Oglasno sporočilo
Prihranite pri svoji naslednji položnici.
Prihranite pri svoji naslednji položnici.
Paketi VEČ prepričajo različne generacije in izpolnjujejo široka pričakovanja uporabnikov.
Paketi VEČ prepričajo različne generacije in izpolnjujejo široka pričakovanja uporabnikov.
Veliko prelomnico pol milijona mobilnih uporabnikov Telemach praznuje skupaj z vami.
Veliko prelomnico pol milijona mobilnih uporabnikov Telemach praznuje skupaj z vami.

Dodaj v

Prepolovite svoje mesečne stroške!

2. avgust 2018 ob 09:02
Slovenija - Oglasno sporočilo

Plačevanje mesečnih računov verjetno ni vaše najljubše opravilo. Razmišljate, kje in kako bi lahko prihranili kak evro? Določen znesek vsak mesec odštejemo tudi za telekomunikacijske storitve, ki nam zagotavljajo nemoten dostop do interneta, brezskrbno mobilno in telefonsko komunikacijo ter ogled najljubših televizijskih vsebin. Vse to lahko pri Telemachu sedaj dobite po polovični ceni! Ne zamudite izjemne akcije, ki so jo v podjetju pripravili, ko so presegli 500.000 mobilnih uporabnikov.

Z jasno vizijo in profesionalnimi storitvami, ki jim zaupa že pol milijona mobilnih uporabnikov, Telemach velja za prvo izbiro v Sloveniji, preprosta in pregledna ponudba mobilnih paketov družine VEČ pa vedno znova prepričuje s svojimi prednostmi. Paketi VEČ, ki jih odlikujejo velika količina prenosa podatkov, možnost spremljanja najljubših televizijskih vsebin s storitvijo EON in brezžični omrežji UNIFI ter UNIFI TRAVEL, prepričajo različne generacije in izpolnjujejo široka pričakovanja uporabnikov. Veliko prelomnico pol milijona mobilnih uporabnikov Telemach praznuje skupaj z vami, saj vsem novim naročnikom za prvo leto sklenjenega razmerja nudi 50 odstotkov nižjo naročnino na pakete družine VEČ in fiksne trojčke.

Zagotovite si najboljše storitve po polovični ceni!

Storitve ogleda televizije, uporabe interneta ter fiksne in mobilne telefonije so odslej pri Telemachu za vse nove naročnike občutno ugodnejše, saj je mesečna naročnina Telemachovih fiksnih trojčkov in mobilnih paketov VEČ prepolovljena! V Telemachu so se za drzno potezo in razpolovitev cen naročniških paketov odločili zaradi doseženega pol milijona mobilnih uporabnikov, ugodnost pa namenili tudi na fiksnem delu storitev.

Izberite enega izmed najbolj prodajanih mobilnih paketov VEČ in/ali fiksnega trojčka, ki ga boste prvo leto plačevali po 50 odstotkov nižji ceni. A pohitite, akcija velja le do konca avgusta!

Kako prepoloviti svoje mesečne stroške, si oglejte tukaj.

Telemach d.o.o.
Prijavi napako
Kazalo