Milan Mandarić in Harry Redknapp sta v preteklosti že sodelovala. Foto: Reuters
Milan Mandarić in Harry Redknapp sta v preteklosti že sodelovala. Foto: Reuters

V Angliji jih povezava med Redknappom in Olimpijo niti ne preseneča glede na to, da je prvi mož ljubljanskega kluba nekdanji lastnik Portsmoutha, Leicestra in Sheffield Wednesdaya Milan Mandarić, ki je z 68-letnikom v preteklosti že sodeloval.

Kljub vsemu je vredno poudariti, da se Mandarić in Redknapp, ko je ta sedel na klopi Portsmoutha, nista vselej strinjala glede vodenja ekipa. Londončan se je najprej sprl glede svojega pomočnika Jima Smitha, nato še takoj za tem, ko je Mandarić za športnega direktorja kluba postavil Velimirja Zajca. Novembra 2004 je klub s Fratton Parka tudi zapustil.

Med kandidati tudi Magath, Ferrara ...?
"V vašem časniku ste že omenili, da bi trener Olimpije lahko postal Harry Redknapp, in obstajajo določene možnosti za to, da se bo takšen scenarij res uresničil. Seveda ni treba poudarjati, da je tako predvsem zaradi odnosa, ki ga ima z njim naš predsednik," je za športni časnik Ekipa SN dejal športni direktor Olimpije Ranko Stojić. Angleški mediji so seznam mogočih kandidatov za novega trenerja Olimpije še razširili s slovitimi imeni, kot so Juande Ramos, Felix Magath, Ciro Ferrara, Radomir Antić in Christoph Daum.