Domžalčani so v nedeljo slavili v Stožicah. Foto: ABA Photo
Domžalčani so v nedeljo slavili v Stožicah. Foto: ABA Photo



Domžalčani so v nedeljo premagali Ljubljančane v 18. krogu Lige ABA po podaljšku z 92:83. Drugi pari so Krka - Šentjur, Elektra - Zlatorog in Geoplin Slovan - Maribor Messer.
Volčič se je zahvalil Brežicam
"Še bolj od tega, da pokal Spar potekal že enajstič, me veseli, da smo v sodelovanju s podjetjem Spar Slovenija ustanovili novo tekmovanje za starejše pionirje - mini pokal Spar, s katerim smo mlajšim zagotovili razširitev sezone. Veseli me, da je podjetje Spar Slovenija z nami že toliko časa in da vsako leto podpisujemo nove, enoletne pogodbe. Zahvaljujem se tudi Brežicam in županu Ivanu Molanu, da so nam ponudili priložnost, da v brežiškem prostoru naredimo nekaj za popularizacijo košarke, pri čemer bo zagotovo pomagala nova dvorana, ki bo tako dobila prvi veliki dogodek," je na žrebu med drugim povedal predsednik KZS Roman Volčič.

Letošnja novost v košarkarski zvezi je torej mini pokal Spar, ki predstavlja podaljšanje tekmovalne sezone za starejše pionirje do 14 let. Zveza in Spar Slovenija bosta klubom v tem tekmovanju pokrila tudi vse sodniške stroške in najboljšim klubom tudi prav vse stroške za udeležbo na finalnem turnirju. Zaključni turnir bo od 16. do 19. februarja v Brežicah.