Janez Rajgelj in Sašo Filipovski - koliko časa še skupaj? Foto: MMC RTV SLO/T. O.
Janez Rajgelj in Sašo Filipovski - koliko časa še skupaj? Foto: MMC RTV SLO/T. O.
Rajgelj o stanju v Olimpiji
Möderndorfer na nasprotni strani z Rajgljem?

Möderndorfer danes pričakovano ni želel dati jasnega odgovora, ali Rajgelj ostaja direktor ali ne, je poročal Miha Mišič. "Tako igralci kot trenerji in direktor vedo, da imajo podpisane pogodbe, je pa tako, da lahko svoje delo tudi prej končajo. A ta trenutek upravni odbor o teh stvareh sploh še ni razpravljal. Upravni odbor se bo sestal v najkrajšem mogočem času in obravnaval nastale dogodke, o katerih se piše. Marsikaj od tega pa niti ni res. Dejstvo pa je, da se klub nikoli ni javno izražal o posameznikih znotraj kluba, predvsem zato, ker nam je v prvi vrsti pomembno samo eno: stabilnost kluba in dobri rezultati," je dejal prvi mož kluba.

Sanja Modrić se je pogovarjala tudi z Rajgljem:

Pojavile so se govorice, da se s trenerjem Sašem Filipovskim ne razumete najbolje. Je bil Filipovski vaša želja za trenerja Olimpije pred sezono?
Moj predlog je bil, da v okviru finančnih zmožnosti plačamo trenerja, kateri koli že bo.

Kakšen je vajin odnos danes?
Od začetka do zdaj profesionalen, nikoli se nisva - ponavljam nikoli - prepirala.

Po nekaterih informacijah ste se pred tekmo v Laškem prejšnjo sredo skupaj z igralci zaprli v garderobo in Filipovskega pustili zunaj nje.
To ni res, sestanek z igralci smo imeli 16. aprila, ko sem jim pojasnil, da plač trenutno ne bo in da bodo naslednje dobili 15. maja. Drugič sem bil v garderobi po porazu v Laškem, a ne takoj po tekmi. Jaz sem samo spodbujal fante, da morajo biti ekipa in da naj ostanejo ekipa.

Govori se tudi, da naj bi se v teh dneh sešel upravni odbor, ki naj bi vas razrešil s te funkcije. Kaj veste o tem?
Kolikor jaz vem, upravni odbor skliče predsednik. Za zdaj nismo dobili še nobenega sporočila. Mislim, da so to le insinuacije oziroma pobožne želje nekaterih. Sam vem, da imam pogodbo do 1. julija in do tedaj bom delo opravljal tako kot do zdaj.

Rajgelj o stanju v Olimpiji
Möderndorfer na nasprotni strani z Rajgljem?