Nogomet

Poudarki

  • "Najpomembnejši je napredek iz tekme v tekmo"
  • Zapravljene priložnosti ga bolj razjezijo kot sama igra
Josip Iličić
Besede in dejanja Josipa Iličića v zadnjih dneh so ga potrdile kot vodjo reprezentance, a kaj ko zaradi izključitve "Jojo" ne bo mogel pomagati na novembrski tekmi z Norveško, ki jo mora Slovenija dobiti. Foto: www.alesfevzer.com
       O Iličiću nisem nikoli dvomil, dolgo ga poznam. Dozorel je, kaže željo in značaj. Vidi, kaj se dogaja, in vidi vizijo. Same pozitivne stvari lahko povem o njem, ne samo zdaj, že dolgo. Poznal sem ga že, ko je igral še za Bonifiko in ko večina zanj še slišala ni. Tvegal je morda neigranje ali težave v Atalanti.       
 Selektor Tomaž Kavčič o Josipu Iličiću
VIDEO
Izjavi Skubica in Iličića...
VIDEO
Slovenija proti Cipru le...
VIDEO
Kavčič še vedno ne razmiš...
VIDEO
Analiza 2. polčasa tekme...
VIDEO
Reprezentančni prvenec Sk...

Dodaj v

Iličić: Mislim, da smo na pravi poti, toda potrebujemo čas

Na boku dobil manj žog, a bil zato tam bolj svež in bolj konkreten
17. oktober 2018 ob 11:02
Ljubljana - MMC RTV SLO

"Nisem pomislil, da ne bi zmogel odigrati do konca. Psihično sem se pripravil na to, da se bom izgaral in dal vse od sebe," je po sinočnjem remiju proti Cipru v Ligi narodov (1:1) dejala prva slovenska violina Josip Iličić.

Nogometaš Atalante je prvič po zelo neugodni poletni bolezni, ki ga je za kar nekaj časa prikovala na posteljo, tekmo začel v prvi postavi in bil na zelenici vse do 90. minute, ko je moral zaradi drugega rumenega kartona predčasno zapustiti igrišče. Prvega je prejel že v prvi minuti.

Po koncu srečanja je znova potrpežljivo odgovarjal na številna vprašanja novinarjev, v t. i. mešani coni se je zadržal 20 minut. Spodaj si lahko preberete, kaj je povedal o različnih temah.

O tekmi proti Cipru
Dogajajo se nam malo nesrečne stvari, da prejemamo takšne zadetke, kot je bil današnji. Na žalost na tekmi nismo zmagali, a smo vsaj pokazali nekaj več, kot smo na prejšnjih dveh tekmah. Pomembno je, da smo reagirali in pokazali značaj. Videl sem veliko pozitivnih stvari, tudi v primerjavi s tekmo na Norveškem. Veliko stvari, ki smo jih v Oslu delali slabše, smo jih danes bolje. Treba je izvleči te pozitivne stvari, samo tako lahko napredujemo. Pokazali smo, da znamo igrati nogomet in da lahko, pokazali smo voljo in značaj, veliko smo kreirali, tako je treba nadaljevati. Najbolj pozitivno je, da smo si začeli ustvarjati priložnosti. Samo če si pripravljaš priložnosti, lahko zmagaš. Če bi v prvem polčasu dosegli zadetek, bi bila tekma drugačna. Mogoče nas je malce naš strah pripeljal do tega, da nismo dosegli gola, a ko je veliko novih igralcev, je ta strah normalen. Toda to se vse da popraviti.

O tem, ali je Slovenija osvojila točko ali dve izgubila
Ne bi rekel, da smo dve točki izgubili. Igrali smo proti manj uglednemu tekmecu, a danes znajo vsi igrati nogomet, še posebej pa se braniti. Mogoče je bilo pred leti malce drugače in je takšna tekma veljala za lahko, danes pa ni tako. Lahke tekme ni. Ne dajajmo Cipra v isti koš, kot so tiste res najskromnejše reprezentance. Če jim pustiš prostor, so tudi oni kakovostni in znajo igrati.

O veliki grožnji izpada v ligo D Lige narodov
O tem ne razmišljamo. Ne smemo preveč gledati na lestvico, ampak samo na naslednjo tekmo. Vsaka je za nas pomembna. Moramo imeti pravi pristop, samo tako bomo prišli dobri rezultati in bomo prišli do cilja, ki je uvrstitev na evropsko prvenstvo. Iz tekme v tekmo moramo napredovati, to je najpomembnejše v tem trenutku. Ko daš vse od sebe, ti nihče ne more nič očitati. Treba se je boriti.

O morebitni zamenjavi selektorja
Mi se s tem ne smemo obremenjevati. Selektorja sem podpiral od prvega dne in ga bom do zadnjega. Tovrstne odločitve pa sprejemajo ljudje, ki so za to pristojni. Mislim, da smo na pravi poti, toda potrebujemo čas, saj ni lahko zamenjati toliko igralcev in se uigrati. Samo s časom lahko napredujemo.

O podpori gledalcev
Ni lepo slišati pred tekmo, da bo stadion bolj prazen, a smo profesionalci. Hvaležen sem vsem, ki so prišli in nas podprli. Fantje potrebujemo podporo, da se rešimo krča pritiska rezultata. Po tekmi je bilo veliko sklonjenih glav, a treba jih je bilo spodbuditi, da so dobro delali.

O glavnem cilju pred nadaljevanjem Lige narodov in začetkom kvalifikacij
Treba je dvigniti samozavest. To je glavni cilj mene, verjetno pa tudi celega štaba. Da so igralci samozavestni, da si upajo. Vsi so kakovostni igralci, če ne bi bili, ne bi igrali v klubih, v katerih igrajo. Verjamem, da ta zadetek, ki ga je danes dosegel Nejc, lahko veliko spremeni, da bomo bolj sproščeni in v nekaterih trenutkih odločnejši. To nam manjka. Mogoče nam tudi komunikacija na igrišču včasih malce šepa, to moramo popraviti na treningih in prenesti tudi na tekme. Več tekem bomo odigrali skupaj, bolje bo. Fantje velikokrat potrebujejo tudi kakšno pravo besedo, zato sem tudi sam tukaj in nisem želel zavrniti selektorjevega povabila, čeprav bi ga lahko.

O težavah z Janom Oblakom in Kevinom Kamplom
To je njuna odločitev. Jaz sprejemam svoje, delam kariero, imam svoje želje, to me pelje naprej. Kaj delajo oni, v to se ne bom spuščal, nisem za to tukaj. Ko sem vpoklican, se vedno z veseljem odzovem, tako je bilo tudi v tem primeru. Kogar ni, moramo brez njega.

O prvi odigrani celotni tekmi po poletni bolezni
Že od prvega dne priprav sem bil odločen, da si to želim, da tudi soigralci vidijo, da se da vedno stisniti zobe. Zato sem tudi prišel, da pomagam tem fantom, ki so dokazali, da tudi oni niso nikoli obupali in da verjamejo, kar verjamem jaz. Nisem pomislil, da ne bi zmogel odigrati do konca. Psihično sem se pripravil na to, da se bom izgaral in dal vse od sebe. Na žalost proti Norveški nisem mogel, bil sem malce preveč utrujen, ker sem moral narediti toliko več treningov kot drugi. Zadovoljen sem, mogoče mi manjka le malo moči, a tudi to bo prišlo s tekmami. Grem po pravi poti.

O zapravljeni lepi priložnosti v prvem polčasu
To so stvari, ki jih moram popraviti, to so zame matpozicije. Mogoče mi malo manjka občutek za gol, po dolgem času sem igral od prve minute. Takšne stvari me bolj razjezijo kot sama igra. Vsem nam mora steči, manjka nam malo odločnosti pri zaključkih.

O tem, da je začel tekmo kot "polšpica", nadaljeval pa na boku
Nimam težav z igranjem na različnih položajih, lahko se prilagodim vsaki vrsti igre. Mogoče sem na strani dobil manj žog, sem pa bil zato tam bolj svež in bolj konkreten.

O rdečem kartonu in tem, da bo izpustil naslednjo tekmo proti Norveški
Sojenje je bilo danes prestrogo, po mojem mnenju je sodnik piskal prelahkotne prekrške. Tudi z enim od Ciprčanov, ki je prejel rdeči karton, sem se pogovarjal, da je sodnik tako pokvaril tekmo. A s tem se je treba sprijazniti. S pravo željo in borbenostjo se da nadomestiti vsakega igralca, tako bodo tudi mene. Verjamem v soigralce.

O tem, zakaj je na tokratni zbor prišel tako "drugačen"
Malo tudi zaradi stvari, ki so se mi dogajale v zadnjem času. Na veliko stvari gledam na drugačen način, kot sem prej. Kot sem dejal že pred dnevi: pomembno je, da si zdrav, vse drugo pride samo od sebe.

M. R.
Prijavi napako
Komentarji
zmajmun
# 17.10.2018 ob 11:05
Toooooo, Kapetan Iličić!
dej prosim, povej svojim kolegom da navijači ne krivimo vas igralce za slabo situacijo ampak vodstvo in njihov način dela
sumtb
# 17.10.2018 ob 11:06
O tem ne razmišljamo.

Slovenija lahko izpade v grupo D, tudi če zmaga doma Norveško in v gosteh Bolgarijo, tako da ni več odvisna od sebe.

Mogoče je čas da začnete razmišljati o skupini smrti Slovenija, Gibraltar, Andora, San Marino.
krumpek
# 17.10.2018 ob 11:14
V slovenskih glavah Zdenko Verdenik velja za najslabšega slovenskega selektorja.
Ne bi se strinjal - poglejmo njegove pozitivne rezultate:
7.9.1994 - SLO - Italija 1:1
12.10.1994- Ukrajina- SLO 1:1
29.3.1995- SLO - Estonija 3:0
11.6.1995- Estonija - SLO 0:2
11.10.1995 SLO- Ukrajina 3:2
2.4.1997- Hrvaška - SLO 3:3

Danes nas Italija ,Hrvaška in Ukrajina odpihnejo, proti Estoniji pa smo srečni, če iztržimo remi.
Lahko zaključimo, da je Verdenik resnično doktor nogometa za Kavčiča.
POBEG
# 17.10.2018 ob 11:06
Ja pot je prava. V zadnjem bobnu je San Marino kjer zmaga ne uide. Kar tako dalje.
Pa Kavčič nej prepelje še kakega prjatla, da bo mu bo svetoval, kako doseč to zadnje mesto, ki zagotavlja izpad brez kvalifikacij.
Otman
# 17.10.2018 ob 11:05
Krivulja uspehov se vsekakor dviga.
profich
# 17.10.2018 ob 11:25
Ko sem bil ba tekmi proti bolgariji je v casopisu na stadionu pisalo: tekmovanje in skupina ustvarjena za slovenijo... vceraj je pisalo tekma za nov zagon in preobrat... kaj bo naslednjic nevem, ker me na tekmi ne bo. Ze sedaj sem bil, ker je kolega dobil zastonj karte in me zvlekel.. tako kot je verjetno vceraj imelo zastonj karte drugih 5000 gledalcev, vsaj kar sem videl pri vhodu ni bilo nobene kupljene.
gggb1
# 17.10.2018 ob 11:37
Vazn da so tetovaze frizure pa slike na instagramu
Grof Celjski
# 17.10.2018 ob 11:17
Sami članki z namenom lezti v rit vodilnim na NZS. Vedno se iščejo vzroki drugje. Strašne reprezentance v naši skupini, bolezni igralcev. Kdo je kriv Oblak ali Kampl? Nihče od novinarjev pa ne upa napisati kaj še le direktno vprašati da naj celotno vodstvo NZS odstopi z Mijatom in Kavčarjem na čelu. Čas je za odstop draga gospoda.
RigorMortis
# 17.10.2018 ob 11:42
Čestitke na prvi osvojeni točki. Mislim, da leta 2020 lahko pričakujemo tudi prvo zmago. Gremo naši!
kapljač
# 17.10.2018 ob 11:37
Neuigrani so. Se vidi iz avijoma
MITJAP
# 17.10.2018 ob 11:11
Pa pozablja se še nekaj - nogomet se igra zaradi gledalcev, navijačev. Ti prinašajo denar klubom in organizacijam, ki jih potem plačujejo. Razen v Sloveniji, tukaj se igra zaradi NZS.

Če 75 % slovenskih navijačev zahteva odstop predsednika in selektorja, potem naj odstopita!!
Ali pa naj naredijo neko svojo privat organizacijo in igrajo nogomet zase.
Vaški turnirji pa to ;)
balrog
# 17.10.2018 ob 12:44
slo.venec, to je žaljivo, najprej do Josipa Iličića, ki je dokazal, da je trenutno NAJVEČJI Slovenec. Bolan, z oteklo čeljustjo, se je boril in umiral za ta naš slovenski Grb. Pokazal je največ volje, želje, da Slovenijo reši pred strmoglavljenjem v brezno ...., a seveda ni superman, da bi lahko kar sam igral in hkrati bil še selektor. Iličić se je ŽRTVOVAL za reprezentanco. A v tem letalu, še preden je Iličić vanj vstopil, žal ni (bilo) pilota. Jojo za to NI KRIV. Vsa čast Iličiću !
Šubidu
# 17.10.2018 ob 12:05
Rabimo čas. To se govori že 10 let, zamenjali sta se že dve generaciji. :D
stewie
# 17.10.2018 ob 11:07
Igrali smo proti manj uglednemu tekmecu, a danes znajo vsi igrati nogomet, še posebej pa se braniti.

Ma ja. Sploh Kipar ma igrače, vsi vemo, kdo so oni, a ne...
balrog
# 17.10.2018 ob 12:25
Cenim Jojota. Je pokazal, da se lahko bolan, poškodovan, boriš in umiraš za grb. Deluje kot vodja. Ampak vse drugo je narobe. Okoliščine niso dobre. Ena točka na štirih tekmah v ligi narodov z "velesilami" Bolgarijo, Ciprom in Norveško, pač ni dober izid. Kakorkoli obrneš in obračaš, točka je zgolj in samo točka. Drugače časa bodo imeli dovolj, vsi, igralci, selektor, vodstvo, na pretek, v ligi D, z Gibraltarjem, Ferskimi otoki, Lihtenštajnom, Luksemburgom ... takrat se nič in nikamor ne bo mudilo. Ko si enkrat na dnu, se lahko samo odbiješ nazaj, nižje ne gre. Četrti kakovostni razred je pač na srečo najnižja kakovostna raven evropskega nogometa. In to je trenutno slovenska realnost. Komentar ni potreben. Besede so odveč. Liga D pove vse.
stewie
# 17.10.2018 ob 12:23
Iličić je ziher volil Bratuškovo.
AM
# 17.10.2018 ob 11:52
Vodstvo NZS in trener morata po mojem mnenju TAKOJ odstopiti.
futbalist3000
# 17.10.2018 ob 11:50
Ko bo prišla kaka Anglija v kvalifikacijah nas bo povaljala ne povozila...
Kajman očalar
# 17.10.2018 ob 11:28
Kavčič in Superhik Mijatović morata prva stran. Za njima vsi podrepniki, ki sta si jih navozila. NZS potrebuje popolno resetiranje. Vse ostalo nima smisla niti komentirati.
MITJAP
# 17.10.2018 ob 13:02
Za stanje v našem fuzbalu je sokriv tudi naš osrednji RTV medij, ki že od leta 2002 naprej zanemarja nogomet, razen reprezentančnega. Nimate niti enega novinarja, ki bi bil specializiran za fuzbal, čeprav je to kao najpomembnejša postranska stvar na svetu. Nobene nogometne oddaje. In egote kot je Urban Laurenčič, ki raje sam vodi finale SP, kot da ga prepusti ob slovesu dvojici Milovanovič/Stare. Da niste dovolj kritični in furate enega Zupana kot strokovnega komentatorja je pa tako podenj ... večji podenj je še samo Ekipa.
cene vols
# 17.10.2018 ob 11:59
Doma remizirat z enim Ciprom...res, pot je definitivno prava. Sramota za take izjave.
Hardworker
# 17.10.2018 ob 11:41
Problem je NZS.
Ona je tista, ki izbira oziroma nastavlja polovičarske selektorje. Edina referenca je to, da selektor prihaja iz "tapravih" interesnih lobijev. Znanje in sposobnosti niso pomembne.
stewie
# 17.10.2018 ob 11:24
krumpek
# 17.10.2018 ob 11:14
V slovenskih glavah Zdenko Verdenik velja za najslabšega slovenskega selektorja.

Lahko zaključimo, da je Verdenik resnično doktor nogometa za Kavčiča.


Verdenik je od sinoči zadovoljen, da na stara leta ne bo rabil poslušati, kako je on edini slovenski selektor, ki ga lahko kličemo "selektor ena pika".
Kapitan Kljuka
# 17.10.2018 ob 11:11
Teh floskul, da 'potrebujemo čas' in 'da je ekipa v izgradnji' imam(o) že poln k.!!!
Majestic12
# 17.10.2018 ob 12:42
S tako limitirano ekipo je edina rešitev Bojan "Bunker" Prašnikar.
slo.venec
# 17.10.2018 ob 12:15
Pri porazih se hočejo vleči iz dreka z izjavami, da jim gre dobro, a da rabimo čas. Poraženci vedno govorijo tako.
Dejstvo je: ne gre vam dobro in nimate časa! Zdaj porazi več ne bodo imeli učinka (na slabšem itak ne morete več biti, še San Marina bi se bali), zato vedno imejte postavo 3-4-3.
Orionstar
# 17.10.2018 ob 12:14
Kdaj bo protest pred NZS?!
krosnjar
# 17.10.2018 ob 11:56
Ciper, Norveška in Bolgarija so podprle Čeferina pri naskoku na predsedniško mesto.
Zato travme pri Kavčiču. Ni smel zmagati...direktiva od zgoraj. Morda tudi Oblak ve kaj o tem. Zato noče zraven. Kavčič je pa žrtveno jagnje na oltarju, ki mu obiramo kosti ..
Brisko
# 17.10.2018 ob 11:46
Evo, moje skromno mnenje o pravi poti z novimi ljudmi na vodilnih mestih, tako zveze kot reprezentance.

V golu je številka 1 Oblak. Ampak on ne bo kapetan. Kapetan ni primadona, ki bi rada bila vodja. Kapetan je borec, kapetan je naravni vodja, kapetan je Iličič. Če se Oblak s tem ne strinja, hvala lepa in ga ne rabimo.
V obrambi sta zacementirana Skubic in Mevlja. Včeraj smo videli, da je Balkovec vsaj tako dober kot Jokič. Ali to pomeni, da odslej vedno igra Jure, ali ta cikel še igra samo proti lažjim nasprotnikom, to je stvar dogovora, pomembna je tudi vloga Jokiča v slačilnici.
Kdo bo zraven Mevlje so nianse, odvisno s kom se model bolje ujame. Za to imamo nekaj treningov in dve tekmi.
V vezi Krhin enostavno ni dovolj dober. Novembra se ga ne kliče in pogledamo, če je kdo od njega boljši. Verjetno je.
Potem pa se prilagajamo najboljšima igralcema te generacije. To sta Jojo in Kampl. Prvi očitno želi igrati desno. Ima tam dovolj Skubica ali rabi še desno krilo Černigoja ali raje Verbiča?
Kampl bi verjetno igral levo. Če si želi igrati na višini Bijola ali kdo pač bo destruktivni vezist, potem mora v vezi igrati še nekdo ofenziven, če bi igral višje, sicer z Biijolom igra Kurtič. To je na koncu lahko odvisno tudi od nasprotnika.
In v napadu imamo spet isto situacijo - trije, štirje približno enako dobri igralci, treba bo preveriti kakšen tip napadalca bo ugajal Iličiču in Kamplu in ta naj potem igra.
GeorgeB
# 17.10.2018 ob 19:56
Oba v košaro pa v Ljubljanico namakat...
Lahko tudi v Dravo...
trevler
# 17.10.2018 ob 14:47
Siva pot
levkup
# 17.10.2018 ob 13:37
Kako je sedaj Zupan podn ? Ko sta pa z Zlatkom
izscenirala pogrom nad Katancem se vam je zdel
pa strokovnjak ?
fulkul
# 17.10.2018 ob 12:55
Oba zamenjat. Pa v kvalifikacije na polno.
Kapetan naj postane Jojo (včeraj je dokazal kako se igra za reprezentanco)
Ob menjavi vodstva se vrne Oblak (100 %),
V obrambi ob Mevlji najti primernega (Mitrovič, Krajnc,...)
Na bokih Skubic (Stojanovič ) Balkovec (Jokič),
V vezi se naj igra prilagodi Kamplu, Zajcu, Jojo in Verbič (Derviševič, Bijol, Stankovič, Hotič, Kronaveter, Požeg Vancaš,...)
V napadu pa glede na to, da smo tu najslabši igrat z klasičnem napadalcem, kateremu pomagata vezista, pa naj bo to Berič, Šporar, Zahovič, ....
cartman1308
# 17.10.2018 ob 12:53
Jojo, legenda!
MatRag
# 17.10.2018 ob 12:08
Jojo ga ne rabi. Čas rabijo vsi drugi. Pa Oblak ga tud ne rabi, on se je raje odločil da ne bo z amaterji in klovnom na klopi sodeloval (razen Jojo).
CoreySteel
# 17.10.2018 ob 11:19
Na poti do skupine D. Če je pot prava, pa nisem ziher.
slivovica
# 17.10.2018 ob 11:15
Pot je prava, samo glavo še zamenjajo.
podgraj05
# 18.10.2018 ob 18:17
Zelo težko je prenašati naše komentatorje in strokovne sodelavce. Kaj vse se sliši in na dolgo in široko se razlaga o nogometni igri in odkriva se topla voda. Zelo zanimivi so komentarji Zupan, ki sam sebe prepričuje in iščene pogruntavščine , kako bi se moralo igrati in stati na igrišču. Najbolje je da se izklop glas in da gledaš samo sliko in to v času , ko ti slika pokaže vse in ni ti potrebno poslušati tistega , kar si ti videl .
podgraj05
# 18.10.2018 ob 18:09
Preprosto ne morem verjeti , da en profesionalec ne more igrati ene tekme na polno , tudi če je pavziral en mesec. Če ugotovimo ,da preteče v uri in pol 10 do12 km , to je pot ,ki jo opravi ali preteće z lahkoto skoraj vsak reaktivec . Je pa druga stvar ,kakšno je njihovo privatno življenje . Vsak vrhunski individualni športnik , se mora strogo držati diete in nočno življenje lahko , kar odpiše. Potem , se pa vprašajmo , kako lahko en kolesar prevozi na dan 200-240 k in s tedensko ali tri tedensko dirko. Nogometaš ne porabi v enem mesecu toliko kalorij , kot jih kolesar , samo v eni etapi . Paradoks pa je , koliko zasluži kolesar in koliko precenjeni nogometaš. Za ta denar bi se morali valjati po igrišču in namesto znoja točiti kri.
kukalo
# 17.10.2018 ob 18:58
levkup... ja videlo se je, da mu preigravanja in podaje ne gredo več. Postaja slab, kot še zadnji z dolgim stažem v reprezentanci.
dego47
# 17.10.2018 ob 13:00
Ko je vodil reprezentanco Kek bi lovili gol razliko ne pa ,da je remi doma uspeh z "vaško"ekipo.Pa kaj se gremo?NZS ima denar,da bi plačala enega pravega selektorja,samo tam se pase banda z dobrimi dohodki za nič delat.
Fleaa
# 17.10.2018 ob 12:20
škoda cajta, postali so sami sebi namen, naj sami zase igrajo, pa prpelejo ženo in otoke ter druge sorodnike to žalost gledat. ne spremljam več reprezentance dokler se dotična dva ne spokata
*kingkong*
# 17.10.2018 ob 12:17
dokler je še kakšna nižja liga za ispast je vedno pot prava, zanimivo bo, ko boste v najnižji ligi in bo zmanjkalo poti
stewie
# 17.10.2018 ob 11:56
Saj nas je že večina v MMCjevi anketi označila, da ne bi smel odstopiti le Kavčič ali Mijatović, temveč obatri!
G.Bruno
# 17.10.2018 ob 11:28
Mislim, da smo na pravi poti, toda potrebujemo čas
Hmmm... 10 minut brez nasprotnih igralcev.
MITJAP
# 17.10.2018 ob 12:56
To, da bi se kak pametnjakovič na NZS spomnil in v 25 letih naturaliziral kakšnega tujca iz 1. SNL, neee to še ni prišlo nikomur na pamet. Čez našo ligo gre kopica zelo nadarjenih mladih nogometašev iz Afrike, Južne Amerike, Balkana ... vsako leto se kdo pojavi, ki bi bil dodana vrednost ini bi takoj vzel pasoš ...

Tudi v košarki brez Tončka, ne bi nikdar bili evropski prvaki.
sumtb
# 17.10.2018 ob 12:51
Bolan, z oteklo čeljustjo, se je boril in umiral za ta naš slovenski Grb.

Ma prosim te, brcal je žogo, saj je profesionalec.

Iličič je naredil fantastično kariero v Serie A za reprezentanco pa ni dal nič. Njegovih golov ni, razen proti eksotom pa še to redko. Včeraj je igral dobro tekmo, drugače pa mu je reprezentanca že 10 let samo za izteči se.
slo.venec
# 17.10.2018 ob 12:39
Stewie, Iličić ni Slovenec. Nikoli ne bo hodil na naše volitve.
MITJAP
# 17.10.2018 ob 12:36
NZS ne razume, da jim hočejo Oblak, Kampl in še nekateri, samo na malo drugačen način povedat naj odstopijo. Ker če se hoečjo it resen fuzbal, se morajo tega lotiti malo drugače - npr. že pri selektorju ...
zabowski
# 17.10.2018 ob 12:28
ob 15h bo izredna novinarska konferenca NZS
Kazalo