Oglasno sporočilo - Zdravje

Dodaj v

Spet sem lahko ure in ure z vnukoma v parku

6. november 2018 ob 08:28
Slovenija - Oglasno sporočilo

Lara je stara tri leta, Luka pet. Vnuka v moje življenje prinašata veselje in mladost. Pri svojih 65 letih sem v dobri kondiciji in pogosto grem z njima v park. Tako pomagam tudi hčerki Mojci, saj mladim staršem danes res ni lahko. Z vnukoma sem po navadi dolgo ostajala zunaj, dokler se niso začele težave z uhajanjem urina.

Bilo je lepo nedeljsko popoldne. Po kosilu sem se odpravila z Laro in Lukom v park. Lara je stekla k toboganu in me čakala z nasmeškom na obrazu.
Najlepše zanjo je, da jo dvignem na tobogan in jo počasi spustim navzdol. To morava ponavljati skoraj v neskončnost. Prišla sem k njej, jo dvignila in
naenkrat začutila nelagodje, saj mi je „ušlo“ več, kot kadarkoli prej. Od tistega dne je inkontinenca postala pogostejša in močnejša.

Bila sem žalostna, ker nisem mogla z Laro in Lukom ostajati dlje časa zunaj. Uporabljala sem predloge, a se nisem počutila varno. Otrokoma nisem znala razložiti, zakaj odhajamo prej domov. Mojo negotovost in spremembo v vedenju je opazila tudi hčerka Mojca.

Zaupala sem ji svojo težavo in začeli sva iskati rešitve. Na internetu sva naleteli na informacijo o TENA Pants Normal vpojnih hlačkah, ki se nosijo kot običajno spodnje perilo. Na spletni strani www.tena.si sem si naročila brezplačni vzorec. Hlačke TENA Pants so me prijetno presenetile, saj so udobne in mehke. Odlično me varujejo pred iztekanjem, pod oblačili pa so neopazne. In najpomembnejše - s TENA Pants Normal hlačkami lahko zopet ostajam v parku z vnučkoma tako dolgo kot si želim.

Brezplačni vzorec TENA Pants Normal naročite na www.tena.si ali s klicem na 080 10 99.
Na voljo v lekarnah, specializiranih trgovinah in preko spleta: www.tenatrgovina.si.
TENA Slovenija
Prijavi napako
Oglasno sporočilo - Zdravje
link
Imate pogosto občutek suhih oči?
10. oktober 2018 ob 13:26 Se vam zdi, da imate v očesu pesek? Vas pečejo oči? Navedeni simptomi so znak izsušenih oči, tegobe, ki pesti vedno več ljudi. Mraz in veter slabo vplivata na oči.
Več novic ...
Kazalo