Neizprosen ritem v košarkarski Ligi NBA zahteva davek tudi pri Goranu Dragiću, ki priznava, da še zdaleč ni povsem zdrav. Foto: Reuters
Neizprosen ritem v košarkarski Ligi NBA zahteva davek tudi pri Goranu Dragiću, ki priznava, da še zdaleč ni povsem zdrav. Foto: Reuters

Ne glede na to pa mislim, da je iz tekme v tekmo malce boljše. Upam, da se v teh zadnjih 15 tekmah ne bo zgodilo kaj hujšega in bom končal sezono na pozitiven način. Smo poklicni športniki, in čeprav si včasih želimo, da bi kaj manj bolelo, tako pač je.

V letošnji sezoni Lige NBA je Goran Dragić najboljši strelec Phoenix Sunsov s povprečno 20,4 točke na tekmo. Čeprav že zelo čuti poškodbe, pa vendarle upa, da ne bo kaj hujšega in bo lahko sezono končal normalno, je "Gogi" povedal po porazu pri Brooklynu, s čimer Sonca za tako želeno končnico zaostajajo za zmago in pol.

"Drugače pa mi je všeč ta, ki ga imam od žene Maje. Odkar ga nosim, mislim, da mi prinaša srečo, ker dobro igram," se je Dragić razgovoril o prstanih in priznal, da ga sicer na tekmah nima na prstu, vendar je zagotovil, da ga ima na varnem.

Na vprašanje o tem, kako očetovstvo vpliva na njegovo kariero, je Dragič odgovoril: "Morda je malce manj spanja, ne glede na to pa mi je vsak trenutek, ki ga preživim doma, super. Mogoče je zdaj malo težje, ker veliko potujem, ampak Maja mi pošilja slike, kako napreduje, kako spušča nove glasove, in komaj čakam, da bom imel po koncu sezone malo več časa, da ga preživim skupaj z njim."

Vir: STA