Nogometaši Rudarja so lansko sezono Prve lige TS sklenili na tretjem mestu. Foto: Aleš Fevžer
Nogometaši Rudarja so lansko sezono Prve lige TS sklenili na tretjem mestu. Foto: Aleš Fevžer
Zavrč
V Zavrču so se odločili prevetriti zasedbo. Foto: Boštjan Lorbek

Ta bosta na trenerskem stolčku kluba ostala še vsaj eno leto. V ekipi ostaja tudi Ivan Knezovič, ki je z Rudarjem podaljšal pogodbo do konca sezone 2016.

Ohranili steber obrambe
"Vodstvo kluba je zadovoljno, saj nam je kljub finančnim težavam v svoji sredi uspelo zadržati steber obrambe. Knezović bo pomembno vlogo predstavljal tudi na evropskih obračunih, ki nas čakajo na začetku julija," so ob tem zapisali na klubski spletni strani. Nogometaši Rudarja so domače prvenstvo končali na tretjem mestu s 63 točkami, za drugouvrščeno Gorico in prvouvrščenim Mariborom, ki je vpisal 14 točk več.

Pri Zavrču prevetrili zasedbo
Slovenski nogometni prvoligaš iz Zavrča se je odločil za temeljito prevetritev igralske zasedbe. V novi sezoni belega dresa zanesljivo ne bo nosilo najmanj šest dosedanjih igralcev kluba. Proste roke pri iskanju novih klubov so dobili Dominik Božak, Mario Brlečić, Aleš Čeh, Gregor Fink, Arpad Vaš in Josip Fuček, je Zavrč potrdil na spletni strani. Igralci Zavrča sicer odštevajo še zadnje proste dni kratkega poletnega oddiha, saj se bodo že v nedeljo vnovič zbrali in začeli priprave na novo sezono. Zavrč je v pretekli sezoni na prvenstveni lestvici končal na petem mestu.