Milorad Kosanović se ni izkazal na klopi Olimpije. Foto: Aleš Fevžer
Milorad Kosanović se ni izkazal na klopi Olimpije. Foto: Aleš Fevžer

Po šestem porazu v sedmi tekmi letošnjega prvenstva je ponudil odstop, ki ga je vodstvo kluba sprejelo, trenersko delo pa zaupalo Goranu Joliću, ki je prav tako stari znanec slovenskih igrišč. V slovenski ligi je nosil drese Primorja, Olimpije, Rudarja, Korotana, Maribora, Set Vevč, Svobode in Avtobum Kočevja. V zadnjem času je v Celovcu igral, zdaj pa je napovedal upokojitev.

Prelogar je bil trener SAK-a, ki je s točko trenutno na zadnjem mestu prvenstvene razpredelnice, od julija 2013.

Nekdanji trener Olimpije zdaj v Novem Pazarju
Milorad Kosanović, še v lanski sezoni trener nogometašev Olimpije, je po odmoru dobil novo delovno mesto. O sodelovanju se je dogovoril z Novim Pazarjem, ki je po šestih krogih srbskega prvenstva s sedmimi točkami na desetem mestu.

"Z upravo sem se dogovoril, da sem tu do konca jesenskega dela prvenstva. Po njem se bomo še enkrat usedli in se dogovorili o morebitnem nadaljevanju sodelovanja. Sem nisem prišel po denar, ampak da pomagam, zato je za obe strani najboljše, da ne podpišemo dolgotrajne pogodbe," je dejal Kosanović, ki je v Srbiji že treniral Vojvodino in Crveno zvezdo. Na trenerski klopi Novega Pazarja je zamenjal Dragija Kanatlarovskega.