Citat za prebrat
(3)
Zoran Martić
Zoran Martić. Foto: www.alesfevzer.com

Dodaj v

Zoran Martić

4. junij 2018 ob 08:03
Ljubljana - MMC RTV SLO

Mislim, da slovenska liga absolutno ne zaostaja za ligami v regiji. Ali so ekipe na tej ravni, kot so bile v zlatih časih Olimpije in Krke, ko sta obe igrali tudi pomembni vlogi v Evropi? Seveda niso!

To potrjujeta tudi klubska proračuna finalistov. Finale je bil zanimiv za gledalce, še posebej nevtralne. Postavili smo rekord v gledanosti tekme slovenskega prvenstva, na zadnji tekmi je bilo skoraj 5.000 gledalcev. To so pozitivne zadeve, ki so pomembne za slovensko košarko.

So pa neki standardi v slovenski klubski košarki morda nerealni, saj slovenska košarka nista le Luka Dončić in Goran Dragić. Definitivno morajo biti slovenski klubi tisti začetek uveljavljanja bodočih dragićev in dončićev.

Zoran Martić, trener košarkarjev Petrola Olimpije. Vir: EkipaSN.

Prijavi napako
Komentarji
miki_miska
# 05.06.2018 ob 09:42
@Johnny Bravo

na desni strani je klasični oglaševalski banner, ki se menja ob vsaki osvežitvi in vsebina nima nobene povezave s člankom.
Johnny Bravo
# 04.06.2018 ob 23:06
No sedaj ni več reklame za ALKOHOL UBIJA, je samo TURBOLECA socijalno podjetništvo.
Johnny Bravo
# 04.06.2018 ob 22:54
Martič mi je v tem kontekstu ok, sepravi SLO košarka pač na nivoju kjer je z perspektivo dvigovanja kvalitete in produktom mladih, ki jih moramo-jo ustvarjat v klubih.

Me pa močno zmoti reklama na desni strani članka, ALKOHOL UBIJA z preverjenimi ljubljanskimi alkoholnimi žurerji, po lokalih in klubih.
Če mi pa kdo pove da so zadnjo leto ali dve abscinenti, se mu pa močno opravičujem.
Citat za prebrat
link
Aljaž Pegan
5
22. oktober 2018 ob 14:12 Imam občutek, da je gimnastika v primerjavi z drugimi športi zastala v razvoju.
Več novic ...
Kazalo