Lip Bled Začetki podjetja segajo v leto 1948, ko je bilo ustanovljeno Lesno industrijsko podjetje Bled.
Vzajemni skladi ali kako gospodariti s svojim imetjem Kaj učijo stare modrosti? Kako pomembno je vlagati denar in izkoristiti svoje potenciale, uči že prastara zgodba o talentih.
Kako izboljšati prodajo v 2018? V podjetjih sedimo na zlatu (podatkih), vendar jih (še) ne znamo celovito izrabljati v svojo korist. Tipično slovensko podjetje še vedno porablja ogromno časa za ročno pripravo poročil po oddelkih.

Kazalo