Foto:
Foto:

Do želenega mesta Ljubljančani zaostajajo za pičli dve točki. A tudi, če jim ne bo uspelo, ne bo konec sveta, saj gradijo ekipo za daljše obdobje. Primarni cilj je sicer reorganizacija kluba, urejanje zadev na vseh ravneh, predvsem pa omogočanje ustreznega licenciranja kluba, kar je glavni cilj do sredine marca, ko se tudi izteče rok.

"Klub želimo dvigniti na višjo raven, zato kopičimo papirje in urejamo vse potrebno za uspešno licenciranje. Prav omenjena naloga je naš veliki izziv, saj je nujno klubu omogočiti tekmovanje tudi v prihodnosti," pravi direktor kluba Marko Elsner.

Ljubljančane so v zimskem prestopnem roku zapustili kapetan Darko Karapetrovič, Martin Šarič in Senad Tiganj, v nasprotno smer pa so prišli nigerijski mladi reprezentant Sunday Ibeiji, povratnik Denis Selimovič, Janez Aljančič in Hrvat Vedran Gerc.

Pred kratkim so doživeli pravo tragedijo, saj so ostali brez vratarja Nedžada Botonjiča, ki je zaradi zastoja srca preminil na enem od treningov. Njegovo mesto pa bo do konca sezone prevzel brat Damir, ki je sicer podpisal pogodbo s turškim prvoligašem Malatyasporom in je prost do konca spomladanskega dela.