Od Gorana Dragića letos v Miamiju veliko pričakujejo. Foto: AP
Od Gorana Dragića letos v Miamiju veliko pričakujejo. Foto: AP

Goran Dragić je igral malenkost manj kot 24 minut. Kapetan slovenske reprezentance tokrat ni imel strelskega dne. Vpisal je pet točk (2/4 za dve, 0/3 za tri), ob tem pa dodal še šest podaj in dva skoka. Sicer je bil prvi Miamijev strelec Tyler Johnson, ki je prispeval 17 točk, po 15 pa so jih dodali Justise Winslow, Dion Waiters in James Johnson. Bena Udriha proti moštvu, s katerim je osvojil dva prstana, ni bilo v ekipi. Pri Spursih sta po 11 točk dala Kawhi Leonard in Dewayne Dedmon.

Pred začetkom rednega dela, ko se bodo najprej 26. oktobra na floridskem dvoboju pomerili v gosteh z Orlandom, dva dni pozneje pa bodo gostili Charlotte, bodo Heati odigrali še štiri tekme. Prvaki iz Clevelanda so brez ključnih mož klonili pred Chicagom (118:108), podprvak Golden State pa je po podaljšku strl Denver (128:129).

Smith bo vendarle ostal v Clevelandu
ESPN poroča, da bo J. R. Smith podaljšal sodelovanje s Clevelandom. Branilec, ki je h Cavaliersom prišel januarja, bo podpisal štiriletno pogodbo, po kateri bo zaslužil 57 milijonov dolarjev. Lani je v končnici, ko je osvojil prstan, v povprečju dosegal 11,5 točke. Predtem je igral še za New York, Denver in New Orleans.