Nemyar je prejšnjo sredo zabil hat-trick proti Crveni zvezdi. Foto: Reuters
Nemyar je prejšnjo sredo zabil hat-trick proti Crveni zvezdi. Foto: Reuters

Uefa naj bi bila obveščena, da je neimenovani član uprave srbskega kluba stavil kar pet milijonov evrov na poraz s petimi goli razlike. Tekma se je na Parku princev 3. oktobra končala z zmago Parižanov 6:1.

Že do odmora so Parižani povedli s 4:0. Neymar je zadel v 20. in 22. minuti, Edinson Cavani v 37. minuti, končni rezultat prvega polčasa pa je postavil Angel di Maria v 41. minuti. Kylian Mbappe je v 70. minuti povišal na 5:0. Častni zadetek za evropske prvake iz leta 1991 je dosegel Marko Marin. Končni izid je postavil Neymar iz prostega strela devet minut pred koncem.

Hitro se se odzvali v Beogradu: "Crvena zvezda odločno zavrača pisanje L'Equipa, povezano s sumom o razpletu izida tekme PSG – Crvena zvezda, in povezanosti kogar koli iz Crvene zvezde v morebitne nepoštene dejavnosti. Navedbe iz tega besedila lahko povzročijo veliko škodo ugledu našega kluba in zato nogometni klub Crvena zvezda vztraja, da za to zadolženi preiskovalni organi v Srbiji raziščejo ta sum do konca ter pridejo resnici do dna."