Oglasno sporočilo - Gospodarstvo
slice
Fasada ni le strošek, je vaša investicija
15. oktober 2018 ob 08:10 Vgradnja toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL je naložba, ki vam zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito vašega objekta.
Nasveti iz RSA, AXA, NN, QBE in Generali, kako povečati inteligentno avtomatizacijo
5. oktober 2018 ob 08:45 Zavarovalniški sektor zdaj gleda naprej od umetne inteligence in se približuje uporabi inteligentne avtomatizacije.
Volkswagen Crafter – spretni mišičnjak na kolesih
28. september 2018 ob 07:57 Praktičnost, gospodarnost ter inovativne rešitve, ki jih med dostavniki doslej še ni bilo – vse to prinaša Volkswagen Crafter.
Canyon Audio – otvoritev HI-FI salona
27. september 2018 ob 08:36 Včeraj je v Ljubljani svoja vrata odprl nov HI-FI salon Canyon Audio. Lastnik Simon Košir iz Kanala ob Soči, že od leta 1982 skrbi, da je poslušanje glasbe sprostitev, terapija in zabava hkrati.
Ima najboljša e-pisarna slovenske korenine?
10. september 2018 ob 08:23 Ste tudi vi prepričani, da bi vaše podjetje ali skupina zaposlenih lahko komunicirala in poslovala še bolje? SimpOffice je digitalna pisarna po vaši meri.
Iztekajo se roki za oddajo zavezujočih ponudb za atraktivne nepremičnine v centru Ljubljane Na Vilharjevi cesti, v neposredni bližini strogega centra Ljubljane, se nahaja atraktivno zemljišče skupne velikosti 10.244 m².
Gospodarska rast predstavlja pravi trenutek za nakup industrijskih in skladiščnih prostorov Tudi po končanem mesecu maju 2018 ostaja gospodarska rast visoka in široko osnovana tudi po maju 2018, nadaljujejo se tudi ugodna gibanja na trgu dela.
Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev Slastnega “piščanca po ptujsko” najbrž vsi poznamo, izvira iz našega najstarejšega mesta, kjer ptujsko perutninarsko podjetje z več kot 110- letno ...
Zdaj je čas za investicijo v stanovanjsko gradnjo Oživljen nepremičninski trg v Sloveniji ni omejen zgolj na Ljubljano, tudi Maribor se lahko pohvali z obuditvijo nepremičninskega trga - povpraševanje namreč presega ponudbo, zato cene nepremičnin ...
Priložnost za skupna vlaganja v projekt izgradnje stanovanj v Podutiku DUTB predstavlja novo priložnost za gradnjo nepremičnin v Sloveniji, to so skupna vlaganja v projekte.
70 let delovanja podjetja Lip Bled Začetki podjetja segajo v leto 1948, ko je bilo ustanovljeno Lesno industrijsko podjetje Bled.
Vzajemni skladi ali kako gospodariti s svojim imetjem Kaj učijo stare modrosti? Kako pomembno je vlagati denar in izkoristiti svoje potenciale, uči že prastara zgodba o talentih.
Kako izboljšati prodajo v 2018? V podjetjih sedimo na zlatu (podatkih), vendar jih (še) ne znamo celovito izrabljati v svojo korist. Tipično slovensko podjetje še vedno porablja ogromno časa za ročno pripravo poročil po oddelkih.
Avstrija – dežela presežnikov! Avstrija slovi kot zanimiva turistična destinacija z bogato kulturo, pestro zgodovino in številnimi naravnimi lepotami.
Posebna foto zgodba o novem Arteonu: »Ne potrebuješ oči, da prepoznaš lepoto.« Za pet dni je slep svetovno znan ameriški fotograf iz Sacramenta (Kalifornija) pripotoval v Hamburg, da bi pokazal, kako je, kaj se zgodi in predvsem – kako je videti, če si nekdo kot on pred svojim ...

Kazalo