Foto:
Foto:

V jesenskem delu je imelo Pimorje obilo težav s poškodbami, toda trener Darko Milanič je dokaj spretno krpal ekipo z mladimi in nedokazanimi igralci, tako da je bila točkovna bera kar zadovoljiva.

Skoraj celotne priprave so Ajdovci opravili doma, le na uigravanje so se za sedem dni odpravili v Medulin. Še vedno jih pestijo poškodbe. Sezona je verjetno že končana za Mateja Mlakarja, Boštjana Coljo, Igorja Krstiča in Simona Gregoriča. Sporazumno so se razšli z Goranom Vincetičom.

Prišlo je tudi nekaj okrepitev. Iz Kopra je prispel Andrej Rastovac, iz Sežane Luka Spetič, iz Srbije in Črne gore pa Goran Arnaut in Rade Medić. Vsi so podpisali enoinpolletno pogodbo.

"Zadnja tekma mi je dala določene odgovore o tem, koga naj postavim v prvo ekipo za tekmo proti Ljubljani, saj je ob poškodbah zdaj naše igralce doletela še viroza, prav tako pa so še nekatere neurejene stvari v zvezi z Medićem in Arnautom. Sama tekma je sicer pokazala, da imamo še vedno težave v tekmah, na katerih nasprotnik igra zaprto, saj ne prihajamo do želenega števila priložnosti. Toda reči moram, da je pristop dober, težave pa bomo reševali sproti tako kot vsi drugi," je po pripravljalni tekmi, na kateri je Primorje z 1:0 premagalo Ivančno Gorico dejal Milanič.