Josip Iličić je odločen, da ostane na Siciliji. Foto: EPA
Josip Iličić je odločen, da ostane na Siciliji. Foto: EPA

"Drži, Dinamo želi Iličića in je predstavil ponudbo, ki jo igralec težko zavrne. Toda Josip je Ukrajincem rekel ne, saj želi ostati v Palermu in moštvo pripeljati v varno območje. Dokler se predsednik Zamparini ne bo odločil, da ga proda, ne namerava oditi. Navezan je na navijače in ne želi jih "prevarati" samo zaradi denarja," je povedal Ružnić.
Ponudili naj bi sedem milijonov evrov
Po poročanju italijanskih medijev je Dinamo Palermu pripravljen plačati odškodnino sedem milijonov evrov, Iličiću pa dvakrat več, kot znaša njegova plača na Siciliji. Poleg Iličića želi trenutno tretjeuvrščeno moštvo ukrajinskega prvenstva v svoje vrste zvabiti še švedskega branilca Andreasa Granqvista, ki igra za Genoo.
Pred kratkim so mediji poročali, da se je za "Jojota" ogrel Inter, vendar je tedaj Ružnić poudaril, da s tem ni nič. Iličić je v zadnjem mesecu in pol našel pravo formo. V italijanskem prvenstvu je dosegel štiri zadetke, zadnjega v soboto v Vidmu, kjer je Palermo proti Udineseju remiziral z 1:1. Rožnato-črni so na lestvici Serie A na 17. mestu.