Prva liga
Igor Bišćan in Milan Mandarić. Foto: Borut Živulović/BoBo

Dodaj v

Mandarić še premleva o Bišćanovi prihodnosti

Odločitev naj bi bila znana kmalu
5. junij 2018 ob 13:04
Ljubljana - MMC RTV SLO

NK Olimpija je v sporočilu za javnost zapisala, da predsednik kluba Milan Mandarić in trener prve ekipe Igor Bišćan še nista dosegla dogovora, uradne odločitve o tem, ali Bišćan odhaja ali ne, torej še ni.

V ponedeljek sta se sestala na vročem sestanku, po katerem naj bi Mandarić sprejel odločitev o Bišćanovi prihodnosti. Hitro so se pojavila številna ugibanja, najbolj je odmevala možnost, da bo moral 40-letni Zagrebčan, čeprav je Olimpijo letos popeljal do dvojne krone, in ima pogodbo veljavno še za leto dni, oditi.

Toda Mandarić odločitve za zdaj še ni sprejel. "Javnost obveščamo, da sta se predsednik NK Olimpija Ljubljana Milan Mandarić in trener Igor Bišćan po včerajšnjem sestanku danes znova srečala in govorila o prihodnosti hrvaškega trenerja. Sporočamo vam, da končnega dogovora še ni. Ko se bo to zgodilo, vas bomo o tem obvestili. Pričakujemo, da bomo končni odgovor podali v kratkem," so zapisali v klubu.

M. L.
Prijavi napako
Komentarji
gstk
# 05.06.2018 ob 13:26
Ubogi je Mandarić, da mora imeti Cimeta za svetovalca!
oblaktom
# 05.06.2018 ob 13:11
I.Biscan mora ostati v Olimpiji!

Takega trenerja bi menjal lahko samo norec!Kot kaze se je M.Mandaric le "streznil".
Ne,da mu pamet solijo razni Cime in podobni,da ne govorim o tem,da bi bil trener sarlatan S.Stojanovic!?

Zato Cime legenda gor ali dol vsi vemo,da je njegov IQ slabsi od slepe kure spizdi cim dlje od Olimpije!
mike1968
# 05.06.2018 ob 13:24
Predsednik oziroma lastnik kluba ima vso pravico, da se odloči kdo bo trener prvega moštva. Res je, da je Bišćan letos priboril dve lovoriki ampak je na nekaterih tekmah potegnil tudi nekaj čudnih potez in v treh tekmah izgubil prednost sedmih točk.

Poleg tega je res, da je na stranski tir dajal slovenske nogometaše, kot sta Kapun in Vombergar, pa tudi Kronaveter je velikokrat vstopal v igro šele na sredini drugega polčasa.

Da ne govorim o Benku, ki ga je na veliko forsiral, tako kot Abassa, ki je sicer dal nekaj golov, drugače pa ni ravno briljiral saj je izgubil cel kup žog, s slabim sprejemom žoge, ne vem koliko offsajdov in seveda tudi z neprimernim obnašanjem.

O letošnji prvenstveni odisejadi bi lahko napisal roman, ampak bodi dovolj.

Bišćan počasi nabira trenerske izkušnje in mogoče bi bil lahko ostal še eno sezono, če pa bo Mandarić ocenil, da se njuni poti razhajati pa naj postavi drugega trenerja, samo bognedaj Slavišo....
forexdailycharts
# 05.06.2018 ob 15:05
jaz ne vem kaj naj si mislim, tako da bom počakal robi 123-ja, da on pove kako in kaj
miket
# 05.06.2018 ob 14:00
Mislim, edina informacija o tem, da Biščan ni več trener, je prišla iz strani EKIPA. Noben drug medij ni imel teh informacij in vsi, tudi Hrvaški, so se sklicevali na ta tabloid. Ustvarili so sami novico oz. laž, jo napumpali in zdaj se vam smejijo ker ste nasedli in vsi to pobrali kot dejstvo. Čeprav gre za tabloid, za katerega pišejo ljudje brez osnovnega znanja pisanja, brez znanja slovnice in brez informacij - samo izmišljujejo si novice in kopirajo tuje.
ČRNIGAD
# 05.06.2018 ob 13:27
Cimerotič je največja zabloda ljubljanskega in slovenskega nogometa. Njegovi driblingi v glavnem niso šli proti golu ampak v širino. Kako je dober se je izkazalo v Italiji kjer je igral " en polčas". Mogoče je "car na playstationu" v pravem nogometu je pa bil zguba in precenjen igralec. Tudi v sosednji Hrvaški se ni naigral pri Rijeki bolj malo pri Hajduku en polčas proti Dinamu ko se je poškodoval. Kot strokovni svetovalec Mandariću katastrofa.
qwertz
# 05.06.2018 ob 17:19
G . Mandarič vrzite Cimeta na cesto pa pripeljite koga bolj sposobnega namesto njega.. mislim da jih je v Sloveniji 1.999.990 (če nas je 2 milijona).
nightwing
# 05.06.2018 ob 13:48
Zahoviči, Cimeti znajo samo zdrahe delat.
Wasabi
# 05.06.2018 ob 14:02
Zahoviči, Cimeti znajo samo zdrahe delat.

Ne vem no, Zahoviči so se sposobni še v EL, LP uvrščati, Cimeti nikakor.
kataklizma
# 05.06.2018 ob 13:31
se strinjam, dokler ekipa zmaguje res ne potrebujemo S. Stojanovića
Ohms law
# 05.06.2018 ob 16:23
Stojanović zna samo meglo prodajat. Prosim! Kdorkoli samo njega ne, model pojma nima in ni nikjer naredil NIČ.

Je še dosti slabših. Slave je bil dvakrat slovenski državni prvak z Domžalami in državni prvak z Zvezdo, ko je prekinil 6 letno dominanco Partizana. Jaz mislim, da bo Bišćan ostal še za kvalifikacije potem pa je vse odvisno od uspeha oziroma neuspeha na teh tekmah.
Bivši uporabnik
# 05.06.2018 ob 14:01
Mislim, da bosta našla skupni dogovor in Biščan ostane še naprej v Olimpiji. Kar se tiče igralske zasedbe, zadaj čaka priložnost nekaj zelo dobrih domačih mladih igralcev, par igralcev pa se bo pripeljalo v prestopnem roku iz slovenskih klubov. Se pravi, da bo v naslednji sezoni razmerje med domačimi in tujimi igralci popolnoma nasprotno, kot je bilo minulo sezono. Poleg tega obstaja možnost, da iz tujine prideta nazaj dva slovenska igralca.
V vsakem primeru se o bodočnosti kluba zelo resno razmišlja.
Bivši uporabnik
# 05.06.2018 ob 13:47
Po eni strani se sprašujete, predvsem pa mu Mandarić zameri, da ni vključil mlade slo igralce iz baze in je forsiral "preverjene". Istočasno pa se ne vprašate kaj bi bilo, če bi to dejansko storil. Bi prišli do lovorike? E, kaj pa zdej? Po bitki je lahko biti general. Kaj pa, če Olimpija ne bi osvojila naslova? Sigurno spet marsikaj ne bi bilo prav.
Mandarić se bo odločil tako kot se bo. Dejstvo je, da je Bišćan še kako zaslužen za obe lovorike, hkrati, pa igra ni bila na nivoju, sploh, če se gojijo neki upi za preboj v Evropi.
lojal
# 05.06.2018 ob 18:43
Da ima pa Cime s 6 razredov osnovne šole toliko besede pri Olimpiji, je pa res zelo velika žalost.
true blue mb
# 05.06.2018 ob 18:27
Olimpija je večji del sezone odigrala odlično, zato ne razumem tega cirkusa, ki se sedaj dogaja. Upam, da se vse skupaj reši do kvalifikacij.
mike1968
# 05.06.2018 ob 13:47
WaZpeX47 hvala!

Jedro moštva je potrebno ohraniti.

Predvsem mora ostati Savić, ki je resnično dober in hvaležen igralec, pa potem Tomić (govorim predvsem o tujih nogometaših), pa Mitch Apau, Dino Štiglec in Čanađija, ki pa najbrž odhaja, ker so zamudili (namenoma ali ne) podpis nove pogodbe.

Pripeljati bo potrebno še nekaj okrepitev, kakšnega napadalca ali krilo, obramba deluje dokaj suvereno, tako, da mislim, da ni potrebnih nekih večjih okrepitev.

V novi sezoni pa je potrebno dati priložnost tudi mladim slovenskim igralcem, predvsem na nekaterih "lažjih" tekmah, da občutijo igro in v nadaljevanju peljejo to našo Olimpijo naprej!

V Olimpiji pa predvsem manjka kakšna legenda, tako kot je npr. pri MB Tavares, čeprav je Kronaveter na zelo dobri poti, da postane legenda Olimpije (ja to je tisti Kronaveter, ki so ga navijači "sovražili" in zmerjali)!
Lesinar
# 05.06.2018 ob 13:24
Gitarista v nizkem štartu že napenja strune
0001
# 05.06.2018 ob 17:53
Je potrebno pogledati malce širše. Kolikokrat se je Bišćanu (tudi med komentarji na MMC) očitalo, da forsira določene igralce, medtem ko bi si marsikdo drug zaslužil, pa ne igra? Kolikokrat se mu je očitalo, da igra preveč ziheraško? Madona folk, vidim, da je zunaj peticija glede Bišćana. Kul, kul (čeprav so mi te peticije nasplošno smešne), ampak potem folk stojte za svojimi besedami, ne da bo čez manj kot pol leta nova peticija za odstavitev Bišćana. Folk se preveč po vetru obrača in pozablja kaj je še nedolgo nazaj pisal.
WaZpeX47
# 05.06.2018 ob 13:33
mike1968 je zadel žebljico na glavico. Vseeno se mi zdi, da si zasluži še eno sezono, ker ima Olimpija pod MM kar preveč turbo menjavanje trenerjev. Malo konsistence ne bi škodilo.
jcerovse
# 05.06.2018 ob 15:09
Go Dragonsi,Olimpija je nasa!!! Vse okrog Biscana nej nazene,sploh unga k je iz Istre prsov.Se pa strinjam da bi blo fajn ce bi ksnmu mladmu slovenskemu igralcu dal sanso...Pozdrav vsem,ki mamo radi zmajcke
Voly
# 05.06.2018 ob 14:49
Se mi zdi, da je ravno Biščanov način igre idealen za kvalifikacije, kjer gre na izpadanje, torej vsaj čez poletje bi ga Olimpija krvavo potrebovala!
Sicer pa, "konja", ki zmaguje se ne menja! Lahko, da zahteva več denarja po tej uspešni sezoni. Jaz bi ga seveda obdržal, saj boljšega na našem prostoru sigurno ni!
romanl11
# 05.06.2018 ob 18:39
Res je, da je Milan šef ampak ni niti enega razloga zakaj bi ravno sedaj, ko so cez en mesec kvalifikacije za LP menjal trenerja. Sedajle imajo igralci malo pavze, potem pa naj zacnejo trenirati in igrati nek cisto drugi sistem pod drugim trenerjem. To zame ni neka vizija. Ce si Mandaric zeli vec slovenskih igralcev jih bo tudi moral kupit. Ne pa da se samo tujce vozi. Biscan ne glede na to, da je bla nikakva igra zadnje 2 meseca, si zasluzi da s svojimi igralci oddela kvalifikacije. Mandaric je Olimoiji pomagal do dveh naslovov, vendar so nekatere njegove poteze res nerazumljive in niso dobre za klub, niti ne vem kaj bo res naredil. Zanima me predvsem pojasnilo zakaj ima Olimpija 8 miljonov dolga, kljub temu da so prodali Hentiya, Zajca, Sporarja, Delameo, Bajrica, Elekeja... Naj sestavljajo primernejse pogodbe ne pa da kar tako razmetava z denarjem. Vanoli in Biscan sta zivela v hotelu Austria trend, to tudi kar nekaj stane?? Zdaj ali je Austria trend sponzor Olimpije ali pa Mandaric razmetava z denarjem. Tudi Tisti hrvat iz Pule Karasilemovic ali karkoli ze je ni glih neka dobra stvar. Acimovic namesto cimeta!!
komunjara
# 05.06.2018 ob 18:02
strinjam se z 0001. tanka je crta med junakom in bedakom. letos se je biscanu posrecilo in jje junak.
je pa miren, realen, avtoritativen karizmaticen in kulturen trener kakrsnega ilimpija se ni imela. izboljsati bi moral samo napad. v sezoni nam je manjkalo 5 do 10 golov in bi bila sezona idealna.
sonor1
# 05.06.2018 ob 17:51
Morte vedet eno stvar, Mandarić kolker got biu požrešen za dnar si ne more privoščit, da eno OLIMPIJO in navijače, pa če tudi kavčajre izignorira in trmoglavo odstrani Biščana (ne tle primerjat Olimpije in Kopra...pa ne mislim nič poniževat Koper, nasprotno...čimprej nazaj v 1. ligo)....nekaj pa vseeno možakar, da tudi na imidž in dobro mnenje o njemu "ulice" ne samo na lastni ego...njemu v teh letih bi moralo biti bolj pomenbno, da ugaja, kot pa da fura neko svojeglavost in odstrani trenerja samo za to, ker je popularnejši od njega...to je otročje!!!....Torej Milan,če bereš...pusti Biščana, pomagaj mu sestaviti ekipo za eno od evropskih tekmovanj in vsi bomo srečni...še najbl pa TI....
gdsostro
# 05.06.2018 ob 16:18
Sead&cime out....
CIME KAJ TI JE BLO TREBA TEGA???
Za nas si bil BOG
DirtySanchez
# 05.06.2018 ob 15:25
Stojanovic je nov trener, problem je ker se bojijo da se jim bo zgodila ulica, pa zdaj premlevajo.... Bogi Cime tega ni pricakoval. Hja siht izven Ljubljane si bos mogu najdt stari, ker zdej si se pa dokoncno zasral... Pa "najboljsega prijatelja za vedno" Seada s sabo vzami :D
Bivši uporabnik
# 05.06.2018 ob 14:34
Najbolj bo pomemben dogovor na ralaciji Mandarić - navijači - Biščan. Tu bo najbrž izposlovan dogovor, ki bo zadovoljil vse tri strani, kar pomeni da Biščan po vsej verjetnosti ostaja še naprej trener in bo igral bolj napadalen koncept, po željah direktorja. Navijači bodo pa tako ali tako s tem zadovoljni.
WaZpeX47
# 05.06.2018 ob 15:09
@forexdailycharts: si me pošteno nasmejal :)
Bivši uporabnik
# 05.06.2018 ob 14:54

Voly
Se mi zdi, da je ravno Biščanov način igre idealen za kvalifikacije, kjer gre na izpadanje, torej vsaj čez poletje bi ga Olimpija krvavo potrebovala!


V vsakem primeru čakajo Olimpijo v kvalifikacijah zelo močni klubi in bo prisiljena igrati bolj obrambno ter čakati svoje priložnosti iz hitrih kontranapadov. Popolnoma odprta igra bi bila nesmiselna in že vnaprej obsojena na neuspeh.
Bivši uporabnik
# 05.06.2018 ob 14:39
Zakaj verjamete medijem takoj na prvo žogo?
Poleg tega pa so vsi poročali, da so to le domneve, ki niso uradno potrjene.
Bivši uporabnik
# 05.06.2018 ob 14:25

mike1968

Predvsem mora ostati Savić, ki je resnično dober in hvaležen igralec, pa potem Tomić (govorim predvsem o tujih nogometaših), pa Mitch Apau, Dino Štiglec in Čanađija, ki pa najbrž odhaja, ker so zamudili (namenoma ali ne) podpis nove pogodbe.

Savić ostaja.Tomić ostaja.
Apau je sam izrazil željo po vrnitvi domov na nizozemsko. Razlogi neznani.
Štiglec ostaja. Čanađija je bil samo posojen in ga Rijeka vrača nazaj v prvo moštvo. Možnosti odkupa Olimpija nima.
Kot vidite ni vse tako črno, kot se poizkuša ustvariti v javnosti. Jedro ekipe je Olimpija vseeno zadržala. Za vse igralce, ki odhajajo, ima klub že sedaj pripravljene enakovredne rezerve.
Par igralcev, ki so sposojeni v druge klube najbrž prihaja nazaj (Novak, Jurčević, Krefl), par pa se jih bo priključilo iz mladinske selekcije. Vračajo se tudi poškodovanci Oduwa, Brkić, Boateng.
Ostajajo še Kapun, Kronaveter, Vidmar, Ivačič, Boakye (najbrž podpis nove pogodbe), Ilić, Zarifović, Vombergar.
Olimpija mora nujno prilepljati še dva napadalca. Ostala igralna mesta so trenutno dobro pokrita. Želja uprave je, da se pripelje Bizjaka in Požeg-Vancaša, po možnosti tudi Ibričića. Mogoče se najde še kateri.
foteljas
# 05.06.2018 ob 13:41
Tole onegavljanje ne prinaša nič dobrega... Za trenerja bi se moral klub boriti oz. ustvarjati neizmerno željo po tem, da pridobi ravno njega...s tem mu podeli tudi tako potreben zagon in kredibilnost...
alkum
# 05.06.2018 ob 13:37
Očitno se je stric zavedel, da imajo navijači tudi neko besedo in ne upa takoj vsaj uradno odsloviti Biščana.....
fruci
# 05.06.2018 ob 18:20
1. pogovarjati se, govoriti o čem: prijatelja sta premlevala novice zadnjih dni; v prvi točki dnevnega reda so premlevali vprašanja uvoza / kar naprej so premlevali iste stvari ponavljali; otroci so v šoli premlevali abecedo se je učili
2. premišljevati: premlevati svoje skrbi, težave; kar naprej nekaj premleva sam pri sebi / začela sta premlevati, kako bo dogodek vplival na odločitev vodstva
Bivši uporabnik
# 05.06.2018 ob 17:08

kok
Nori planet - kaj pa zamenjava za Uremoviča?


Zaenkrat Zarifović. Lahko se pa kaj najde tudi v slovenski ligi.
zabowski
# 05.06.2018 ob 15:10
Če je Mandarić podaljšal pogajanja z Biščanom samo zaradi pritiska navijačev in javnosti, se ne obeta nič dobrega. V tem primeru bo Biščan stalno pod stresom, da ga Mandarić samo čaka na kiksu in tako se ne da delat.

Ima pa po drugi strani Mandarić prav: Olimpija mora igrat bolj ofenzivno, več mlajših in več slovenskih igralcev mora dobivati določeno minutažo. Če prideta s to vizijo skupaj, bi Biščan vsekakor moral ostati vsaj do zimskega premora, s tem da mora sedaj postati pomemben soodločevalec pri nabavi novih igralcev. Da ne bo potem izgovorov, da igra defenzivni fuzbal, ker ima pač tak kader.

Cime in Sead bi verjetno morala spokat iz kluba. Jaz nisem opazil nobene dodane vrednosti v njunem "delu" oz. bolje rečeno "prisotnosti"
nightwing
# 05.06.2018 ob 14:52
Največji problem pri Olimpiji je uigran branilski par. Ilič nujno potrebuje kvalitetnega obrambnega ob sebi. Škoda ker so Uremoviča že prodali. Še pol leta če bi igral, bi mu lepo poskočila cena.
Robiland
# 05.06.2018 ob 13:48
Biscan je super trener. Ampak mu je ocitati preveliko ziherastvo.
Naslov smo komaj osvojili, igra je prevec defenzivna. Kupimo dva dobra napadalna igralca in je volk sit, koza cela.
Branko3
# 06.06.2018 ob 06:47
Kolikor vidim, je problem v tem, da Biščan ni poslušal predsednika Mandraiča v tem, kdo bo igral. Biščan je hotel najmočnejšo ekipo, Mandarič pa je hotel, da igrajo eden ali več igralcev, da bi se lahko dražje prodali. Da v tem ne najdeta sporazuma, to je res žalostno. Malo bi moral popustiti eden, malo pa drugi. Seveda je važno, da igrajo tisti, ki so trenutno najboljši (po mnenju trenerja), toda tudi denar (višina prodaje kakega igralca) ni čisto od muh, še posebej, če gre tudi tam za vrhunskega igralca.
alkum
# 05.06.2018 ob 20:29
Cime pelje ljubljansko olimpijo iz ljubljane v nov prepad!!
alkum
# 05.06.2018 ob 15:54
Dejstvo je, da je olimpija odvisna od Mandarića in kako bo on naredil tako bo.
Drugo dejstvo je, da on iz kluba ne bo šel z minusom, ker to še ni šel iz nobenega, ker če ni bilo igralcev katere bi prodal ali se našel nekdo, ki ga je izplačal je klub enostavno sodno izterjal ali ga poslal v bankrot.
Lahko samo upate, da bo z igralci pokril svoja vlaganja, kar pa je glede na vrednost igralcev zelo težko in še ekipa bo brez igralcev.
miliwoy
# 05.06.2018 ob 15:33
Boščan edino hrvat ki ga imam rad!!! mora ostat!!!!
Jarik
# 05.06.2018 ob 15:28
Biščan gor al dol, dajte vi raje objavit na katerem programu (RTVSLO, AKANAL, Š1,2,3 ali SK1,2,3,4,5 ipd) bodo prenosi tekem svetovnega prvenstva 2018 iz Rusije, da si naštimam TV in kablovje...
mochvirnik11
# 05.06.2018 ob 14:47
Stojanović zna samo meglo prodajat. Prosim! Kdorkoli samo njega ne, model pojma nima in ni nikjer naredil NIČ.
Debely
# 05.06.2018 ob 13:42
Včeraj ga je odpustil, danes bi morala slediti še uradna PR izjava za javnost, očitno pa je Mandarić popustil pod pritiskom navijačev. Če Bišćan ostane, sem prepričan, da bomo v naslednji sezoni pri Olimpiji videli bolj napadalen fuzbal kot pa so ga igrali v pretekli sezoni.
Zogi
# 05.06.2018 ob 21:38
Dnevnik danes: KLIK

Po naših neuradnih informacijah je bil Mandarić pripravljen na kompromis, da Bišćan ostane trener, če podpiše aneks k pogodbi, s katerim bi podrobneje opredelili način delovanja, a 40-letni Hrvat v to ni privolil. Na novem sestanku, ki bo jutri, bodo uredili le še tehnične stvari o prekinitvi sodelovanja, kar pa ne bo poceni.
štajerc64
# 05.06.2018 ob 17:07
mochvirnik11

# 05.06.2018 ob 14:47
Prijavi neprimerno vsebino Stojanović zna samo meglo prodajat. Prosim! Kdorkoli samo njega ne, model pojma nima in ni nikjer naredil NIČ.

khm,khm, prvak z zvezdo ?? dvakrat domžale ?
a ti od letos gledaš fuzbal ?
ROBI123
# 05.06.2018 ob 16:49
forexdailycharts

# 05.06.2018 ob 15:05
jaz ne vem kaj naj si mislim, tako da bom počakal robi 123-ja, da on pove kako in kaj

Hvala za zaupanje. Sicer sem svoje mnenje o tem cirkusu že povedal, to danes je samo nadaljevanje cirkusa! Staremu pa dam prav v enem:"Odloča tisti, ki da denar, ne navijači!" Če bo popustil, mu bo ugled zelo načet!!!! Moje mnenje!!!!!!
zabowski
# 05.06.2018 ob 16:44
Jaz mislim, da bo Bišćan ostal še za kvalifikacije potem pa je vse odvisno od uspeha oziroma neuspeha na teh tekmah.

kakšen uspeh pa naj se pričakuje, če bo šlo pol igralcev ki so zaslužni za pokala, stran?
Če bi olimpija ostala kompletna + en dober napadalec, bi še lahko upali na kaj, tako pa....
Lesinar
# 05.06.2018 ob 16:10
Biščan gor al dol, dajte vi raje objavit na katerem programu (RTVSLO, AKANAL, Š1,2,3 ali SK1,2,3,4,5 ipd) bodo prenosi tekem svetovnega prvenstva 2018 iz Rusije, da si naštimam TV in kablovje...

RTV, če bodo organizatorji uspeli postavit kamere na igrišča
LESTVICA
1. MARIBOR 36
2. OLIMPIJA 32
3. MURA 22
4. GORICA 22
5. DOMŽALE 21
6. ALUMINIJ 21
7. CELJE 20
8. RUDAR 15
9. TRIGLAV 15
10. KRŠKO 12
  Razširjena lestvica  
IZIDI / NAPOVED KROGA

17. KROG

Petek, 23. novembra, ob 20.15:
OLIMPIJA - MURA
Prenos na TV SLO 2 in na MMC-ju.

Sobota, 24. novembra, ob 14.45:
CELJE - RUDAR

Ob 17.00:
MARIBOR - KRŠKO

Nedelja, 25. novembra, ob 13.00:
TRIGLAV - DOMŽALE

Ob 15.00:
GORICA - ALUMINIJ

 

STRELCI in PODAJALCI

10 golov
Rok Kronaveter (Olimpija)
Rok Sirk (Mura)

8 golov
Dino Hotić (Maribor)
Rudi Požeg Vancaš (Celje) 


7 golov

Jan Mlakar (Maribor)    
Andres Vombergar (Olimpija)
Luka Zahović (Maribor)


5 golov

Andrija Filipović (Gorica) 
Senijad Ibričić (Domžale)
Rok Kidrič (Aluminij)
Jucie Lupeta (Olimpija/Celje) 
Jasmin Mešanović (Maribor) 
Luka Majcen (Triglav Kranj)
Shamar Nicholson (Domžale)
Bede Amarachi Osuji (Gorica)
Marcos Tavares (Maribor)
Milan Tučić (Rudar)
 


   
9 podaj
Amir Dervišević (Maribor)

      
8 podaj

Asmir Suljić (Olimpija)

6 podaj
Luka Bobičanec (Mura)

5 podaje
Senijad Ibričić (Domžale)

4 podaje
Dejan Petrovič (Aluminij)
Denis Klinar (Maribor)

IZIDI/SPORED SEZONE 2018/19

 

Izidi kroga:
 1   2
  3
  4
  5
  6
 7
  8
  9
10 11 12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 32 33 34 35 36


Spored sezone 2018/19

IZIDI SEZONE 2017/18

 

Izidi kroga:
 1   2
  3
  4
  5
  6
 7
  8
  9
10 11 12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 32 33 34 35 36


Spored sezone 2017/18

Kazalo