Miha Mevlja se je preselil v Rostov, ki je v playoffu za uvrstitev v Ligo prvakov izločil Ajax. Foto: www.alesfevzer.com
Miha Mevlja se je preselil v Rostov, ki je v playoffu za uvrstitev v Ligo prvakov izločil Ajax. Foto: www.alesfevzer.com

Ta bo igral v skupini D z Bayernom, Atleticom Madridom in PSV-jem. 26-letni branilec je v karieri do zdaj nosil dres Gorice, Lausanne in Bnei Sakhnina, v Bukarešti pa je preživel zadnjo sezono in igral v finalu romunskega pokala. Rostov je v preteklem ruskem prvenstvu zasedel drugo mesto dve točki za CSKA-jem iz Moskve.

Aljaž Struna se je iz Palerma vrnil k italijanskemu drugoligašu Carpiju, ki mu je v sezoni 2014/15 pomagal pri uvrstitvi v Serie A. Za Carpi bo igral kot posojen nogometaš.
Luka Krajnc je sklenil enak dogovor s Sampdorio, kamor ga je posodil Cagliari, kjer lani v drugi in letos v prvi ligi ni dobil prave priložnosti. Sampdoria je v uvodnih dveh krogih Serie A dvakrat zmagala.

Novega delodajalca je našel tudi 31-letni Zlatko Dedić. Potem ko je od leta 2014 igral za drugoligaša FSV Frankfurt, bo v naslednjem letu dni član tretjeligaša Paderborna, ki je po petih krogih na 13. mestu na lestvici.
Harisa Vučkića je Newcastle znova posodil v tretjo angleško ligo. Vsaj do 3. januarja 2017 bo član Bradforda. 24-letni nogometaš je nazadnje igral v istem tekmovanju za Wigan.