Oglasno sporočilo - Gospodarstvo
slice
Priložnost za skupna vlaganja v projekt izgradnje stanovanj v Podutiku
16. april 2018 ob 08:41 DUTB predstavlja novo priložnost za gradnjo nepremičnin v Sloveniji, to so skupna vlaganja v projekte.
70 let delovanja podjetja Lip Bled
7. marec 2018 ob 12:21 Začetki podjetja segajo v leto 1948, ko je bilo ustanovljeno Lesno industrijsko podjetje Bled.
Vzajemni skladi ali kako gospodariti s svojim imetjem
27. november 2017 ob 09:01 Kaj učijo stare modrosti? Kako pomembno je vlagati denar in izkoristiti svoje potenciale, uči že prastara zgodba o talentih.
Kako izboljšati prodajo v 2018?
27. november 2017 ob 08:59 V podjetjih sedimo na zlatu (podatkih), vendar jih (še) ne znamo celovito izrabljati v svojo korist. Tipično slovensko podjetje še vedno porablja ogromno časa za ročno pripravo poročil po oddelkih.
Avstrija – dežela presežnikov!
12. oktober 2017 ob 10:34 Avstrija slovi kot zanimiva turistična destinacija z bogato kulturo, pestro zgodovino in številnimi naravnimi lepotami.
Posebna foto zgodba o novem Arteonu: »Ne potrebuješ oči, da prepoznaš lepoto.« Za pet dni je slep svetovno znan ameriški fotograf iz Sacramenta (Kalifornija) pripotoval v Hamburg, da bi pokazal, kako je, kaj se zgodi in predvsem – kako je videti, če si nekdo kot on pred svojim ...
Sejem Feel The Future Med 19. in 21. oktobrom bo v Celju potekal popolnoma novi sejem inovativnih digitalnih rešitev »Feel The Future«, za katerega se pričakuje, da bo eden izmed najodmevnejših dogodkov v regiji v ...
Kaj morate vedeti o drugem tiru Že 20 let se strinjamo, da drugi tir potrebujemo. Naloga politike je, da sprejme odločitev, kako ga bomo zgradili.
Koliko stanejo bolniške odsotnosti? Skrb podjetja za dobro počutje zaposlenih vodi v dobre poslovne rezultate. A podatki o letnih stroških zdravstvenega absentizma v Sloveniji niso spodbudni. Kako lahko ukrepajo podjetja?
Hitrorastoči trgi sprejemajo digitalno preobrazbo Canon Europe je predstavil poročilo Office Insights 2016
Gradnja ali obnova hiše in izbira strešne kritine so zahtevne odločitve Gradnje se lotevamo z veliko odgovornostjo in spoštovanjem, saj gradimo samo enkrat, morda dvakrat v življenju, naša pričakovanja pa so zelo visoka, kar je razumljivo. Gradimo svojo hišo, svoj dom.

Kazalo