Florentino Perez je bil zelo jezen zaradi pisanja časnika Marca. Foto: Reuters
Florentino Perez je bil zelo jezen zaradi pisanja časnika Marca. Foto: Reuters
Sergio Ramos
Sergio Ramos je v četrtek zapustil restavracijo v središču Madrida, obkrožili pa so ga fotografi in novinarji. Foto: EPA

Z ostrimi besedami je obračunal z Marco in njeno pisanje odločil za navadno laž. Perez pravi, da se je s Casillasom in Ramosom sešel le zaradi debate o premijah.

"Prekršil bom svoje pravilo, da ne govorim o vsakodnevnih dogodkih, saj so bile izrečene izredno resne obtožbe časopisa Marca. Zanikam informacije, ki so prišle na dan v četrtek zjutraj. Štirje ljudje smo se udeležili torkovega sestanka in povsem neresnično je, da sta kapetana izrazila nezadovoljstvo s trenerjem. Nobenega ultimata Casillasa in Ramosa ni bilo. Informacije, ki so zaokrožile po medijih, so popolnoma neresnične, gre za čisto laž in to je resen napad na klub. Imam veliko spoštovanja do medijev in vedno prisluhnem kritikam, ne glede na to, ali so poštene ali ne. Toda obstajajo meje, ki morajo biti spoštovane. To je resna zadeva, zato sem se odzval, saj je moja dolžnost, da branim ugled kluba, ki ima 110-letno zgodovino," je bil jezen Perez.

Casillas bo počival najmanj šest tednov
Predsednik je še dodal, da je namen jasen, skupaj s Portugalcem naj bi ga spodili s stadiona Santiago Bernabeu. Real v španskem prvenstvu po 20 krogih zaostaja za Barcelono kar za 15 točk, v sredo se je prebil v polfinale španskega prvenstva, a bo na prvi tekmi zaradi številnih kazni zelo oslabljen. Casillas si je v sredo v Valencii poškodoval palec na roki in bo po predvidevanjih zdravnikov odsoten najmanj šest tednov.