Trener Playboya Slavije Jaka Avgustinčič je zelo zadovoljen z razpletom letošnje sezone. Foto: MMC RTV SLO
Trener Playboya Slavije Jaka Avgustinčič je zelo zadovoljen z razpletom letošnje sezone. Foto: MMC RTV SLO
Zmage Slavije v Kranju

Kranjčani in Založani so se v tej sezoni pomerili že devetkrat, nazadnje pred desetimi dnevi, ko so triglavani izpadli v polfinalu Lige INL, Slavija je bila boljša s 3:0 v zmagah.

V prvi tretjini 250 gledalcev v dvorani Zlato polje ni videlo zadetkov. V 25. minuti je z natančnim strelom pod prečko za vodstvo Založanov zadel Uroš Haler, v 44. minuti je končni izid postavil Črt Snoj po veliki napaki obrambe Kranjčanov.

Termini DP-ja odvisni od finala Lige INL
Finalist bo ekipa, ki bo boljša v seštevku dveh tekem. Povratni dvoboj v Zalogu bosta ekipi odigrali prihodnji teden, ko bo konec finala Lige INL, v katerem Založani igrajo z Bregenzerwaldom. Trenutni izid v zmagah je 1:1, tretja in četrta tekma bosta konec tedna. Če bo finala konec v nedeljo, se bosta Slavija in Triglav v Zalogu srečala prihodnjo sredo. Če bo v finalu Lige INL potrebna peta tekma, pa bo povratna tekma polfinala DP-ja na sporedu prihodnji petek.

Finalna serija se bo začela dva dni po koncu polfinala med Slavijo in Triglavom. V drugem polfinalu je Telemach Olimpija na prvi tekmi ugnala ekipo Jesenice mladi s 7:4, druga tekma bo v petek ob 19.15 v dvorani Tivoli.

Polfinale, prvi tekmi:
TRIGLAV PROSPORT.SI - PLAYBOY SLAVIJA
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
250; Haler 25., Č. Snoj 44.

JESENICE MLADI - TELEMACH OLIMPIJA
4:7 (0:2, 1:4, 3:1)
600; Sodja 28., Remar 45., Brus 52., Bremec 58.; Thomas 2., Dervarič 9., Mušič 26., 32., Verlič 26., D'Alvise 31., Ankerst 50.

Povratna tekma, petek ob 19.15:
TELEMACH OLIMPIJA - JESENICE MLADI

Zmage Slavije v Kranju