Arsene Wenger je sklonjene glave zapustil Old Trafford. Foto: Reuters
Arsene Wenger je sklonjene glave zapustil Old Trafford. Foto: Reuters

Gostovali so pri Manchester Unitedu - ekipi, ki životari zaradi vseh poškodb in je igrala z mladimi igralci. Poleg tega nekaterim igralcem manjka samozavest. To je kot nalašč, da pride dobra ekipa in jih konkretno premaga. Oni tega niso storili.

V prvenstvu jih čaka tekma s Tottenhamom, v Ligi prvakov še gostovanje pri Barceloni. Do 16. marca so lahko izločeni iz vseh bojev za lovorike. Tole danes je bila Arsenalova ekipa, ki so jo še pred mesecem vsi označevali za 'pravo' ekipo. Arsene Wenger si najbrž puli lase! Obstaja beseda, s katero bi rad povedal, kaj nekaterim njegovim igralcem manjka, pa je ne smem uporabiti - in Arsenalovim nogometašem to manjka v izobilju. Ničesar nimajo. Današnja predstava je nesprejemljiva.

Po porazu Arsenala na Old Traffordu proti Manchester Unitedu (3:2) je svoje povedal Graeme Souness, nekdanji škotski nogometaš in trener, zdaj pa strokovni komentator za RTE, ESPN, Sky Sports in beIN Sports. Nekdanji izvrstni igralec je bil milo rečeno razočaran nad predstavo Arsenala, ki počasi izgublja boj za naslov angleškega prvaka; Sky Sports.