Citat za prebrat
(3)

Dodaj v

Dalila Jakupović

23. november 2018 ob 10:34
Koper - MMC RTV SLO, STA

Seveda sem zadovoljna, ampak vedno je lahko bolje. Cilj je bil, da posežem med najboljših sto igralk. Potrebovala sem čas, da sem dozorela. Sploh se ne počutim kot 27-letnica, ampak kot 18-letnica. Trud se je poplačal.

Zdaj resnično delam kakovostno. Odločila sem se, da se osredotočim na cilje in da jih dosežem. Precej sem spremenila odnos do tenisa, do dogajanja na tekmah. Včasih sem se malce preveč jezila, danes sem bolj umirjena in osredotočena na žogo, na lopar in igrišče

Seveda bom igrala Pokal Fed, če bom le zdrava. Vedno rada igram za Slovenijo. To mi je nekaj posebnega. Z ekipo se dobro razumem, tudi s kapetanom Andrejem Kraševcem. Komaj čakam.

Najvišjeuvrščena Slovenka na lestvici WTA Dalila Jakupović je rekorderka med svetovno elito, saj je v enem letu napredovala za 170 mest. Članica teniškega kluba Luka Koper pravi, da bo naslednjo leto z veseljem igrala za Slovenijo v Pokalu Fed. Priprave na novo sezono bo začela te dni, prvi turnirji pa jo čakajo že konec leta. 30. decembra v Šenzenu, nato 7. januarja v Hobartu in sredi januarja že prvi grand slam sezone v Melbournu.

Prijavi napako
Komentarji
Partyboy
# 24.11.2018 ob 10:03
Cestitam Jakupovicevi, malo manj novinarju, ki mu ni uspelo napisati trenutne uvrtitve na lestvici nase tenisacice. Mislim, da bi to pasalo v ta clanek...
Zetes
# 23.11.2018 ob 21:03
Veliko uspeha ji želim. Res jo je užitek gledati na dober dan. Ima odlične udarce, dobro obrambo. Zgolj tranzicija prihoda na mrežo in sama igra na mreži ji delata težave. Tudi taktična igra bi lahko bila boljša. Kromačeva in Kostova sta jo letos premagali z balončki, na katere ni našla pravega recepta. Tudi prvi servis bi bilo večkrat treba udariti na polno.
jakob23
# 23.11.2018 ob 21:53
Dalila je definitivno moja najljubša igralka. Ima nekaj več v sebi. Na travi je odigrala odlično in užitek je bilo gledati, ko je premagala Mertensovo in Osako. V prihodnji sezoni si želim, da se uveljavi v top 100 in morda gre celo kakšno stopničko višje, do top 50. Pa seveda izgubiti strah pred Grand Slami v singlih in brez poškodb pa bo.
Citat za prebrat
link
Zlatan Ibrahimović
6
11. december 2018 ob 11:08 Zdaj vemo, da je bil Florentino Perez tisti, ki je tekmoval z Lionelom Messijem za zlato žogo, in ne Cristiano Ronaldo.
Več novic ...
Kazalo