Leslie Alexander je odločitev sprejel po dolgem premisleku. Foto: EPA
Leslie Alexander je odločitev sprejel po dolgem premisleku. Foto: EPA
Paul Pierce
Paul Pierce je v Ligi NBA v povprečju dosegal po 19,7 točke. Foto: Reuters

Alexander je leta 1993 kupil Rakete za 85 milijonov dolarjev. Že v prvih dveh sezonah je Houston osvojil dva naslova. Forbes ocenjuje, da je klub danes vreden 1,65 milijarde dolarjev.

Lastnik: Klub je v dobrem stanju
"Odločitev sem sprejel po posvetu z družino in prijatelji. Miren sem, ker je klub v dobrem stanju, ima dobro ekipo. Imel sem priložnost opazovati res odlične igralce in trenerje," je novico sporočil 74-letni poslovnež, ki je še zatrdil, da bo vedno ostal povezan s tem mestom.

Pierce podpisal z Bostonom
Paul Pierce
, ki je kariero pred tedni končal v dresu LA Clippersov, je podpisal kratko pogodbo z Bostonom, s tem se mu je uresničila želja, da bo kariero uradno končal kot član te organizacije. Pierce je vse svoje največje uspehe požel ravno v Bostonu. Kelti so ga leta 1998 kot desetega izbrali na naboru. Za zelene je nato igral kar 15 sezon, vrhunec pa doživel leta 2008, ko je osvojil svoj edini naslov prvaka. Leta 2013 se je preselil v Brooklyn, leto pozneje v Washington, zadnji dve sezoni pa je odigral v Kaliforniji.

Kelt za vse življenje
"V čast mi je, da lahko spet rečem, da sem Kelt. Mesto in ta organizacija sta me vzela za svojega. Ne bi si predstavljal, da bi kariero lahko končal drugače. Sem Kelt za vse življenje," se je ob podpisu pogodbe smejalo 39-letni legendi.