Matej Avanzo je prepričan, da bo jubilejni All-Stars veliki spektakel. Foto: MMC RTV SLO/Rene Gomolj
Matej Avanzo je prepričan, da bo jubilejni All-Stars veliki spektakel. Foto: MMC RTV SLO/Rene Gomolj

Jubilejni 20. dogodek All-Stars bo potekal v soorganizaciji KZS-ja in Košarkarskega kluba Domžale, katerega direktor Lado Gorjan je nekakšen "oče" tega dogodka. Skupaj z bratoma Zoranom in Zvezdanom Martičem je že leta 1992 organiziral prvo tekmo zvezd, nato pa jih je pripravil še pet.
"Organizacija takega dogodka za naš klub pomeni veliko čast, saj gre za prireditev, ki ima izjemno lepo tradicijo in je tudi zelo odmevna. Čas je že bil, da se preseli tudi v Domžale, sploh v tem trenutku, ko dograjujemo servisne prostore v dvorani, ki jih bomo na večjem dogodku prvič preizkusili prav z All-Starsom in videli, kako nam olajšajo organizacijo. Zagotovili bomo, da se bodo vsi udeleženci v Domžalah počutili dobro in da bomo vsi skupaj uživali v še enem izmed slovenskih košarkarskih praznikov, ki ponujajo veliko lepih užitkov in spominov, ki ostanejo še dolgo. Morda malce nostalgije čutim tudi jaz, saj sem pred dvajsetimi leti pripomogel k organizaciji prvega All-Starsa, naključje pa je hotelo, da zdaj pomagam pri organizaciji jubilejnega dvajsetega," je povedal Gorjan.

Vstopnice za dogodek bodo na voljo v začetku decembra, prav tako tudi razpored dogodka. Direktor marketinga pri KZS-ju Matej Avanzo je dejal: "V zadnjih letih smo dan slovenske moške košarke oziroma All-Stars gostili v številnih mestih. Od leta 2005 smo spektakularne dogodke organizirali v Kopru, Škofji Loki, Novem mestu, Kranju, Polzeli in Ljubljani. All-Stars letos praznuje, saj bomo organizirali že 20. spektakel, ki je skozi dve desetletji vselej ohranjal poseben čar, saj je lepa priložnost za vpogled v prihodnost slovenske košarke, hkrati pa priložnost za ogled prvovrstnega športnega šova."