Deron Williams je na 506 tekmah v Ligi NBA v povprečju dosegal po 17,6 točke in 9,2 podaje. Foto: EPA
Deron Williams je na 506 tekmah v Ligi NBA v povprečju dosegal po 17,6 točke in 9,2 podaje. Foto: EPA

28-letnik je odločitev sporočil na socialnem omrežju Twitter, kjer je zapisal :"Danes sem sprejel težko odločitev." Nato je pripel logo Netsov, ki se v novi sezoni selijo v New York, natančneje v Brooklyn.

Veliko zanimanja za Dwighta Howarda
V igri za Williamsa je bil tudi Dallas, v Teksasu se je namreč šolal. Brooklyn si želi zgraditi šampionsko ekipo, med drugim se želi okrepiti z Dwightom Howardom. Velikana, ki trenutno igra za Orlando, si želijo številne ekipe, med katerimi so tudi LA Lakersi.

Se bo Lin vrnil v Houston?
Houston je vse dlje od dogovora z Goranom Dragićem, zato že išče nove rešitve na mestu organizatorja igre. Rakete naj bi se danes srečale z odkritjem zadnje sezone Jeremyjem Linom, ki je pozimi blestel v dresu New Yorka, nato pa se je poškodoval.

V pripravah igral sedem minut
Lin je sicer znanec Houstona, saj je bil pred zadnjo sezono član Raket, za katere je na dveh pripravljanih tekmah odigral le sedem minut, a ker so imele Rakete popolnjeno branilsko vrsto, so se mu odpovedale, zdaj pa so pripravljene mladeniča spet sprejeti v svoje vrste.

Gordon dobil ponudbo od Phoenixa
Phoenix, ki naj bi se zdaj dogovarjal z Dragićem, je Ericu Gordonu za štiriletno zvestobo ponudil 58 milijonov dolarjev. Zdajšnji Gordonovi delodajalci imajo zdaj priložnost, da ponudbo izenačijo, s čimer bi 23-letnika obdržali.