Slovenija

Poudarki

  • "Prednost trgovskega centra parkirna mesta in spremljevalni dogodki"
  • Obtožbe kažejo na nepoznavanje ekonomije
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.5 od 61 glasov Ocenite to novico!
Stožice
Zoran Janković: Polaganje trave se bo na stadionu začelo 1. maja. Foto: MMC RTV SLO
       Projekt Stožice je največji projekt v Ljubljani, lahko tudi v zgodovini Ljubljane. To je tudi največji tak projekt v tem delu Evrope.       
 Zoran Janković
VIDEO
Stadion do konca junija?

Dodaj v

"Stadion in Titova cesta junija, trgovski center oktobra"

Župan kritičen do medijev, ki poročajo o stadionu
21. marec 2010 ob 16:38
Ljubljana - MMC RTV SLO, STA

Stadion v Stožicah bo zgrajen junija, prav tako Titova cesta, ki ga bo povezovala z rondojem Tomačevo; trgovski center pa bo odprt oktobra, napoveduje Zoran Janković.

Ljubljanski župan je na ogledu gradbišča zatrdil še, da bo stadion do 30. junija že pridobil uporabno dovoljenje. Betoniranje in gradnja po njegovih besedah potekata vsak dan, pogosto se delo začne že ob prvi uri zjutraj, in sicer predvsem zaradi velikih količin betona, ki ga uporabljajo delavci.

"Prednost trgovskega centra parkirna mesta in spremljevalni dogodki"
Poleg nogometnega stadiona in večnamenske športne dvorane se v Stožicah gradi tudi trgovski center. Za zdaj sta bili zanj sklenjeni dve najemni pogodbi, do konca meseca pa naj bi jih bilo sklenjenih že 45 odstotkov. Prostori se bodo najemnikom predajali v tretji gradbeni fazi s končanimi stenami in hodniki, načrt popisuje Janković.

Župan prednost trgovskega centra vidi v razpoložljivih parkirnih mestih, teh bo namreč v dveh etažah kar 3.500. Drugi plus, ki ga izpostavlja, pa bodo spremljevalni dogodki, ki so predvideni za kompleks. Po programu naj bi se namreč skupaj s tekmami v Stožicah odvilo 50 do 60 dogodkov.

Župan kritičen do medijev, ki poročajo o stadionu
Predviden je še park ob stadionu, ki naj bi postal drugi največji v prestolnici in bo imel približno 20 hektarjev površin.

Župan je sicer na ogledu izrazil še nerazumevanje glede medijskih zgodb o stadionu: "Projekt Stožice je največji projekt v Ljubljani, lahko tudi v zgodovini Ljubljane. To je tudi največji tak projekt v tem delu Evrope."

Obtožbe kažejo na nepoznavanje ekonomije
Očitke o političnih pritiskih na banke, da naj financirajo kompleks stadiona v Stožicah, je zavrnil z besedmi, da banke ne dajejo denarja, pač pa ga prodajajo tistemu, ki plača obrestno mero in plača zavarovanje. Ni res, da bodo naši otroci plačevali ceno stadiona, je še zatrdil. Po njegovem mnenju gre pri teh obtožbah za nepoznavanje ekonomije: "V nasprotnem primeru lahko zapremo gradnjo in gredo otroci v Halo Tivoli, vendar ne kot v športno dvorano, pač pa kot v muzej."

M. N.
Stadion Stožice
Stadion Stožice
Sadar Vuga Arhitekti: Športni park Stožice
Prijavi napako
Komentarji
giallorosso
# 21.03.2010 ob 17:08
ata, kupi mi maturo:))
Alan
# 21.03.2010 ob 17:02
Haha Titova ulica...na to sem že skoraj pozabil....pa ne moreš verjet:)

Titova ulica....hahahahaha
sansam
# 21.03.2010 ob 17:23
Čas bo pokazal kdo ima prav.
diazepam
# 21.03.2010 ob 17:43
Eni ste pa res smešni - nikoli vam ni prav, če ne bi imeli štadiona in dvorane bi vpili kakšna sramota za glavno mesto, da se igra na Plečnikovi podrtiji, sedaj ni v redu, ker zadeva stane, večni nezadovoljneži.
Iz vseh aspektov gledano je edino pravilno in skrajni čas, da se takšna dva objekta zgradita pri nas. Gre za večnamenske objekte, ki bodo prišli prav pri vseh množičnih shodih v prvi vrsti športne tekme, seveda pa tudi pri kulturnih, zabavnih, verskih in drugih prireditvah. Menim, da bodo dostojno zapolnjeni in dolgoročno rentabilni.

Drugače pa folk, ne bodite naivni, ne prodajte svojega glasu na volitvah letos tako poceni. Stadion bi bil z Jankovićem ali brez njega, je pa res, da se on s tem hvali kjerkoli se le lahko. Tipično nabiranje političnih glasov v volilnem letu. Boli njega za vas, on ima pomembnejšo nalogo - privatizacija Ljubljane. Če pa ga že želite ocenjevati : kaj je v njegovem 4-letnem mandatu bolje glede javnega prevoza v Lj., glede prometa, glede vrtcev, glede cen stanovanj o katerih so ga bila polna usta, itd.., da ne govorim o javnem rečnem prometu, kopališču na Ljubljanici in ne vem kakšnim nebulozah še, ki ji je trosil pred prejšnjimi volitvami.
tuditi
# 21.03.2010 ob 17:02
Bravo Zoki!!!
Vsaj nekdo,ki je držal besedo ne pa razna Danica in Vika samo laganje!

Sedaj pa se le javite hijene in iščite napake.Napake se vedno pojavljajo pa se ne oglašate.Razni očitki v kakšnem vremenu delajo delavci itd..lepo vas prosim vas en k*** briga za te delavce.
Binder Dandet
# 22.03.2010 ob 08:32
Oktobra so volitve in štadion bo do takrat postavljen. Pa četudi mora še kdo samomor storit, ker mu ne plačajo opravljenega dela.
jurist
# 22.03.2010 ob 08:26
1. ne nasprotujem gradnji štadiona, ampak načinu, kako se gradi: turbokapitalistično, z grabljenjem denarja in izkoriščanjem delavcev
2. ne nasprotujem, da je tam kakšna trgovina, ampak naj se za božjo voljo ne imenuje shopping center Stozice (kot je zapisano na maketi), ker nismo v Londonu
3. ne nasprotujem projektu, pač pa marketinu ki ga spremlja... na vsak način ga je treba odpret do volitev (pa tudi, če bo potem kakšen reflektor dol padel) in se z njim politično postavljat (največji projekt od Aten do Dunaja, največji projekt v zgodovini Ljubljane...). Janković ni Hribar. Hribar je ogromno stvari zgradil v Ljubljani, ni pa pozabil na dušo mesta. Janković pozablja ravno slednje in Ljubljano spreminja v novodobni Miami (mesto brez zgodovine).
4. ne nasprotujem lokaciji štadiona, nasprotujem pa poimenovanju ulice po Titu. Poleg tega ne vidim povezave med stadionom in Titom, razen tega, da sta bili obe odločitvi sprejeti v tem mandatu. Naj se torej raje poimenujeta Zoranov stadion in Jankovićeva cesta.
5. Kakršni časi, takšen župan...
veliki_blek
# 21.03.2010 ob 21:03
Vse skupaj spominja na Ceausescuja, ko je gradil tisti megalomanski objekt v Bukarešti, narod v Romuniji je pa stradal. Ceausescu je pa enako kot Janković ob nedeljah hodil kontrolirat gradbišče in se arogantno in bahato obnašal, na gradbišču so ga pa pričakali prestrašeni, lačni delavci. Ta Stadion v Stožicah je zgrajen z denarjem slovenskih obubožanih davkopačevalcev, ki bodo še desetletja plačevali te Jankovićeve zablode, in pa s suženjskim delom bošnjaških delavcev, ki za 400 evrov delajo v najhujšem mrazu po 12 ur na dan...
mattyy
# 21.03.2010 ob 21:50
Za tistih 200 z varnostniki in funkcojanir vred, kaj jih bo prišlo na tekmo lahko lahko na Plečnikovi podrtiji špilajo!
musashi1
# 21.03.2010 ob 21:24
kakšne karte????
Seka Aleksić? Lepa Brena? Šaban Šaulić? NE HVALA!

se gužvat v štacune

Do zdej sta šele dve štacuni zakupili prostor in zna se zgoditi, da bo ob otvoritvi pol nakupovalnega centra nezasedenega... Tiste štacune, ki bodo notri, bodo pa itak iste blagovne znamke, ki so že sedaj v drugih centrih po LJ in drugod po Sloveniji...
zogg
# 21.03.2010 ob 18:41
proofreader, ti pa si optimist če si misliš da bo kdaj v Ljubljani Evrosong :)
vrtickar
# 21.03.2010 ob 17:36
Kva me briga za stadion in dvorano...
komaj čakam, da bo odprto novo nakupovalno središče,
ker je kar malo dolgčas, če v Ljubljani ne odprejo vsak mesec enega...
Drugače pa je Janković, kot večina slovenskih sodobnih "biznismenov" in
politikov, izgubil kompas in realno sliko kaj pomeni zapravljati javni denar in
kaj zasebnega...Vse skupaj je spet ena velika poslovna barabija o kateri se bo govorilo
šele v naslednjem letu.
mile77
# 21.03.2010 ob 21:08
končan bi moral biti že konec leta 2008!!!! zaradi takšnih obljub je tudi bil izvoljen

da niti ne govorim koliko bo to in ostalo stalo ljubljančane .... to boste bolj vedeli ljubljančani ki ga tako hvalite za koliko vas je zadolžil

z denarjem ki ni moj bi tudi jaz brez problema gradil itd.

obljuba je bila tudi da bodo naši nogometaši igrali na novem stadionu predno bodo šli na sp ... me zanima kaj bo s tem
bad brains
# 21.03.2010 ob 17:51
Še enkrat ( prvič sem bil brisan ) . Na puf vam jaz naredim Maracano, pa še stezo F1 okrog z zabaviščnim parkom vred ! Titove ulice in Titovi pufi....
veliki_blek
# 21.03.2010 ob 17:42
NLB bi naj raje posojal denar malim in srednjim podjetjem, za odpiranjem novih delovnih mest, ne pa da dajejo denar v žakelj brez dna, saj ta stadion ne bo nikoli ekonomsko rentabilen, to pravijo bsi ugledni ekonomisti in bo v nekaj letih vse propadlo, puf, ki ga je naredil janković bomo pa še destletja plačevali vsi državljani te države...
A6
# 21.03.2010 ob 17:25
jankovica ne maram, priznam da je nekaj nardil za mestno jedro ipd., vsekakor vec kot prejsnji nesposobnezi, ampak njegova politika in nacin vodenja so za bruhat.
sansam
# 21.03.2010 ob 17:13
Sem brez besed.Samo,da bo kruha in iger.Lahko bi se priredile gladiatorske igre.
moonylink
# 22.03.2010 ob 10:04
Ma ne me j*** pa kdo dela tem našim arhitektom 3d vizualizacije pa to je že tragično...pa tista piramida za letalski muzej a je bla narjena na mobilcu z "java painter"jem?

Tak projekt bi si pa ja zaslužil konkretno vrhunsko vizualizacijo s pripadajočo animacijo ne pa tole skropucalo na ravni grafike iz 90 let prejšnjega stoletja:-)

Pa kje je svet še to videl, sramota:-) plačal so jo pa ko črni po mojem:-)

O ježeš ježeš.....
chicago
# 22.03.2010 ob 09:01
Podpiram gradnjo stadiona!

Me pa zanima, kakšna je razlika (razen seveda v medijski podpori) med zadolževanju prejšnje vlade (banke so dajale kredite, vlada pa na njih ni imela vpliva, kreditov pa ne bomo vračali davkoplačevalci), kar je bil eden glavnih očitkov prejšnji vladi, in med direktnim zadolževanjem Jankoviča (te kredite bomo plačali davkoplačevalci)?

Se lepo opazi medijska monopolna manipulacija levice!
beowulf
# 22.03.2010 ob 08:48
Ni važno za ljudi samo ,da bodo žepi polni....Konec leta bo 160.000 brezposelnih,mala podjetja propadajo,gradbeništvo je v razsulu vi se pa ubadate s stadionom ,izbrisanimi,homoseksualci..itd...Štude
ntje,dijaki,upokojenci,delavci ti pa naj trpijo in gledajo ,kako si banda polni žepe....Sindikati so še v zimskem spanju oz. njihovi predsedniki letujejo nekje v toplih krajih...Narod spregledat bo treba in ukrepat.
potamošer
# 22.03.2010 ob 08:15
Ali se s Titovo cesto res ne da malo bolj pohiteti, da bomo svetu pokazali kako zaveden narod smo in kako skrbimo za "tekovine revolucije"? Mislim tudi, da bi lahko po pariškem modelu postavili Kardeljev slavolok h kateremu bi se zvezdasto stekale Mačkova, Kučanova, Ertlova, Turkova in Potrčeva cesta. Ne pozabit tudi na kakšno Potratino in Pečanovo gmajnico za sprehode s kužki.
Petrasa
# 21.03.2010 ob 23:01
verjetno nikomur nijasno, da so vse steklene in nove zgradbe, v okolici
novo nastalega stadiona oz. okoli Smelta, prazne. Baje ponoči prižigajo luči, da je videti kot, da so zasedene.

Kdo torej potrebuje nove, podobne, prostore v okolici oz. na samem stadionu.
S tem denarjem bi v celoti obnovili stari stadion pa še ostalo bi veliko
denarja.
Meni ni jasno, kam z vsemi, novimi, prostori-zgradbami. Kdo jih bo, če sploh, uporabljal?
Parki? Dajte no mir. Kakšen park neki na tako majhnem prostoru ni prostora za park.
Bolje bi bilo, da se uredi (parkovno) z visoko travo porastle parcele na Kranjčevi ulici.-
V glavnem-razmetavanje občinskega denarja. Na koncu bomo oz, že plačujemo, mi. Prav vsi.
Na tak ali drugačen način.
gregaa
# 21.03.2010 ob 20:54
@papiga tud Hitler je naredu kaj dobrega oz. kakšno stvar v korist nemcev pa ga vseeno ne poveličujejo in imenujejo cest po njem.
dragon ball
# 21.03.2010 ob 20:44
Ne vem,zakaj skoz šopajo te stare skice in makete gor, ko je govora o športnem parku, če pa v resnici vse drugače zgleda...Dejte kej novega gor
galus
# 21.03.2010 ob 20:22
Lahko bi odprli socialno kuhinjo in razdelilnico Karitasa..
Pol bosta stadjon in dvorana stalno polno izkoriščena....
kiklop21
# 21.03.2010 ob 18:00
babe so samo gobcale pa nč nardile zraven pa kradle, zoki pa gobca nardi in krade
Matto3
# 21.03.2010 ob 17:21
Bravo Jankovic.samo to lahko recem.Edini od politikov, ki tudi kej naredi ne pa samo govori.Sigurno dela tudi napake samo bolje to kot pa oni, ki samo govorijo, delajo tudi napake, za povrh pa nicesar ne naredijo.Cudno, da se niste zaceli s srbsko mafijo in podobnim sranjem
slovenček
# 21.03.2010 ob 17:14
Bravo Janković! Vsa čast, da se ti da ukvarjet s to prehlajeno državo oz. prestolnico... Ko bi le imel več takih politikov, ki tud kaj naredijo, ne samo prevarante, ki zanjo z besedami in manj z dejanji! Kje pa lahko še vidimo, da bi kdo kaj naredil za razvoj mesta, kvečjemu vsi mečejo polena pod noge! Komaj čakam prve tekme na stadionu!
suraci
# 22.03.2010 ob 12:00
Kako vas ni sram, da bo Titova ulica. Že samo zato, ker je toliko ljudi proti, ulice nebi smeli tako poimenovati.S tem se bo osramotila cela Slovenija. Potem pa naj bo stadion - HUDA JAMA.
Diego Armando
# 22.03.2010 ob 11:44
Štadio, četudi pregrešno drag, naj bo, Ljubljana in Slovenija si ga zaslužita.

Titova cesta - fuj in fej, sramota, da ji ni para. Ljubljana se bo z njo uvrstila na nivo Minska, Hošiminha in Teherana. Res krasno. Ljubljana, zbudi se!!!!
vipmit
# 22.03.2010 ob 09:43
@rollo
mah poglejte...ne bunite se vedno čez tega jankoviča. Dejstvo je da so pred njim vsi "kradli", "krade" tudi on, in "kradli" bodo tudi po njem. Kar je pa dejstvo je pa da se sedaj celo še nekaj gradi in ureja, prej se ni pa nič! in prosim vse primitivce da pustijo že ta njegov Ć. Ker nima smisla....

Ni problem, da krade. Možak je sposoben menedžer vendar je problem v tem, da ne izbira sredstev za doseganje cilja. Tudi preko trupel, če je potrebno.
Samo glejte kaj je napravil v trgovski in prehrambeni industriji. Pokupil je vse vaške trgovini in jih likvidiral, da je lahko zgradil nakupovalne centre v večjih mestih.
Živilsko industrijo pa skoraj spravil na kolena z izsiljevanjem in neplačevanjem računov.
Kot župan glavnega mest države menedžera enako, tudi preko trupel, če je treba!
mrbungle
# 22.03.2010 ob 08:55
@papiga
a veš, zakaj ni bilo Madonne? Vprašaj g. Vidmarja, legendo organizatorstva koncertov v Sloveniji...
Promocijo Maddone je imela hravaška agencija, ki je baje nalašča odpovedala oz. slabo organizirala Madonnin koncert, in to samo z namenom, da je zaje*ala slovenski koncertni prostor in slovenske organizatorje, ker na tak način se med svetovnimi glasbeniki razširi slab glas glde slovenske koncertne scene, posledično pa potem managerji teh svetovnih zvezd zahtevajo velikanska predplačila za koncert, da se zavarujejo za primer odpovedi...
In potem naši organizatorji tega niso pripravljeni plačati, glasbenik gre pa v Zagreb...

Glede Jankoviča - nisem ne desničar, ne levičar, imam pa moćnost malo pogledati v njegovo delovanje še iz časov Mercatorja (ko je izsiljeval podjetja, da so morali naprimer brezplačno napolniti police v trgovini, če so hoteli prodajati tam, ali pa da so morala podjetja že v naprej kupovati stanovanja oz. počittniške objekte, ki jih je gradila Elekta, ali pa da so morali Jankoviću oz. mervcatorju podjetja poceni prodajati svoja zemljišča, on pa jih je dražje prodajal naprej) in tudi malo vidim v zakolisje MOL-a, kako Javna podjetja izrablja za filanje občinskega proračuna....

Je pa sposoben in za dosego svojih ciljev ne izbira sredstev, najhujše pa je, da zna tako prepričljivo lagat...
+Apeiron-
# 21.03.2010 ob 23:58
Titova ulica FUJ
turbo x
# 21.03.2010 ob 21:31
Baje pride Chavez na otvoritev,preverjeno kot današnje ankete hehe
madmusic
# 21.03.2010 ob 19:36
Opteron - ne pomaga nekaterim, niti če se jim nariše ! Drži kot pribito - Ljubljana kot glavno mesto države članice EU POTREBUJE moderen, funkcionalen objekt, tako stadion kot dvorano.
Pa saj je zgledalo kot da smo v Albaniji - ne, še v Tirani imajo boljši stadion !!!

Drža pa tudi veliko vprašanje, kako bosta ta dva objekta funkcionirala ! In tu se zna zatakniti - vsaj pri kontekstu koncertnih prireditev, iz katerega kroga imam tudi največ insajderskih informacij.
Po vrsti: na takem stadionu / dvorani (v kontekstu vrhunskega športa) naša reprezentanca(e) lahko imajo dober obisk. Basket, nogomet, rokomet primarno. A je teh tekem, uradnih in prijateljskih lahko tam nekje do 10 v koledarskem letu ali sezoni, močno pa dvomim da bodo Kekovi npr., ki so najbolj IN prav vse tekme igrali na Stožicah. Tako da smo tu pri kakih skupno 10-12 tekmah raznih športov na leto. Naj bo 15, ajde !
Koncerti: Ljudje iz organizacije koncertov zelo dobro vedo potencial v SLO. Max 2 stadionska koncerta (v koledarskem letu - sezoni) ter dobrih 8-10, morda 12 dvoranskih. In dobro vemo da je to težko izvedljivo pri nas !
Kar nekajkrat sem navedel razloge - še vedno veljajo (da jih ne ponavljam) in utegne se zgoditi da bo nova Arena v Stožicah prazna- samevala bo glede koncertov. Sicer vem že za 3-4 evente ki naj bi bila v novi dvorani, vem pa tudi da je s temi koncerti ŽE zdaj ogromno težav, nepoznank in me sploh ne bi začudilo če bi kak od njih odpadel !

In v tem segmentu - zasedenosti dvorane ter izplačljivosti gradnje, investicije se utegne hudo zakomplicirati !
Opteron
# 21.03.2010 ob 19:13
@mrbungle

Da in Celjski stadion je v vecini financiral klub sam ane?

Jao jao ljudje. Ko stadiona ni bilo ste se vsi zgrazali kaksne podrtije sportnih objektov "samevajo" v LJ...sedaj, ko se koncno dela nekaj, kar bo Ljubljani dalo to kar manjka pa spet vsi pljuvate.

Pa ne sanjite o odpiranju novih podjetij, ker nimate pojma o cem ogvorite. Ce bi odpirali nova podjetja mislite, da bi se v teh casih obdrzala? Glede na to, da je kriza in se delavce odpusca na dolgo vi pricakujete, da bi nova podjetja prinesla nova delovna mesta? Ma seveda!

Ljubljana to enostavno potrebuje!
zamudnik
# 21.03.2010 ob 18:58
Titova cesta do najlepšega stadiona v Sloveniji
Cesta tovariša Tita ali Cesta piranskega kita?
gibson7
# 21.03.2010 ob 17:46
@ctrlalt in podobni

Kakšni Ljubljani, kakšna Ljubljana - SLOVENIJA, cela Slovenija bo desetletja plačevala Jankoviceve zablode!
Miki_79
# 21.03.2010 ob 16:43
največji projekt v Ljubljani, hm, definitivno največje razmetavanje z denarjem...pa podpiram šport, da ne bo pomote.
pinokioc
# 22.03.2010 ob 15:50
mojca111... Mene zanima kaj bomo imeli mi Ljubljančani od tega projekta dejansko. Samo zapufani bomo.

Ti verjetno res ne boš nič imela od tega, ampak za to si si sama kriva.. Jaz bom dal isto denarja kot ti, ampak bom objekt tudi uporabljal.. Šport je v redu. Tako, da me iz tega naslova niti najmanj ne skrbi kaj si ti in tebi podobni mislijo o tem projektu.
Mnogim športnikom bo olajšal treninge, in to me razveseli.

Toliko veš o številkah in računih, pa še kar pišeš po forumu? Predlagam, da narediš projekt, v tvojem primeru "zjebajmo jankovica" in se resno lotiš iskanja dokazovm ga zajebeš in nam zaslepljencem odpreš oči. Tole pisarjenje.. ccc.. to ni nič. naredi kaj iz sebe!

In delavci trpijo zaradi Jankoviča? Iz kje prihajaš, Švedske?
Še tam bosanci trpijo, ti pa pametuješ da so bogi zaradi njega? Najdi mi enega fizičnega delavca iz Bosne, Romunije, ki je sam svoj gospod in dela 8h/dan, dobi regres, malco prevoz pa še božičnico! Mah, najdi mi število (odstotek) zaposlenih v Slo, ki dobijo tole našteto..

Pomladniki ste debili brez vizije.

In da, Tito je eden večjih slovenskih sinov, ki so se nam zgodili v zadnjem času, zato je ulica le malenkost!
meri.m
# 22.03.2010 ob 11:30
Lastovka
22. marec 2010 ob 10:58

Saj ima prijavo in čaka na postojnski policijski Postojne v predalu nekega policista, da bo zastarala. V Ljubljani so bili policisti preobremenjeni z metlo gospe Rupel zato so jo odstopili postojnski policiji.
mojca111
# 22.03.2010 ob 11:00
Mene zanima kaj bomo imeli mi Ljubljančani od tega projekta dejansko. Samo zapufani bomo.
Najbolj abotne so pa tiste v zagovor Jankoviću, kako vsi kradejo, on pa vsaj nekaj naredi (za svoj žep, svojo družino, za Ljubljančane bolj malo). In taisti potem na veliko moralizirajo kako so same barabe v politiki.
O cesti imenovani po diktatorju pa nima smisla, ker človek ostane brez besed.
potamošer
# 22.03.2010 ob 09:42
rollo,
raje ju pelji v šolo in potem v naravo, bosta imela več od tega, kot od gledanja ..furjev, ki se podijo za žogo.
kralj matjaž
# 22.03.2010 ob 09:38
Kruha in iger.

Kdo bo pa vse to plačal?
S tujim k......... je lahko po koprivah mahat.

Kako pa ta trenutek izgleda Plečnikov stadion?
A MOL skrbi za našo kulturno dediščino, ali se balkanci požvižgajo nanjo.
chicago
# 22.03.2010 ob 09:21
Zadolževanje se najbolj povečuje v Ljubljani, samo v letu 2008 se je povečalo za 62 odstotkov.

Jaz bi samo prosil za razlago, da bo tudi meni jasno, kako je lahko ob teh podatkih Janša diktator, ki je zapufal Slovenijjo, Zoki pa car?
Dajte že enkrat priznati, da bi levica rada držala medije na nivoju Severne Koreje!
vipmit
# 22.03.2010 ob 07:32
Kaj že imajo izračunano koliko pa bo stalo vzdrževanje objektov?
V drugem primeru boste Ljubljančani dobili Plečnikovo podrtijo št. 2., ker nebo denarja za vzdrževanje.

Upam, da po zamenjavi srbskega župana takoj preimenujete tisto cesto po Slovencu!!!
knjiga5
# 22.03.2010 ob 07:10
Stožice - sramota sodobne Slovenije !

SSSS
pinto55
# 22.03.2010 ob 00:02
Dragi Ljubljančani.

Mene samo zanima, katere tekme mislite hodit gledat. Olimpijo?
Reprezentance tako ne bo v Ljubljano. Nogomet se naj igra tam, kjer je publika.
V M A R I B O R U!!!
nr.1
# 21.03.2010 ob 22:00
Jankovič bo svoj spomenik zgradil ne glede na žrtve ... vprašanje kdo ga bo plačal in vzdrževal.
naivnež
# 21.03.2010 ob 20:25
To je največji objekt v tem delu Evrope zanimivo,to je najbolj zapufan objekt v tem delu Evrope.
Kazalo