Vir, Lisca Foto:
Vir, Lisca Foto:
false
Vir, Lisca
false
Vir, Lisca

Narava se preoblači, smuknila je v barvito odejo. Drevesne krošnje so oživele in hladen vetrič se poigrava z odpadlim listjem. Vsi se radi igrajo, tako majhni kot veliki, predstavniki močnejšega kot tudi nežnejšega spola in zadovoljstvo, ki ga prinese, je barvitost sreče, ki nas prevzame.

Letošnja jesen bo obarvana s , ki se skriva prav v vsaki ženski. Ženstvenost, eleganca in udobje se odražajo v perilu Lisca in Cheek by Lisca, ki ga lahko kombinirate tako za poslovni vsakdan, sproščene popoldneve ali posebne večerne priložnosti. Za bolj nežno in mladostno počutje izberite romantične potiske cvetlic, geometrijske vzorce ali srčke. Izbira modnega, udobnega in zapeljivega perila bo z nežnim dotikom na vaše telo polepšala še tako turoben jesenski dan.

Za boljše počutje v svoji koži in večjo samozavest bi morala vsaka ženska kdaj poseči po zapeljivem spodnjem perilu. Privoščite si model, ki ga kolekcija vaše garderobe še ni premogla, morda lep zapeljiv pasek ali pa modrček s prosojno čipko na košaricah in začutite utrip, ki vam ga daje skrbno izbrani model.

Izkoristite jesensko priložnost in si ob nakupu 2 ali več izdelkov perila Lisca ali Cheek by Lisca zagotovite 20% popust. Ugodnost velja od 20. do vključno 31. oktobra 2016 v prodajalnah Lisca in Cheek by Lisca ter v spletni trgovini Lisca.

Jesen bo s pravim perilom še lepša!