Stevan Jovetić in Felipe Melo v pogovoru po koncu prvega polčasa. Foto: Reuters
Stevan Jovetić in Felipe Melo v pogovoru po koncu prvega polčasa. Foto: Reuters

Brazilec je ob porazu črno-modrih z 1:2 prejel tudi rdeči karton. Inter kljub nedeljski ničli pred božično-novoletnim premorom vodi na lestvici s točko prednosti pred Fiorentino in Napolijem. Je pa zadnja tekma poskrbela za precej vroče krvi v slačilnici Milančanov.

Po pisanju Gazzette dello Sport se je s trenerjem Robertom Mancinijem po srečanju sprl Črnogorec Stevan Jovetić. Tega je Mancini najprej nameraval zamenjati že ob polčasu, a si je nato po nekaj minutah premislil. V 58. minuti pa je res moral zapustiti zelenico. Gazzetta piše, da sta se Jovetić in Mancini po tekmi v slačilnici verbalno sporekla, vse skupaj je bilo celo na robu fizičnega obračuna, a sta ju ustavila Adem Ljajić in Fredy Guarin.

Tudi Ljajić pred tekmo ni najbolje sprejel tega, da se je po štirih tekmah v začetni enajsterici znašel na klopi. V slačilnici naj bi se šele po dvignjenem glasu Mancinija preoblekel v trenirko. Prav on je v 58. minuti na igrišču zamenjal Jovetića.
Melo bo izpustil tekme proti Empoliju, Sassuolu in Atalanti.

Džeko bo počival dve tekmi
Kazen je dobil tudi napadalec Rome Edin Džeko, potem ko je na tekmi proti Genoi žalil sodnika. Počival bo dve tekmi. Rimljani bodo na prihodnji tekmi igrali še brez Miralema Pjanića in Radje Nainggolana, ki bosta odsotna zaradi rumenih kartonov.