Slovenija
Dušan Radonjič
Radonjič je pojasnil, da ga je k odločitvi, da kandidira za mandatarja, spodbudilo dejstvo, da smo še ne tako dolgo nazaj bili na 26. mestu lestvice razvitosti držav, danes pa smo po konkurenčnosti uvrščeni nekje okoli 50. mesta. Foto: BoBo
       Nismo sprejeli nobenih odločitev. Ne pričakujem, da bi kdo dal podpis do večera. PS ne bo tista, ki bo odločala ali ne odločala, odgovornost je na vsem parlamentu.       
 Jožef Kavtičnik, PS
       Bomo videli, kdo so podpisniki pod to kandidaturo in kakšen je njihov motiv za podporo kandidaturi.       
 Jasmina Opec, SLS
       Mi v teh igrah, ki se zdaj pojavljajo, ne bomo sodelovali. Tisti, ki niso pripravljeni, ki nimajo programov in rešitev, iščejo rezervne možnosti, da pridobivajo čas. V tem času država izrazito izgublja.       
 Jože Tanko, SDS
Radonjičev podpis pod Vogrinov predlog. Foto: MMC RTV SLO
       Moj namen je združiti vse parlamentarne stranke.       
 Dušan Radonjič, morebitni kandidat za mandatarja
Ivan Vogrin
Ivan Vogrin je objavil ime kandidata za mandatarja, a je negotova njegova podpora v DZ-ju. Foto: BoBo
Predstavitev profesorja Radonjiča je bila zanimiva, je dejal vodja poslancev PS-ja Jožef Kavtičnik. Za zdaj ga še niso podprli. Foto: BoBo
VIDEO
Vogrin le predstavil svoj...
VIDEO
Vogrin za mandatarja pred...

Dodaj v

Večina strank ne podpira Radonjiča. Ali kdo drži figo v žepu?

Möderndorferjevi poslanci ne bi podprli Radonjiča
28. maj 2014 ob 10:30,
zadnji poseg: 28. maj 2014 ob 20:01
Ljubljana - MMC RTV SLO

SDS, SLS, NSi, SD in nepovezani poslanci Janija Möderndorferja ne podpirajo Dušana Radonjiča za mandatarja. Svet PS-ja razpravlja v sredo.

Nepovezani poslanec Ivan Vogrin je za kandidata za mandatarja predlagal dr. Dušana Radonjiča, rednega profesorja na mariborski ekonomsko-poslovni fakulteti.

Poleg podpisa Ivana Vogrina je na njegovi pobudi za zdaj samo še podpis Boruta Ambrožiča.

Vogrin sicer vztraja, da ima zagotovljenih dovolj podpisov poslancev za vložitev svojega predloga, vendar imen podpornikov ni želel razkriti, ker naj bi jih "novinarji zmrcvarili".

Podpis zaradi domoljubja
Da je pristavil svoj podpis, pa je novinarjem potrdil nepovezani poslanec Borut Ambrožič, ki svojo potezo označuje "kot domoljubno dejanje v izogib predčasnih volitev, zoper katere so opozarjali nekateri eminentni pravni strokovnjaki, med njimi tudi Rajko Pirnat".

Möderndorferjevi ne bi podprli Radonjiča
"Ne," je na vprašanje MMC-ja, ali bi nepovezani poslanci Janija Möderndorferja podprli morebitnega kandidata za mandatarja Dušana Radonjiča, odgovoril Matija Sevšek iz kabineta predsednice vlade v odstopu, ki pa ustanavlja novo stranko, tudi s podporo nepovezanih poslancev Möderndorferja.

Štirje poslanci PS-ja Radonjičevi študentje
Da je šlo za "zanimivo srečanje bivših študentov in profesorja", je po srečanju dejal vodja poslanske skupine PS-ja Jožef Kavtičnik, saj so kar štirje poslanci njegovi nekdanji študentje. Kavtičnik meni, da bi bilo prav, da Radonjiču prisluhnejo tudi druge poslanske skupine, saj je veliko delal z gospodarstvom, tudi v tujini, in pozna težave.

Radonjič ni prepričal PS-ja
Na vprašanje, ali jih je Radonjič prepričal, je Kavtičnik odvrnil: "Tega nisem dejal." Začudilo ga je, da ni bilo v državi nikogar, ki bi bil pripravljen stopiti na to pomembno funkcijo, zato je vzel predlog zares - delal je z gospodarstvom, pozna veliko težav in ima zanimive poglede.

PS ne bo jeziček na tehnici
"Nismo sprejeli nobenih odločitev. Ne pričakujem, da bi kdo dal podpis do večera. PS ne bo tista, ki bo odločala ali ne odločala, odgovornost je na vsem parlamentu," je dejal Kavtičnik in napovedal, da bo o tem odločal svet stranke na seji v sredo. Ura še ni določena.

Dušan Radonjič je po sestanku pri PS-ju novinarjem dejal le, da bi se rad predstavil tudi drugim poslanskim skupinam.

SD ne sodeluje pri imenovanju mandatarja
Predsednik poslanske skupine SD-ja Matjaž Han je novinarjem dejal, da njegova stranka ne sodeluje pri imenovanju novega mandatarja. "Ne bomo prispevali nobenih podpisov, če pa bo uradni kandidat – smo ga pripravljeni sprejeti zato, da mu povemo, da mu mi glasov ne bomo dali," je dejal Han, ki sicer o strokovnosti kandidata nima pripomb.

Treba je zbrati 46 glasov
Poudaril je, da je v ospredju politika in da je treba zbrati 46 glasov v prvem krogu: "Verjetno je doktorjev ekonomskih znanosti v Sloveniji veliko, ki bi bili lahko mandatarji, v politiki pa je žal treba iti na volitve, imeti večino v parlamentu in potem vladati. To je konec, politična moč tega parlamenta se je izpraznila. Ljudje morajo povedati, kdo bo imel možnost vladati naslednja štiri leta. Če pa bodo sestavili vlado, bo SD opozicija," je bil jasen Han.

Proti sta tudi SLS in NSi
"V tej igri ne sodelujemo. Gremo na volitve, smo že pripravljeni in glasujemo proti. Po vsem tem cirkusu, ki ga sicer spremljam od daleč, ne verjamem, da bi gospod Vogrin zbral deset poslanskih podpisov," je dejal poslanec NSi-ja Jožef Horvat.

Vse razen volitev je zavlačevanje
Poslanka SLS-a Jasmina Opec pa je v videoizjavi poudarila, da se v stranki zavzemajo za čimprejšnje predčasne volitve. V tem mandatu je bilo že toliko različnih vlad, da so edina prava rešitev predčasne volitve, da država dobi kompetentno vlado, ki bo sprejemala prave odločitve. Vse drugo bi bilo le zavlačevanje. Tudi sprejem Vogrinovega kandidata za mandatarja bi bil po besedah Jasmine Opec odmik od tega njihovega stališča, zato ga v poslanski skupini ne bodo sprejeli.

"Bomo videli, kdo so podpisniki pod to kandidaturo in kakšen je njihov motiv za podporo kandidaturi," je še dodala poslanka.

Vogrin je na tiskovni konferenci ponovil, da ima več kot dovolj glasov, a jih noče razkriti.

Radonjič ne pozna svojih podpornikov
Niti Radonjič imen podpornikov ne pozna. A kot je poudaril - zaupa Vogrinu, da je zbral ljudi, ki so podprli njegov program. Gre za resen poskus reševanja nastalega položaja, je zagotovil Radonjič: "Prisluhnil sem željam in argumentom predlagateljev. Zdi se mi nesprejemljivo, da niso našli mandatarja, ki bi vlado vodil po normalni poti dalje," je dejal. Pojasnil je, da ga zanima, kaj lahko naredi za blaginjo Slovenije do volitev. Njegov namen je sicer združiti vse parlamentarne stranke.

SDS: Norčevanje nima smisla
"Iz razmer, v katerih se je znašla država, v globoki gospodarski in politični krizi, se ni smiselno norčevati, zadeve so resne," je vodja največje poslanske skupine v DZ-ju Jože Tanko komentiral Vogrinov manever.

SDS bo glasoval proti
"Mi v teh igrah, ki se zdaj pojavljajo, ne bomo sodelovali. Tisti, ki niso pripravljeni, ki nimajo programov in rešitev, iščejo rezervne možnosti, da pridobivajo čas. V tem času država izrazito izgublja," je dejal vodja 26-članske poslanske skupine, ki bo na morebitnih glasovanjih o mandatarju glasovala proti.

Kdo je dr. Dušan Radonjič?
Iz strokovne biografije, ki jo je novinarjem razdelil Vogrin, je razvidno, da je Radonjič, zdaj redni profesor mariborske ekonomske fakultete, študiral ekonomijo in doktoriral v Zagrebu s področja trženja. Leta 1987 je bil izvoljen za dekana Ekonomsko-poslovne fakultete. V letih 1996 in 1997 ter med letoma 2003 in 2007 pa je bil prorektor Univerze v Mariboru za področje izobraževanja.

Po podatkih Gospodarskega vestnika je objavil več kot 350 del, tako doma kot v tujini. Izpeljal je več mednarodnih projektov, je član Evropske akademije za znanost in častni meščan mesta Maribor, je ob predstavitvi še dejal Vogrin.

Ni več zaresovec, a je bil mentor Vogrinu
Radonjič je še dejal, da je bil sedem mesecev član stranke Zares, iz katere pa je po volitvah izstopil. Spletni portal Siol.net pa je razkril, da je bil kandidat za mandatarja Vogrinov mentor pri magistrskem delu z naslovom Notranja konsolidacija podjetja in se zato poznata vsaj 15 let. Vogrin je torej leta 1999 magistriral na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru pri dr. Dušanu Radonjiču.

Tehnična vlada s 13 ministri
Vogrin je v uvodu pojasnil, da bi bila rešitev za Slovenijo do rednih parlamentarnih volitev tehnična vlada s 13 ministri. Resorje bi si razdelili: štirje ministri iz SDS-a, dva iz PS-ja, dva iz SD-ja, dva iz nekdanjega PS-ja oziroma skupine nepovezanih poslancev, eden iz DeSUS-a, eden iz SLS-a in eden iz DL-ja.

Saša Banjanac Lubej, B. V., G. C.
Prijavi napako
Komentarji
rambaldi80
# 28.05.2014 ob 11:15
Burleska se nadaljuje...
victoriosus
# 28.05.2014 ob 11:15
Wow, presenečenje.

Našel je popolnoma fantastično, idealno osebo, ki bo zdaj res res naredila razliko!!


Vogrin, domov bo treba. Dost mamo.
Dami
# 28.05.2014 ob 11:15
In Manca Kosir ministrica za gospodarstvo
Applecore
# 28.05.2014 ob 11:15
Podpore ne bo dobil.
ezat_anim
# 28.05.2014 ob 11:17
pač človek edini upa na glas povedati oziroma se na vse kriplje trudi za nekaj, kar vsaj polovica drugih posrancev hočem rečt poslancev molče upa da se bo zgodilo in ohranilo njihove riti še nekaj časa na mastni plači...
anban
# 28.05.2014 ob 11:15
Dušan Radonjič je ZARES?!
delicate4U
# 28.05.2014 ob 11:21
Tole je pa kar hudo. Predlagati takšnega slamnatega mandatarja v takšnih razmerah v Sloveniji in tako zavleči postopke do predčasnih volitev, je pa dokaj hudo. Poslance bo očitno potrebno z rovokopačem izvleči iz parlamenta. Klovni !
SLOBloodPatriot
# 28.05.2014 ob 11:18
Tina Maze bo pa baje ministrica za šport. Vogrin je najboljši stand-up komik v Sloveniji, ma kakšen Avdić in Valič.
Balaž
# 28.05.2014 ob 11:16
24ur poroča, da je Vogrin predlagal Francija Keka. Ajme, 24 ur :P
nevihtnik
# 28.05.2014 ob 11:17
Ta se dela norca iz samega sebe.
Templar9
# 28.05.2014 ob 11:20
Tip se dela norca in zavlačuje.

Jao....
pošteni
# 28.05.2014 ob 11:17
Dragi Vogri, Janša, Janković....DOB VAS ČAKA!!!!
Sram me je da nimate dovolj morale in se umaknete iz javnega življenja. Še najbolj sem razočaran nad državljane, ko vidim da podpirate obsojance, kriminalce in lopove. PRAV JE DA NAS TAKO TEPE.
cairns
# 28.05.2014 ob 12:14
Tudi Radonjič imen ne pozna. A kot je poudaril - zaupa Vogrinu,

Ta očitno ni naročil oken pri Vogrinu.
ma_ri_bor
# 28.05.2014 ob 11:35
Pokojni Ivan Kramberger je bil debelo pred svojim časom, dobesedno vizionar. Danes bi bil zaželjem voditelj, njegova opica pa med pametnejšimi v politiki. Zato pa so ga.
JohnMichxx
# 28.05.2014 ob 11:33
Men je pa super kako so novinarji užaljeni ko jih trola.
oliva
# 28.05.2014 ob 11:18
Jaz sploh ne vem, kdo je to.
In ali ni rekel oz. napovedoval nekoga iz tujine??
AM
# 28.05.2014 ob 15:55
Mogoč scenarij:
Kandidat je predlagan, se predstavi v parlamentu.
Podpore ne dobi.
S tem se "izgubi" teden do dva časa.
Volitve bi lahko bile najprej 27.7.
Solidarnost vloži ustavno presojo.
Ustavni sodniki je ne obravnavajo pred 1.8.
Ustavni sodniki septembra določijo, da naj bodo volitve oktobra.
Oktobra volimo.
Novembra še vedno nimamo vlade.
Vlada priseže januarja 2015.
korenc
# 28.05.2014 ob 11:21
bosta skupaj okna prodajala,vzela predujem in nikoli dobavila,ha ha
jurica
# 28.05.2014 ob 11:18
Še dobr, da 24 ur ne poroča, da je predlagal Matjaža Keka :)
felipesko
# 28.05.2014 ob 11:34
Dajmo Vogrina malo na stran.
Vsi,ampak res vsi tekmujejo in zagotavljajo,da nimajo in ne bodo predlagali mandatarja!
Je res??Ja! Toda vsi ti isti voluharji bodo čez 14 dni ponujali,mandatarja,ministre,vlado,reši
tve,programe, v glavnem nema,da nema,če treba,bo ena sama stranka predlagala še protikanditata.
Na žalost,bi se vsi morali obnašati,kot Vogrin,ne pa da so zopet odločanje preložili na nas državljane in jih bomo veselo poslušali,da se nič ne da,ker je volilno telo spet zaje...lo in izvolilo šareni parlament,s katerim se ne da delat.
Ampak vseh bodo polna usta sodelovanja,povezovanja,....in ostalih jajc...
ddrm
# 28.05.2014 ob 11:33
predlagam, da damo na Bolho in eBay oglas: Prodamo Slovenijo, cena 1€. Pogoj - spucajte drek iz države.

Vem da bi se potencialni kupci namatrali, ampak dejmo probat..
JankoJanez
# 28.05.2014 ob 11:26
@Urko: Problem je da ga predlaga Vogrin. Ta podlasica dobro ve, da parlamenta po volitvah ne bo več videl, zato hoče svojo plačo še malo potegnit.
SLOBloodPatriot
# 28.05.2014 ob 11:55
Če bo šlo še tako naprej v naši državi, ni 2x za reči, da bo čez nekaj let predsednica vlade La Toya.
jo-jo
# 28.05.2014 ob 11:27
thr0l
Vogrin je dejansko objavil na Twitterju, da je kandidat Franci Kek.

fake profil.
DrMinistr
# 28.05.2014 ob 11:24
@ezat_anim, tokrat ti dam pa čisto prav...verjetno ni nikomur od poslancev in strank v interesu, da bi bile volitve čimprej...vsakotoliko sicer kdo izjavi, da ga je sram, potihem ga pa vsi podpirajo
gesan
# 28.05.2014 ob 11:22
Vogrin za kandidata za mandatarja predlaga Dušana Radonjiča
--------------------------------

Pa to ta "kandidat" že ve?

Daj Vugro...spokaj že enkrat za "šank" poravnat svoje finančne in pravne obveznosti.
Človek, ki bi ga moglo bit sram je postal največji moralizator.

S čim so cepljeni v tem parlamentu?
frgo
# 28.05.2014 ob 11:19
lol, na 24kur so pisali, da predlaga Francija Keka
andymann
# 28.05.2014 ob 11:26
Volim samo še Ivana Serpentinška!
Cvicek
# 28.05.2014 ob 11:22
najbolj da nas kar nekdo okupira da vzpostavi red v tej hudičevi banani republiki...
monte
# 28.05.2014 ob 16:28
Volitve bodo v vsakem primeru, od pohlepnežev pa je odvisno, kdaj. Vogrin in tisti, ki bodo dali podpis, s tem samo dokazujejo, da jih FIGO briga za to državo, samo da si za pol leta podaljšajo prejemanje poslanske plače - za NIČ DELA!
To, da bodo volitve 13.julija, ne more biti sporno, ker so kao počitnice, po pol slovencev v tujini.
- kolikšna je bila v preteklih letih povprečna udeležba na volitvah? Max.(manj kot) 65 %.
- koliko ljudi po statistiki in vsakoletnih izjavah vseh mogočih strokovnjakov, sindikatov, jamranju folka, ITD... ne gre na dopust, ker si tega kao ne more privoščiti? Okrog 30-40 %
- več kot 1 teden si tako kao lahk privoščijo samo bogataši
- tisti, ki bi šli volit, se z dopusti razdelijo čez cca 10 tednov
Pa pridemo do cca 5 % populacije, ki bo na dopustu na dan volitev in bi šla volit. Ti imajo možnost, da gredo volit predčasno, ali pa pridejo v nedeljo domov do 18:30h, pa še lahko gredo volit (čeprav je večin "smen" itak ob sobotah)
Tisti, ki imajo tako srčno željo, da morajo videti, slišati in prebrati vsako minuto kampanje imajo v današnjem času vse možnosti, da preberejo milijon cajtng tudi na dopustu, brez televizije na dopustu ni praktično nihče, velika večina mora pa s sabo vlečt še najmanj en ali dva kompjuterja.... Tako da ne sračkat, kako bo folku onemogočeno spremljanje volilne kampanje!!!
Nekdo se je odločil, da bo za reševanje svoje riti podaljšal čas, ko bo moral v arest na tak način, da je zavestno zrušil stranko in posledično vlado. Eni papirnati poslančki bi si zdaj s kvazi "počitniškimi" izgovori radi podaljšali prejemanje poslanske plače.
To so dejstva, če si tega niste sposobni priznati, pa vaš problem!
A fuzbalsko svetovno prvenstvo pa ni problem, da je v času dopustov??? Pa saj bo 80 % slovencev umrlo, ker bodo v času prvenstva na dopustu in ne bodo mogli gledati???
Dajte nehat bluzit oslarije!
svobodan
# 28.05.2014 ob 15:55

DELITEV na LEVE in DESNE (že v osnovi) je NAPAKA - reštev je v SODELOVANJU in ne v delitvi.


...že v redu, ampak kaj porečejo na to tisti, ki živijo na račun delitev...
Kunguruj
# 28.05.2014 ob 14:11
Sem gimnazijski maturant, po potrebi delam sladoled, pečem burek, polagam keramične ploščice. Če kdo želi, naredim dizertacijo reševanja podjetja s 1000 zaposlenimi s pomočjo državnih subvencij. Znam voziti kolo, imam izpit B kategorije.

Vogrin!!!! Le kako si me lahko spregledal???
fender6
# 28.05.2014 ob 13:17
In prišel je tudi ta dan, ko se strinjam z SDS!!!

kako se mi že prav gnusi ta kvazi levica
Springbok
# 28.05.2014 ob 12:00
Depardieu?
parabola
# 28.05.2014 ob 11:44
Pravi strokovnjak. Njegovo znanstveno udejstvovanje v zadnjih petih let je enako 0.
glej link: http://izumbib.izum.si/bibliografije/A20
140528113922-02544.html
Vse kar je objavil od leta 2009:
1.04 Strokovni članek
1. GEL'MANOVA, Z. S., KNAIFL, Oldrich, RADONJIČ, Dušan. Razvitie sistem'y v'ysšego obrazovanija v Respublike Kazahstan. èKaraągandy memlekettik industriâlyèk universitetiniîn habaršy, ISSN 2309-1177, 2013, no. 2, str. 97-100. [COBISS.SI-ID 11622428]
kategorija: SU (S)
točke: 1.67, št. avtorjev: 3

1.05 Poljudni članek
2. RADONJIČ, Dušan. Internacionalizacija visokega šolstva. Večer, ISSN 0350-4972. [Tiskana izd.], 28. okt. 2010, letn. 66, št. 251, str. 8. [COBISS.SI-ID 10390812]
kategorija: SU (S)
točke: 5, št. avtorjev: 1

Pravi strokovnjak za meglo.
MiD
# 28.05.2014 ob 16:12
@svobodan
Ja, tudi jaz sem bil na demonstracijah pred parlamentom!¨ Dobro se spomnim zakaj sem bil tam in tudi danes bi spet šel. Janša ni brez napak in nikoli nisem volil njegove stranke. Nihče pa me ne bo prepričal, da v tistem času in tudi kasneje ni bilo gonje proti njemu in tudi političnih napadov na Pučnika, Bajuka in druge najbolj izpostavljene politične nasprotnike, ki so niso izhajali iz nekdanje ZKS in ZSMS.
Zakaj obstajajo teorije zarote in ugibanja o stricih iz ozadja? Zakaj dvomi v naše sodstvo in pravično razsodbo tudi v primeru Patria? Zato,ker tudi v aferah s preprodajo orožja nikoli ni bil nihče obsojen. Osnovno načelo v sodstvu bi moralo biti: bolje je ne obsoditi in ne kaznovati krivega, če ni dovolj dokazov, kot pa obsoditi in kaznovati nedolžnega, ki ga bremenijo indici in namigovanja brez trdnih dokazov!
Vogrin je prav taka lutka v sistemu, kot je bil pred dvajsetimi leti Smolnikar.
Ni res, da je predsednik Pahor deloval neustavno ali protizakonito, ker ni do onemoglosti iskal mandatarja. Ni ga iskal, ker so mu vodje poslanskih skupin zagotovile, da ga nimajo in ga ne bodo predlagale. Volivcem pa so istočasno obljubili, da niti ne bodo podprli nobenega morebitnega (zdaj že napovedanega predloga desetih poslancev. Vogrin in poslanci, če jih bo uspel prepričati, imajo seveda zakonsko pravico to storiti. To pa ne pomeni, da nekateri (ali večina) nad takim početjem ne smemo zgražati!
brezposelni
# 28.05.2014 ob 15:07
Vogrin je zelo zadolžen, pa rabi še nekaj denarja. Podobno kot Slikar, ki je rabil Partijo.
intelekt
# 28.05.2014 ob 12:01
Volitve ne bodo prinesle ničesar. To je jasno. Evropske volitve so pokazale, da desnica kljub temu da gre JJ v zapor ni izgubila svoje podpore. Levica se bo na parlamentarnih volitvah odrezala bolje, žal pa zgleda da bo to pot še bolj razdrobljena kot do sedaj. To pomeni, da ne desnica ne čista levica ne bosta mogli sestaviti stabilne vlade in jeziček na tehtnici bo spet DeSUS (ki se bo po mojem spet prebil v parlament). Ta bo nagnil tehtnico v levo in ponovno bomo imeli vlado 4 ali 5ih strank (Šoltes,Cerar,SD, Desus ter morda PS ali AB), kjer se bo zapletlo vsake tri tedne (stranke bodo tekmovale v grožnjah z izstopom iz vlade). Vlada se bo ukvarjala sama s s sabo bolj kot s kakršnimi koli problemi države, kot je to stalnica vseh levih vlad po Drnovšku.
In pol leta po vzpostavitvi nove vlade se bodo ponovno pojavile ideje o predčasnih volitvah. Zakaj torej sploh iti na volitve?
ZETAC
# 28.05.2014 ob 12:00
Katastrofa - pogledal sem njegov sicris za deset let nazaj - obdobje 2004 - 2014 - zopet ocena 0. Brez enega znanstvenega članka, brez enega citata. Kako je sploh lahko redni profesor?

To tudi precej pove o šoli na kateri poučuje
sanja25
# 28.05.2014 ob 11:52
Meni je pa vse skupaj smešno. Sicer pa zakaj bi imela samo SDS primat norčevanja do države in njenih organov? Zaradi mene se lahko norčujejo iz sistema do jeseni, ko je normalni čas volitev. Do takrat pa še obilo smeha naprej.
Mr.Somebody
# 28.05.2014 ob 11:41
Avatar
# 28.05.2014 ob 16:23
Je ga.Ljerka Belak lepo povedala-DOST VAS MAMO,
SPOKITE,ker za nas,državljane niste naredili NIČ!
Vogrin,vam je jasno,da s svojim egoizmom kopljete
jamo vsem,ki bodo dali svoj podpis?Nikogar od tistih,
ki hočete še vleči plače naprej-NE VOLIM! Jasno?
mj
# 28.05.2014 ob 16:18
DELITEV na LEVE in DESNE (že v osnovi) je NAPAKA -

ne razumem zakaj je delitev na leve in desne napaka? bi morali biti vsi v eno stran? želja po vrnitvi nekega starega sistema ?
MIRNČAN
# 28.05.2014 ob 12:06
Verjamem da si butast kot Vogrin in si ne moreš pomagati. Ampak da si tako butast da te Vogrin naserje to pa s težavo verjamem.
plonx
# 28.05.2014 ob 11:53
baje je v ozadju Artur Štern, ki snema nov dokumentarec
biočlovek
# 28.05.2014 ob 11:46
imel le ustna zagotovila deset do 15 poslancev, da bi podprli njegovega kandidata za mandatarja, ne da bi vedeli, kdo to je

Neverjetna požrtvovalnost.
Zoro27
# 28.05.2014 ob 11:41
Za posrat! Očitno mu po parih letih dela v parlamentu še ni postalo jasno, da problem vlade ni problem mandatarja, ampak problem več strank, da bi delovale v skupni smeri, hkrati pa imele dovolj veliko podporo v parlamentu.
Urko
# 28.05.2014 ob 11:35
Če bi se novinarji toliko trudili mrcvariti tiste, ki so nam ukradli državo, bi mogoče ne bili v situaciji v kateri smo.

Niti enega pametnega vprašanja, samo nategovanje, zakaj ne poveste kdo bo podpisal...samo z glavo skozi zid glede teh podpisov.

Po mojem mnenju so novinarji eni glavnih krivcev za situacijo, kot jo imamo sedaj v Sloveniji. Nihče ni sposoben oz. pripravljen pisati o resnih problemih in spraševati prava vprašanja. Samo, da se prodaja. Vmes so nam pa ukradli državo.
oliva
# 28.05.2014 ob 11:28
@DrMinistr:
".verjetno ni nikomur od poslancev in strank v interesu, da bi bile volitve čimprej...vsakotoliko sicer kdo izjavi, da ga je sram, potihem ga pa vsi podpirajo"

Najbrž res večina, no sds recimo vsaj po mojem ne; po moji so med redkimi ali edini, ki si želijo čim prej volitve.
DrMinistr
# 28.05.2014 ob 11:19
Sej še ni čas kislih kumaric...
Kazalo