Kevin Kampl se je v zadnjih dneh posvetil družini, tekme Angležev v Dublinu ni spremljal. Foto: www.alesfevzer.com
Kevin Kampl se je v zadnjih dneh posvetil družini, tekme Angležev v Dublinu ni spremljal. Foto: www.alesfevzer.com
Angleški selektor Hodgson pričakuje več od Sterlinga
Kirm in Kampl pred tekmo z Angleži

Iz Japonske je na Brdo pri Kranju pripotoval Nejc Pečnik, Milivoje Novaković bo prišel malo pozneje. Moral bi tudi Zlatan Ljubijankić, ki pa mu je to reprezentančno akcijo preprečila poškodba.

Brečko: Anglija je premagljiva
"To bo posebna tekma. Čeprav nismo igrali najbolje, smo imeli tudi v Angliji priložnost za zmago, saj smo vodili. Anglija je premagljiva, je pa veliko odvisno od nas. Dejstvo je, da je Anglija favorit. Ima dobre posameznike. Ampak v nogometu je vse mogoče, mi bomo vse naredili za točke," je pojasnil Brečko, ki se mu igranje proti nekdanjim svetovnim prvakom ne zdi nič posebnega.

"Anglija je velika reprezentanca. Toda da bi bili nekaj posebnega, s podobnimi igralci se srečujemo po ligah ... Če bi pa nam uspelo premagati Angleže, bi pa bilo to nekaj izrednega. Morali bomo biti previdni, ampak vseeno moramo biti pogumni, predrzni, s ciljem, da osvojimo te točke," je dodal Kölnov branilec.

Številne kritike po slabi igri Angležev
Angleži so deležni številnih kritik zaradi predstave na prijateljski tekmi proti Irski v Dublinu (0:0). "Mislim, da bo to popolnoma drugačna tekma, toda moramo biti boljši," je za spletno stran angleške nogometne zveze povedal Jack Wilshere.

"Pogledali si bomo tekmo in ugotovili, kaj je šlo narobe, ter to poskusili popraviti na treningih. Upam, bomo osvojili tri točke, ki jih potrebujemo," je dodal vezist Arsenala.

Selektor Roy Hodgson pa pravi, da so tekmo proti Irski potrebovali: "Potrebovali smo tekmo na takšni ravni, saj gremo proti tekmi s Slovenijo z veliko stvarmi, ki jih moramo izboljšati."

Nedelja ob 18.00:
SLOVENIJA - ANGLIJA (Stožice)

ESTONIJA - SAN MARINO

Ob 20.45:
LITVA - ŠVICA

Lestvica:                          
ANGLIJA            5  5 0 0 15:1 15
SLOVENIJA          5  3 0 2 10:4  9
ŠVICA              5  3 0 2 11:3  9
LITVA              5  2 0 3  3:11 6
ESTONIJA           5  1 1 3  1:5  4
SAN MARINO         5  0 1 4  0:17 1

Angleški selektor Hodgson pričakuje več od Sterlinga
Kirm in Kampl pred tekmo z Angleži