Slovenija
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.6 od 53 glasov Ocenite to novico!
Pogledi Slovenije
Notranji minister Vinko Gorenak zavrača očitke, da je preiskava politično motivirana. Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

Möderndorfer: Pozitivna Slovenija podpira Jankovića

Fank: Današnja preiskava je zajela le del sumov
27. september 2012 ob 20:04,
zadnji poseg: 27. september 2012 ob 21:30
Ljubljana - MMC RTV SLO

Notranji minister Vinko Gorenak je v Pogledih Slovenije zavrnil očitke o političnih ozadjih preiskave Zorana Jankovića.

Notranji minister Vinko Gorenak je dejal, da je že napovedal, da se bo "začelo dogajati in da bo vrsta dolga". Ob tem je dejal, da je zadolžen za izvajanje vseh nalog, da se razkrije tiste, ki so "ukradli državo". Na očitke o morebitni politični motiviranosti akcije pa je dejal, da dela policije on sam ne more usmerjati, saj preiskave usmerja državni tožilec.

Poslanec Pozitivne Slovenije Jani Möderndorfer pa je dejal, da ne gre pozabiti, da je Janković tudi predsednik največje opozicijske stranke, zato je po njegovem mnenju zelo nenavadno, da se je to zgodilo. Upa pa, da bodo korektno izpeljali vse postopke.

To, da je Janković vodja opozicije, v tem primeru ni relevantno, pa meni Goran Novkovič z Dela, ki dodaja, da smo pred zakonom vsi enaki. Prav tako pa se mu zdi problematična izjava o "ugrabitvi države". Po mnenju Novkoviča je treba biti s takimi izjavami previden. Velika težava Slovenije je po mnenju Novkoviča, da ima Slovenija ključne politične voditelje v postopkih. Dodatna težava pa je, da ljudje nimajo več zaupanja v politiko.

Gorenak je obenem dejal, da je med Jankovićem in Janšo v zadevi Patria bistvena razlika. V primeru današnjih preiskav je šlo za sum okoriščanja z visokimi finančnimi zneski, medtem ko je v drugem primeru šlo za nek sum, za to, da je imel nekdo namen prejeti denar, kar pa je, tako Gorenak, bistvena razlika.

Möderndorfer pa je ponovil, da v PS-ju podpirajo svojega predsednika, saj teh stvari ne vidijo prvič. Problematično pa se mu zdi, da ti postopki tečejo prepočasi. Möderndorfer je dejal tudi, da dokler ni pravnomočno obsojen, ni nobenega razloga, da ne bi opravljal funkcije predsednika stranke.

Novinarka Financ Simona Toplak je povedala, da pri Jankoviću že dalj časa opaža prakse, ki niso nujno nezakonite, ampak so s tržnega vidika nenavadne. Ob tem je dejala, da je pregon korupcije in gospodarskega kriminala zelo pomemben, saj se ta pozna na denarnicah vseh državljanov. Da je način Jankovićevega delovanja problematičen, meni tudi Novkovič.

Davčni svetovalec Darko Končan pa opozarja, da ni vsako nakazilo "na Ciper" problematično. Transakcije pod verodostojnimi dokumenti so nekaj običajnega, opozarja Končan, zato je pri vsaki treba biti pozoren na vsebino. Ob tem je dejal, da ga moti, da davčna uprava za te preglede potrebuje več mesecev, saj se v tem času za denarjem mnogokrat izgubi sled.

Do hitrosti preiskav je bila kritična tudi Toplakova, je pa pohvalila davčno upravo, saj naj bi bila ta učinkovitejša in kot taka tudi ponudila podlago za številne kriminalistične preiskave. Med drugim je tudi sodba v zadevi Merkur temeljila na podatkih davčne uprave.

Večina preiskav se je že zaključila, trenutno poteka le še pet hišnih preiskav, v policijskem pridržanju pa so še tri osebe, ki so bile povezane s temi posli, je povedal pomočnik direktorja uprave kriminalistične službe Marjan Fank. Konkretnih imen pa ni želel izdati. Opozoril pa je, da so bile današnje akcije le zaključni del preiskave, ki poteka že leto in pol. Fank je povedal tudi, da je v okviru današnje akcije preiskujejo več sumov kaznivih dejanj. "Napoved, da iz tega ne bo nič, je na trhlih temeljih."

Podlaga za preiskavo ni samo v ugotovitvah davčne uprave, ampak je bilo veliko sumov tudi v okviru policijske preiskave, ki je med drugim pokazala tudi na sum oškodovanja v vrednosti 10 milijonov evrov, je na vprašanje o povodu za preiskavo odgovoril Fank. Bojan Dobovšek s fakultete za varnostne vede pa je opozoril, da naša zakonodaja, ki ponuja možnost hitrega ustanavljanja podjetij, olajša prikrivanje finančnih tokov pri gospodarskem kriminalu.

Kot je znano, so predsednika opozicijske Pozitivne Slovenije obiskali preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada, ki so jih zanimali predvsem 110 milijonov evrov vredni posli okoli gradnje športnega parka Stožice. Janković je po preiskavi dejal, da so bili policisti pri preiskavi izjemno korektni, njegov zagovornik Aleksander Čeferin pa je dejal, da ga preseneča, da sodišča izdajajo naloge na podlagi "pravljic". Preiskava je zajela tudi Jankovićeva sinova in družinsko podjetje Electa ter podjetje Grep, ki je gradilo Stožice.

L. L.

Prijavi napako
Komentarji
poppy
# 27.09.2012 ob 20:16
ta Uroš je pa res fenomen postal, ponavadi traja tedne, predno mu uspe spravit skupaj material za oddajo.. danes mu je čudežno uspelo v 12ih urah.
STRIKE
# 27.09.2012 ob 20:15
Kakšna tema pa bi bila danes v Pogledih Slovenije, če nebi bilo te preiskave?
miskodl
# 27.09.2012 ob 20:22
Nekaj me zanima.
Ali ima kobilica možgane?
MIRNČAN
# 27.09.2012 ob 20:10
Nekam hitr ste tole nardil.
ponudnik
# 27.09.2012 ob 20:25
Kakšna tema pa bi bila danes v Pogledih Slovenije, če nebi bilo te preiskave?

Po mojem je Slak vedel da bo to tema že najmanj teden vnaprej :)
kobiIica
# 27.09.2012 ob 20:23
clovek, ki je zrihtal temo danasnjih pogledov slovenije.

tvuser
# 27.09.2012 ob 20:16
Ma dej Slak, ti nisi resen. Celo oddajo narediš na temo preiskave Jankoviča? A si naredu tudi na temo Bavčar, Šrot, Hilda in druge barabe?
Balaž
# 27.09.2012 ob 21:20
Ne Vinko, prvo si Janšev oproda, šele potem si minister :P
lazarp
# 27.09.2012 ob 20:52
@MIRNČAN
Ta oddaja je vedno neumna. Zakaj? Zato ker je ne vodi novinar, ampak attention whore.
Matej*.*
# 27.09.2012 ob 20:21
Ne vem ce lahk tko hitr nardis oddajo, napovedana je bla pa tema
Takoj zjutraj. Samo mal mi je sumljivo.
Matej*.*
# 27.09.2012 ob 20:19
A to je Mel Slak ze v napery prpravleno oddajo???

Ocitn ima Dover informacije
Matej*.*
# 27.09.2012 ob 20:34
Ne morem se znebit obcutka da je tole vnaprej prpravljena gonja na Jankovica, s Slakom na celu... druzga ne more bit, pa me boli k.... za Jankovica...
Mindmaster
# 27.09.2012 ob 21:18
lazarp

@MIRNČAN
Če je bilo tisto uperjeno name, naj obrazložim mojo trditev. Vinko (tako kot Jani) mi ni všeč prav zaradi svoje retorike, ki je v nasprotju z ostalimi gosti, skrajno neprofesionalna. Skoraj na ravni vaške betule.


Čeprav imata tako Gorenak kot Möderndorfer isto funkcijo v svojih strankah (vojščaka, ki na prvih bojnih linijah branita prvaka stranke), med njima ni primerjave. Möderndorfer pozna bonton in govori kolikor toliko preudarno. Čeprav ga je Slak malo prejle grdo napadel, se je odzval mirno. Gorenak pa vedno udari na prvo žogo in napada vsakogar. Notranji minister na javni televiziji govori, kako so nam "ugrabili državo". To je nespametno in nevarno. ibi ius ga je dobro opisal.
Jethros
# 27.09.2012 ob 21:08
Slak ga biksa...spustil se je na osebni nivo, to pa novinar, voditelj ne sme, spoh ne v oddaji, kjer so razprave resne. Kako lahko očita Jankoviću, da bi si lahko vzel čas za njegovo oddajo? :)
Svašta, prodana duša ta Slak :)
Jethros
# 27.09.2012 ob 21:07
lazarp:
Pa se lahko govori o volji naroda, seveda se. Zakaj?
Ker tisti, ki na voitve niso šli, jim je bilo večinoma vseeno. Torej so svojo voljo pokazali na tak način, da naj zmaga kdorkoli.
Odločali so tako udeleženci.
Rezultat je volja naroda, hočeš nočeš ;)

Pa da si natočimo še čistega vina, kako ljudje volijo. V vsaki volilni enoti ima vsaka stranka svojega kandidata, a mislite, da so ljudje volili Gašparja Gašparja ali stranko, da zmaga Janković? :) Prav tako druge stranke, kdo pa voli Mariniča? Tunina?
Ne, ljudje jasno volimo stranke ;)
sanja25
# 27.09.2012 ob 20:52
vali
Valjda, Slak je vsak dan poklical morebitne goste naj bodo pripravljeni za morebitno oddajo, če se bo začela morebitna akcija proti Jankoviću. In to je delal mesece kot si omenil. Buahahaha :)
Udarni
# 27.09.2012 ob 20:59
No, če me ne bi na svojem blogu blokiral (kar je stalna praksa janševističnih bloggerjev in twittarjev), bi g. Gorenaka vprašal, ali je v tej vrsti čakajočih morda tudi Janez Janša z vsemi svojim grehi na grbi?
Jethros
# 27.09.2012 ob 20:27
MIRNČAN:
Da bi raje povedal kaj bolj nevtralnega in ne namigoval na pritiske. Jankoviće je bil v tem pogledu tisto, kar Janša ne bo nikoli. Preiskavo ni označil za gonjo, nikogar ni popljuval.
Kar se tega tiče je pokazal veliko večjo kulturo in etiko do take zadeve.
Kriv ali ne, bomo videli ko pride stvar do sodišča, do takrat pa je v vodstvu v postopkih še vedno premier, kateri seveda ni kriv in lahko svojo funkcijo opravlja dalje...
Saj imamo enaka merila za vse, kajneda? :)
Mindmaster
# 27.09.2012 ob 21:11
Slak, saj vemo, da si po izobrazbi pravnik, ampak to je še vedno pogovorna oddaja, ne pa neka ameriška pravniška serija. Se obnaša, kot bi imel pred sabo poroto in ji dokazoval krivdo obtoženca.
Jethros
# 27.09.2012 ob 20:32
MIRNČAN:
Dokler mu ne dokažejo ni kriv. Samo neumno pa je povsod vidt neko politično preiskavo.

Hja, saj se strinjam, ampak točno tako se vedno izgovarja prav naš neizvoljeni premier :)
ponudnik
# 27.09.2012 ob 20:30
Jankoviće je bil v tem pogledu tisto, kar Janša ne bo nikoli. Preiskavo ni označil za gonjo, nikogar ni popljuval.
Kar se tega tiče je pokazal veliko večjo kulturo in etiko do take zadeve.


Jp, tle je Janković ena velika izjema v primerjavi z raznimi Janšami, Kanglerji, Popoviči in podobnimi. Vsekakor deluje kot človek, ki nima kaj skrivat in želi, da se stvar čimprej razreši. Skratka ne bo mu treba izpodbijat dokaznega gradiva s Finske, ne ob mu treba vlagat krivih ovadb proti tožilcem in ne bo se mu treba izmikat sodiščem.
Beetlejuice
# 27.09.2012 ob 20:28
Slak je itak takšen bedak in sramota za javno televizijo da je enostavno nemogoče verjet da mu je uspelo spacat odajo v enem popoldnevu. Očitno je že nekaj dni vedel kaj bo in koga, oziroma so mu določili katere, marionete JJ-a povabit in kaj vprašat
Sploh se ne gre za vsebino ampak značilna je hitrost i "sinkronizacija".
Očitno janševci 5 nadzornikov RTV-a glih danes niso zamenjali kar tako.
Jethros
# 27.09.2012 ob 20:16
MIRNČAN:
Namiguješ na...vnaprej obveščenost? :)
sela666
# 27.09.2012 ob 21:08
Jao jao Slak, a se bojiš za svojo službo al kaj. Itak da Zoran ne bo hodil in nihče drug v oddajo, kjer ne morejo povedati svojega mnenja amapk poslušajo samo obtožbe s strani voditelja. To je podn od podna..
Mindmaster
# 27.09.2012 ob 20:38
Vsak teden je napovednik za to oddajo že dopoldan na portalu MMC RTV SLO, le danes ga ni bilo do večera. Zakaj? Ker so že dopoldan vedeli, da bodo imeli oddajo o Jankoviću, ker jim je janšizem to sporočil ob uskaleni medijski akciji skupaj še s POP TV. V bistvu je tole danes dokaz, da je policija politična, da so komaj čakali, da se rešijo Gorška, da lahko sami po svoje obračunavajo s političnimi nasprotniki.

Huh, pa res. Žalostno, da lahko preiskovalni organi ukrepajo samo, ko je v ozadju politični revanšizem.
Jethros
# 27.09.2012 ob 20:23
MIRNČAN:
Za čas kosila so komaj končali z zasliševanji, Slak pa 6 ur kasneje že ima oddajo na to temo...kaj pa pričakujemo? Meni je samo zanimivo, da ima toliko gostov, da so uspeli v 6 urah, ajde v 10 urah spraviti toliko gostov, ponavadi jih vabijo po par dni, pa jih pol manjka.
doda33
# 27.09.2012 ob 23:22
Tale oddaja danes je bila naravnost grozljiva. Naša politika nima nobene morale, vsi mi se pa na forumu prerekamo ali je kriv ali ni kriv gospod Jankovič ali je kriv ali ni kriv Janša in doživljamo ob tem orgazme. Oba sta nepomembna. Kriv je sistem , ki je omogočil , da gospodi počnejo kar se jim zahoče. Oba predstavnika največjih strank pa stojita za svojimi šefi in podpirata prekrito korupcijo. Jankovičevo poslovanje je koruptivno in pika. Jaz sem levičar , vsaka čast mu kar je naredil za Mercator in za Ljubljano , ampak njegove metode so žal koruptivne. Sistem je na celi črti odpovedal. Kako lahko nekdo pogojuje svoje direktorsko mesto v Mercatorju s tem , da lahko firma Elektra nemoteno posluje le s tem. Zopet je zatajil sistem , seveda nadzorni odbor , ki je to odobril. Gospod Gantar kot predsednik nadzornega odbora pa veselo razlaga , kako so to dopustili , če je Janković hotel priti za direktorja. To je kaznivo dejanje in gospod Gantar in nadzorniki bi morali za to odgovarjati. Tudi pri spremembi namembnosti zemljišč gre za podobno zgodbo. Skratka korupcija na vseh ravneh. Zadeva se vleče od leta 2006 , po 6 letih pa se tožilstvo zgane. Gospod davčni svetovalec je lepo povedal, v dveh urah se da vse ugotoviti. Važne je preprečevati in ne delati spektakularne aretacije po 6 letih. Pa poglejmo še malo na drugo stran. Vlada gre pohvalno v reforme. Super vse lepo in prav , zategovalo se bo pas. Samo kakšen zgled pa daje na državljane , če v vse možne kabinete pripelje sine, hčere, tete svake , donatorje, politike iz kvote pri pogajanjih o sestavi vlade. Premijer pa brez sramu odgovori, da so ti zaposleni le za določen čas. Ne pove pa da bo ta čas trajal 4 leta , na koncu mandata bodo pa te zaposlitve za določen čas spremenili v nedoločen. Potem se pa čudimo zakaj imamo tako velik javnio sektor. Pa da nebo pomote , to počnejo vse vade. Zato pa je Slovenija tam kot je. Tako levi in desni se iz nas delajo norca. Za njih je normalno , da pokličejo na neko firmo in Janševa hčerka brez natečaja postane krajinski arhitekt , za njih je normalno da Ana Kučan kot krajinski arhitekt dobi natečaj za ureditev ljubljanskih Žale. Za naše politike je normalno , da se omogoči tretji osebi, da dajejo stavbe v najem , s katerimi polačujejo mesečni obrok za kredit in pri tem še mastno zaslužijo, za naše politike je normalno , da so ministri in obenem lastniki firm , ki poslujejo z državo. Za naše politike je normalno , da ponarejajo in kopirajo spričevala . Naši politiki so ogledalo sveta, lepo je povedal gospod Novkovič , ali smo hoteli državo , ki bo primerljiva z Nemčijo ali z Ukrajino. Na žalost s premijerom in predsednikom največje opozicijske stranke v kazenskih postopkih smo žal primerljivi samo še z Balkanom iz katerega smo šli v boljši jutri. Očitno smo se zmotili.
zapatist
# 27.09.2012 ob 22:25
Sem sedajle poslušal Jankoviča na odmevih. Ali je ta tip res ampak res svetski lažnivec ali pa ima kar se tiče stožic res čisto vest.

Če je lažnjivec se lahko Janša skrije. Janša ko laže, meni deluje debilno.
STRIKE
# 27.09.2012 ob 21:13
Ta Slak je čist mimo!

Njegova vloga voditelja mi deluje zelo osebna!
Jethros
# 27.09.2012 ob 21:03
kralj matjaž:
Ko bi tako pisal še proti Lovšinu, Časarju, Zagožnu, Janši, njegovemu bratu, prijatelju Bavčarju katerega Janša sploh ne vidi kot tajkuna...potem bi se začelo pucanje po političnem prostoru, do takrat pa...bo država ugrabljena. Ampak ne od ene opcije, od vseh po vrsti.
Jethros
# 27.09.2012 ob 20:56
Nikec3, miskodl:
Narod gre na volišča in voli tistega, katerega želi kot premierja.
Ko ta zmaga, postane mandatar na podlagi volje naroda.
Kar se potem zgodi v DZ ni več volja naroda.

Sta neumna ali ne razumeta kaj je volja naroda na volitvah?
Na volitvah odloča narod, pika! Zato pa je imel Janša surlo do Pakistana ob razglasitvi rezultatov, ampak je imel skritega konja, v katerem je skrival plan B, kar je bilo zelooo jasno dokazano skozi sam potek sestavljanja vlade in primerjanja predvolilnih zahtev, obljub, pogojev.

O tem pišem, o volji naroda, kaj se potem dogaja v zakulisju, ni več volja naroda niti del volitev. Volitve so zaključene ob nedeljah ob 19h.
think
# 27.09.2012 ob 20:38
Po par mescih spremljam politiko... kaj se še vedno kregajo o Stožicah?! Dolgčas... A Janša je pa že pase?
Mindmaster
# 27.09.2012 ob 20:23
Bljak, ta Gorenak ima tako ogabno socialistično retoriko. Stranko je zamenjal, obnaša se pa še vedno, kot bi bil druže načelniče.
daryankoff
# 27.09.2012 ob 20:13
To dogajanje je zelo pomembno za prihodnost slovenskega naroda.
Če mu uspejo dokazat, bo padalo kot domine. Imeli bomo priložnost, da se vzpostavijo temelji normalne, pravne države.
lazarp
# 27.09.2012 ob 21:13
@MIRNČAN
Če je bilo tisto uperjeno name, naj obrazložim mojo trditev. Vinko (tako kot Jani) mi ni všeč prav zaradi svoje retorike, ki je v nasprotju z ostalimi gosti, skrajno neprofesionalna. Skoraj na ravni vaške betule.
ibi ius
# 27.09.2012 ob 21:09
Tole je pa že nevarno, živeti v tej državi postaja nevarno kot v Gvatemali, Čilu, Honduras ipd...; Vsi sistemi pravne države se izrabljajo za politična obračunavanja, revanšizem, maščevalnost. To pa je nevarno, tak model nam je znan iz zgodovine, pojavine oblike so podobne, čas krize tudi!!!
Samo, če ste pozorni na intelekt, retoriko in neverbalno komunikacijo ministra Gorenjaka, lahko opazite, da gre za slabo razgledanega bivšega partijskega funkcionarja, ki ga je že takratna partija ocenila, da je preradikalen, prenevaren za družbo, pa je bila tista partija verjetno bolj radikalna od do sedaj nam znane demokratične oblasti. Menim, da smo v tem letu deležni hudih preizkušenj na področju pravne države.
Če se bo takšna dinamika nadaljevala, ko bo na volitvah zmagala druga stranka, je to resnično nevarno za vse nas državljane. Zlorabljeni bomo za cilje političnih apetitiov. in zdaj se zamislite kakšni ljudje nas vodijo???
Breathe
# 27.09.2012 ob 20:59
Vse transakcije, ves izginuli denar, vse povezave, vsa mutna posla..to ni nič.

Bistveno vprašanje je, kako da je oddaja tako hitro na sporedu.
Anar Hija
# 27.09.2012 ob 20:35
Vsak teden je napovednik za to oddajo že dopoldan na portalu MMC RTV SLO, le danes ga ni bilo do večera. Zakaj? Ker so že dopoldan vedeli, da bodo imeli oddajo o Jankoviću, ker jim je janšizem to sporočil ob uskaleni medijski akciji skupaj še s POP TV. V bistvu je tole danes dokaz, da je policija politična, da so komaj čakali, da se rešijo Gorška, da lahko sami po svoje obračunavajo s političnimi nasprotniki.

Gledati oddajo, ki je pisana po naročilu janšizma je bedasto. Ampak... se najde publika za bedastoče, se najde.... :)))

NE janšizmu!
zapatist
# 27.09.2012 ob 23:10
Torej imamo sedaj dve potencialne težke barabe. Oba voditelja največjih strank. Sedajle lahko spremljamo kdo od teh dveh barab je večji delikvent.
To lahko ocenjujemo glede na držo do pravne države.
Kdo bo dec in dostojanstven in kdo bo jokica kalimero.
vzhodnik
# 27.09.2012 ob 21:26
Uroš,pa je tak kot je Vodušek.UDBA znotraj SDS,poslušnim slugam,takoj vse naznani,že nekaj dni prej!! Upa si narediti oddajo o korupciji in premoženju JJ????
Anar Hija
# 27.09.2012 ob 21:07
Zakaj je MIRNČAN danes napisal post: "Nekam hitr ste tole nardil."

a.) nekdo drug se je dokopal do njegovega računalnika
b.) enkrat v življenju je hotel videti plus pri svojem postu

:)))

NE janšizmu!

PS: Oddajo dejansko kdo gleda ali samo tu komentirate, ko ste pač že imeli odprto okno? ;)
lazarp
# 27.09.2012 ob 20:57
@MIRNČAN
Ne sej gosti so običajno dobri. In se strinjam s tabo. Ta ženska res dobro govori. Moti me edino Slak. :)
Danger_Mouse
# 27.09.2012 ob 20:20
A sem prav slišal? Nekaj milijonov EUR?
miskodl
# 27.09.2012 ob 20:08
Bravo Uroš Slak !
Najboljši si !
miskodl
# 27.09.2012 ob 20:07
Vreme pa kr drži.
Jethros
# 27.09.2012 ob 23:09
generusus:
Pozabil si nadgradnjo knjige Vladar - Mein kampf :)
zapatist
# 27.09.2012 ob 22:46
@Mirnčan
hahahahhaha kdo govori o samokritika. ahahahahahahahahahahahaha eklatanten primer levičarja.

So posti ki so namenjeni tebi in kot taki zelo enostavni in prilagodljivi, pa še vedno brez učinka in posti, ki so namenjeni Nikcu, ki razmišlja.

Poste Nikcu lahko spregledaš
Jethros
# 27.09.2012 ob 21:26
kralj matjaž:
Bom sposoben prenehati z očitki proti tebi, ko boš sam prenehal zagovarjati svoj pol.
Danes nisem 1x napisal da bi najraje videl OBA zunaj politike, tako tvojega idola kot...Jankovića. Idol pa je lahko komu drugemu, ne podtikaj mi lastna čustva, ki jih gojiš do Ivana :)

In ne gre za odvračanje pozornosti, kajti Janković je vodja opozicije in je v preiskavi, medtem ko pa imamo premierja, katerega cel čas zagovarjaš, ki je ŽE v sodnem procesu. Ampak izgovarjanje na neumni obtožni predlog se je super prijel, organi pregona so v primeru Janše spolitizirani, v primeru Jankovića pa neodvisni.
Veš, če bi bili v levih rokah, danes ne bi bili pri Jankovićevih. Ali je pretežko dojeti?
Anar Hija
# 27.09.2012 ob 21:25
Kdo se spomni, kdaj je bila nazadnje kakšna oddaja pri Slaku, da so povedali kakšno kritično na račun trenutne (od naroda neizvoljene) vlade?

NE janšizmu!
MIRNČAN
# 27.09.2012 ob 21:21
Tale iz Financ je res dobra. Se vidi kje imajo kvalitetne novinarje.
Kazalo