Foto:
Foto:

S predsednikom Milanom Mandarićem sva se pogovarjala o tem in tudi on se strinja, da bi bil Novaković idealna okrepitev za nas. Toda, ponavljam, le če bi se znašli v položaju, da bi morali zapolniti vrzel v napadu.

Poglejte, zadeva je takšna, da smo se znašli v položaju, v katerem moramo razmišljati tudi o novem napadalcu. V prvi vrsti zaradi tega, ker se za našega kapetana Andraža Šporarja zanima vse večje število klubov iz tujine. Ampak nisem začuden, fant si to zasluži, saj so njegove predstave v tej sezoni res na zelo visoki ravni. Dejansko igra tako dobro, da ne moremo ničesar izključiti. In zato moramo razmišljati, kako naprej, če bi nas Šporar zapustil.

Če Šporar ostane do konca sezone, potem bo pač Novaković prišel junija. Tako za nas kot zanj bi bilo dobro, če bi si oblekel dres Olimpije.

Generalni direktor Olimpije Ranko Stojić je za EkipoSN spregovoril o morebitnem prihodu Milivoja Novakovića v Ljubljano. Stojić je prepričan, da se bo izvrstni napadalec vrnil domov, ko odide Andraž Šporar. Za mladega kapetana zmajev se zanima vse več klubov in kaj kmalu bo Šporar zapustil Olimpijo, njegova zamenjava pa bo Novaković. Vir: EkipaSN