Oglasno sporočilo - Gospodarstvo
slice
Avstrija – dežela presežnikov!
12. oktober 2017 ob 10:34 Avstrija slovi kot zanimiva turistična destinacija z bogato kulturo, pestro zgodovino in številnimi naravnimi lepotami.
Posebna foto zgodba o novem Arteonu: »Ne potrebuješ oči, da prepoznaš lepoto.«
11. september 2017 ob 12:35 Za pet dni je slep svetovno znan ameriški fotograf iz Sacramenta (Kalifornija) pripotoval v Hamburg, da bi pokazal, kako je, kaj se zgodi in predvsem – kako je videti, če si nekdo kot on pred svojim ...
Sejem Feel The Future
11. julij 2017 ob 15:05 Med 19. in 21. oktobrom bo v Celju potekal popolnoma novi sejem inovativnih digitalnih rešitev »Feel The Future«, za katerega se pričakuje, da bo eden izmed najodmevnejših dogodkov v regiji v ...
Kaj morate vedeti o drugem tiru
16. junij 2017 ob 12:31 Že 20 let se strinjamo, da drugi tir potrebujemo. Naloga politike je, da sprejme odločitev, kako ga bomo zgradili.
Koliko stanejo bolniške odsotnosti?
24. januar 2017 ob 14:47 Skrb podjetja za dobro počutje zaposlenih vodi v dobre poslovne rezultate. A podatki o letnih stroških zdravstvenega absentizma v Sloveniji niso spodbudni. Kako lahko ukrepajo podjetja?
Hitrorastoči trgi sprejemajo digitalno preobrazbo Canon Europe je predstavil poročilo Office Insights 2016
Gradnja ali obnova hiše in izbira strešne kritine so zahtevne odločitve Gradnje se lotevamo z veliko odgovornostjo in spoštovanjem, saj gradimo samo enkrat, morda dvakrat v življenju, naša pričakovanja pa so zelo visoka, kar je razumljivo. Gradimo svojo hišo, svoj dom.

Kazalo