Prva liga
Situacija na derbiju, ki je močno razburila Mariborčane. Luka Zahović je v 79. minuti padel ob posredovanju Asmirja Suljića. Foto: BoBo
Glavni sodnik derbija je bil Matej Jug. Foto: BoBo

Milanič: Sodniške napake prevečkrat posledice kompenzacij (video)

Maribor pripravil "videokompilacijo" spornih sodniških odločitev
30. oktober 2018 ob 14:15,
zadnji poseg: 30. oktober 2018 ob 18:04
Maribor - MMC RTV SLO, STA

Vodstvo Maribora je sklicalo novinarsko konferenco, na kateri sta direktor kluba Bojan Ban in trener Darko Milanič govorila o sojenju v Prvi ligi.

Kot je dejal Ban, je cilj vsega tega opozoriti sodniško organizacijo na napake, zaradi česar so se pri Mariboru odločili, da bodo v tej sezoni sami delali analize sojenja in s tem pomagali k izboljšanju kakovosti tega dela igre. Pri tem je dodal, da ne misli, da je Olimpija, ki je večne tekmece v soboto ugnala z 1:2, favorizirana, ampak da so težave zgolj napake, ki se dogajajo.

"Izgubili smo upanje v človeške napake oziroma prosto sodniško presojo. Ne mislimo, da je kdo favoriziran, ampak napake, ki se dogajajo v dobrobit enih klubov, se dogajajo na račun drugih klubov. Dogaja se prevečkrat, ne samo na naših tekmah, ampak povsod. Preveč imamo konkretnih dokazov, da sojenje ni dobro. Sodniki so bili znani kot dobri sodniki, ampak v letošnjem letu je napak preveč in se dogajajo v serijah. Sodniška merila se po potrebi spreminjajo," je povedal Ban.

"Klubi si zaslužijo enaka merila"
Dodal je, da je cilj tega zgolj želja po enakem merilu sojenja. "Želimo enakost za vse. Posebej nas boli tudi nespoštljiv odnos v komunikaciji sodnikov z igralci in s strokovnim vodstvom. Tega je več kot prejšnja leta, kar je nedopustno. Sodnike plačujejo vsi slovenski klubi, vsi jih plačujemo enako. Klubi si tako zaslužijo enaka merila, enako sojenje, nekateri sodniki pa slovensko ligo bolj uporabljajo kot poligon za mednarodno sceno, kjer so doslej korektno opravljali svoje delo. Toda mi tekmujemo v slovenski ligi in želimo, da so tudi tukaj stvari jasne," je poudaril in pristavil, da razume, da sodniki naredijo napako.

"A ko se napake dogajajo v serijah, pri vedno istih zadevah, se vprašamo, kaj se s sojenjem dogaja. Isto mnenje deli večina slovenskih klubov, a se na žalost iz takih ali drugačnih razlogov o tem ne odločijo izpostaviti. Napake delamo vsi, ampak NK Maribor zaradi teh napak trpi. Mi jih skušamo popraviti. Na drugi strani se nam zdi, da sodniki za svoje napake ne odgovarjajo," je ob tem še dodal Ban

Milanič: Napak je preveč
Milaniču se zdi pomembno govoriti o sojenju in opozarjati na anomalije, ki se po njegovih besedah dogajajo v letošnjem koledarskem letu: "Sami dobro veste, v katerih delih sezone so se napake dogajale. Serije napak, ki so tekme v določenih delih te in prejšnje sezone peljale v določeno smer. Vprašali boste, kaj pa napake, ki se dogajajo v našo korist? Seveda, tudi te se dogajajo, ampak so prevečkrat posledice kompenzacij."

Trener vijoličastih je za kompenzacijo ocenil tudi dogajanje s sobotnega derbija, ko bi po mnenju mnogih v prvem polčasu morala najstrožjo kazen dobiti Olimpija, v drugem pa Maribor, a ni bilo ne ene ne druge: "O tem sem govoril. Šlo je za kompenzacijo. Sodnik je naredil napako pri Denisu Klinarju, bil ob polčasu verjetno opozorjen in potem pri jasni enajstmetrovki zadevo kompenziral. O tem govorim. Napak je preveč, teh pa ne sme biti, ker nam ne dopustijo, da enakopravno tekmujemo."

Milanič o konkretnih sodniških imenih sicer ni govoril, poudaril je, da govori o sodniški organizaciji in napakah. "Motijo me nekateri sodniki, ki delajo napake v korist našega tekmeca oziroma v našo škodo," je dejal in dodal, da pričakuje, da bo pojasnilo glede sobotnega derbija enako, kot je bilo na dvoboju Krško – Olimpija v lanski sezoni.V spodnjih videonovicah si oglejte posnetke po oceni Maribora napačnih sodniških odločitev v slovenskem nogometnem prvenstvu in pa izjave s torkove novinarske konference.

VIDEO
Mariborčani kritični do sojenja v prvenstvu
VIDEO
Mariborova analiza sodniških napak v slovenski ligi
VIDEO
Maribor o sojenju v Prvi ligi
T. J., A. V.
Prijavi napako
Komentarji
Lublanski
# 30.10.2018 ob 14:21
jokice
mangrooooo
# 30.10.2018 ob 14:23
Sramota! Navadne otrocje jokice, za neuspehe pa so Mila(NIC)u vedno krivi drugi.
Namesto, da bi tip dojel, da z veterani, ki niti polcasa ne zdrzijo, in zato kaj spremenil. Pac tip nima inteligencne sirine in taki vedno iscejo krivce drugje.
MB bo z takimi cenenimi dejanji samo se bolj odvraten vsem ostalim.
linus.si
# 30.10.2018 ob 14:27
Maribor je obe zadnji tekmi proti Olimpiji izgubil zaradi (pre)slabih odločitev vodje stroke Milaniča.
Na lanskem odločilnem derbiju je Milanič pri vodstvu 2:1 povsem odprl tekmo in želel do tal potolčt nasprotnika, kar vemo, da se mu ni obrestovalo in Olimpija je prišla do preobrata 2:3.

Tudi sobotni poraz gre na račun Milaniča, saj je povsem zgrešil s prvo postavo (v delu Mlakar/Tavares) ter s taktiko v drugem polčasu, ko je Kalimerovsko želel čuvat rezultat. Olimpija je imela na sredini morje prostora ter tako hitro prevzela pobudo ter tudi rezultatsko prednost.

Sojenje...slabo v škodo obeh ekip na večina derbijih do sedaj. Zaradi pritiska javnosti, Zahoviča, Mandariča, novinarjev, kavčarjev in nenazadnje igralcev in trenerjev, so tile sodniki pahnjeni v alarmantno težko situacijo. Močno dvomim, da napake delajo namerno. Situacije so kakršne so, oni pa se morajo odločiti v delčku sekunde. Mi, navijači, gledamo posnetke že 3 dni, pa se ne moremo poenotiti, še enkrat, sodnik pa mora reagirat v sekundi.
jcerovse
# 30.10.2018 ob 14:21
Dej ribic vsaj1x priznaj da je bla Olimpija boljsa!!!
mr. pp
# 30.10.2018 ob 14:30
Ah, sem mislil, da je Maribor urejen in normalen klub. Namesto da bi čestitali nasprotniku in se opravičili zaradi navijačev, sedaj razpredajo o sodnikih... Energijo rajši vložite v vzgojo in nadzor navijačev.
kojot9
# 30.10.2018 ob 14:25
Ubogice, spet so jih fkrali...
IawIa
# 30.10.2018 ob 14:25
Sej ne vem al bi se smeju al joku. Ker tole je pa že tragikomika...
zabowski
# 30.10.2018 ob 14:34
Milanič:"Vprašali boste, kaj pa napake, ki se dogajajo v našo korist? Seveda, tudi te se dogajajo, ampak so prevečkrat posledice kompenzacij."

se pravi, maribor dobi šenkan penal ali nenormalno dolg podaljšek samo, če jih je sodnik itak že prej oškodoval, drugače pa ne.....LOL

Tudi v mnogo bolj renomiranih ligah se dogajajo napake, večji klubi so sodniško privilegirani, dogajajo se kompenzacije, sodnik odpika igralce in trenerje, ko mu ti hočjo pametovat, itd
Ta pravljično pravična fuzbalska dežela, ki jo zdaj Milanič propagira, je bolj odsev obupa in nemoči, ker ga je Barišić pošolal.....
hosta
# 30.10.2018 ob 14:52
Najbolj srečen bom, ko ta jokica ne bo več trener Mb.
Roko na srce, tudi Gorica je imela pri 0:1 čisti penal.
Tega pa seveda ni omenil. Ueeeee
true blue mb
# 30.10.2018 ob 14:27
Olimpija je zasluženo dobila derbi. Jokanje, ne vodi nikamor. Prepričan sem, da lahko vsak klub pripravi video s spornimi situacijami, ker se pač dogajajo. Edina stvar, kjer ima Maribor prav, je to, da so sodniki postali arogantni. Obnašajo se, kot da se nogomet, igra zaradi njih.
odesnik
# 30.10.2018 ob 14:58
NZS bi se morala ostro odzvati na take stvari. To, kar si dovoli Maribor je nedopustno.
weylakuc
# 30.10.2018 ob 14:29
Ka Ka Ka KALIMERO!! Krivica!! Jok jok!

Hahaha neprecenljivo.
Gandhi1
# 30.10.2018 ob 15:08
A se vi hecate? Najprej vs olimpija naklofa k mlade zajce, sramotite se k napadate 80 letnega gospoda v tribuni vip, vs direktor je eno neotesano, primitivno bitje..pol se pa jokcate nad sudjo?

To je sam pokazatl kak folk je iz mb, ne zmozn priznt lastnih napak, nesposobnosti, za to tud mesto propada.

Raj naredte eno medijsko konferenco o obnasanju vasga Zahota? Lahk podkrepite tud v videoanalizo pa tekstom vsh njegovih izpadov, pomoje je to velik bolj problematicna tema. Da ste slabsi in mali klubek prot Olimpiji je itak jasn
veza
# 30.10.2018 ob 14:43
Milanič naj se vpraša raje, kdo vodi moštvo in zakaj Mlakar igra tako malo.
Zakaj niso ob polčasu težili, ker niso Ljubljančani dobili penala?
Kapetano
# 30.10.2018 ob 14:37
NZS in sodniška organizacija, pričakujemo oster odziv in ukrepe za izpade, diskreditiranje, manipulacije in poizkuse vpliva na delo sodnikov. Klub postaja paranoidna kloaka, ujetnik šerifoviča Zdrahota in sramota.
KosmataPazduha
# 30.10.2018 ob 15:07
Novinarsko konferenco o sojenju gredo sklicevat lol. To je pa milo rečeno patetično!
[MOD]Beslic
# 30.10.2018 ob 15:15
Izgubil še zadnje spoštovanje do NK Maribora
Lublanski
# 30.10.2018 ob 15:04
ko že misliš, da so vse izjokali .. ponesejo jokanje na čisto nov nivo
šešerko
# 30.10.2018 ob 14:25
takšna prikrojena sojenja niso naključje in verjetno je v ozadju razpredena mreža
Ilhan
# 30.10.2018 ob 14:36
Hecno. Vsi razen centralizirane ljubljane so bili zaslepljeni, ko se je opozarjalo, da je reprezentanca ugrabljena.
Sedaj so spet vsi ostali bedaki, ker opozarjajo, da je liga ugrabljena. Isti postopki, podobni akterji.
Liga ze od lanskih 6 penalov v zandjih krogih ni regularna vec. Tocno se vidi kam gredo zadeve in kako se diktirajo.
Ni samo Maribor tisti ki jamra, prakticno vsi klubi rszen Olimpije trdijo isto. A vsi so kao jokice in so fse fsem fkrali.
Liga je postala s tem ocitnim favoriziranjem Olimpije cista farsa.
Skoda edino, da ni klub podal se kaksno izjavo na racun udarca, ki ga je Mandaric dal zenski navijacici. Upam da to se pride, saj so kamere vse posnele.
Historian66
# 30.10.2018 ob 14:52
Milanićevo cmeranje "fkrali so" se nadaljuje.

*zeh*
Demosten18
# 30.10.2018 ob 15:21
Vse skupaj bi bilo že smešno, če ne bi bilo tako žalostno. Mariborčani dobesedno trolajo sami sebe, polovica Slovenije jim očita to, da so jim vedno za vse drugi krivi in, da so navadne jokice in kaj naredijo oni? Skličejo tiskovko in se zjokajo ter naredijo iz sebe še večje čudake kot sem jim dejansko očita. Pa kje si že videl, da nek resen klub sklicuje izredne tiskovne konference celega vostva in potem pol ure predvaja posnetke tekem najhujšega rivala??? Pa tega ne bi kot sarkazem naredil niti nekdo, ki bi jih želel trolat in se delat norca iz njih.

In potem se oglasi še Milanić, joka celo konferenco o krivicah, kako se vedno sodi proti NKMB, ko mu pa nekdo reče, naj komentira zakaj ni bilo penala za Olimpijo po prekršku Klinarja je pa to kompenzacija...kompenzacija za kaj?!!?? Saj se je to zgodilo pred vsemi ostalimi spornimi situacijami, ni bilo (še) kaj za kompenzirat...

Jaz sem gorenjec, navijam za NK Ločan, ker je to pač "moj" klub, ampak to, kar se gre NK Maribor je pod vsakim nivojem, mene bi bilo sram navijati za njih, pa so lahko še tako oh in sploh prvaki, medtem ko mi gazimo gorenjsko ligo.
zabavljac
# 30.10.2018 ob 14:51
Tisto z udarjanjem gledalke s strani mandarica je ena taka pravljica za mariborcane. Se bojan ban, ki naj bi po govoricah posredoval pri tem, da ne bi zadeve eskalirale, se je javno opravicil mandaricu za to kaj so navijaci pocel z njimi. A mislte, da ce bi mandarina res lomastil po vip tribuni, da bi se mu ban opravicil? Sploh glede na to kako podpihuje ta klub nasilje bi z vsemi megafoni prsli vn da je mandaric naredil sranje pr njih.
dolinc
# 30.10.2018 ob 15:00
Aja, #fkrali
dolinc
# 30.10.2018 ob 14:59
Hahahaha, vedno drugi krivi... MaliLol
incrpyted
# 30.10.2018 ob 14:56
pleskar

Vsekakor, samo izpade zadeve povsem hinavsko ko se začne lajat takoj po povsem legitimnih odločitvah ki so Maribor "oškodovale". Ko gre njim v korist so pa tiho ko miši al "to je nogomet", "sodnik je piskal kot je piskal", "ni bilo važno".

Vsakmu z mal možagnov je jasn da samo izvajajo pritisk ker hočejo boljše sojenje ZASE. Za ostali jim pa maha tok, da bi lahko proizvedl električno energijo.
šešerko
# 30.10.2018 ob 14:27
vprašljiva tudi regularnost prvenstva
šešerko
# 30.10.2018 ob 14:26
Maribor bi moral iti še dlje in se pritožiti na častno športno razsodišče v Lusani
šešerko
# 30.10.2018 ob 14:25
mislim da bo ta problem šel tudi na UEFo, kajti stvari so šle prdaleč in grozi nam tudi izključitev iz evropskih tekmovanj
ga_moram_imet
# 30.10.2018 ob 15:03
Nekdo pa rabi dudo.
Lesinar
# 30.10.2018 ob 14:57
Dol nas tučejo!
incrpyted
# 30.10.2018 ob 14:46
šešerko

Glede na to da nam probaš prodat, kako tekmo Olimpije proti slabšim klubom "vedno odloči enajstmetrovka", bolj mal verjamem tvojim navedbam, da je Mandarić pretepel gledalko.

Štajerci pa druzga kot ponavljat, kako sodniki kar naprej šenkujejo Olimpiji penale itak ne znate nič. Mate ogromne probleme s selekcijo ekipe, a krivo je vse drugo, samo tisto kar se vam v klubu dogaja ne.
zabowski
# 30.10.2018 ob 14:48
Zakaj niso ob polčasu težili, ker niso Ljubljančani dobili penala?

to je sploh smešno!
Milanič se buni, ker MB kao dobiva vse šenkane stvari samo kot kompenzacije, zdaj ko je bila olimpija v 2. polčasu "kompenzirana", je pa spet vse narobe....:)))))
sLoVaN
# 31.10.2018 ob 02:14
Patetično, pristransko, brez vsake resne analize.
Se dogaja pogosto, letos v seriji, prepogosto: v primerjavi s čim, dragi mariborčani?K takim stvarem se pristopa analitično, pa še tega ne počnejo vidnejši predstavniki kluba in brez javnosti...

Očitno so v Nk MB pozabili, kaj je njihovo delo, tole namreč ni., nikoli ni bilo in ne bo.
Najbolje, da se povežejo z Janšo in Primcem, bodo skupaj krulili Krivosodje...

Kaj je Štajerci, ste se že vdali v državnem prvenstvu, sedaj, ko je po vrtiljaku trenerjev, v Olimpiji zopet en kvaliteten in dostojen trener? Darko Milanič, sem prepričan, da se Zoran Barišič nikoli ne bi šel take blamaže kot ti v tem primeru.
zabowski
# 31.10.2018 ob 01:53
sam ena sodniška naj gre v korist maribora, torej škodo nasprotnika - takoj začnem nabijat če bo milanič angažiral kakšno novinarsko o nepravičnem sojenju. Pozivam vse normalne, da se pridružijo v prcanju teh kmetov.....
zabowski
# 30.10.2018 ob 15:40
a ni to groteskno, ko "evropski" gigant maribor z milijon evropskimi nastopi in domačimi lovorikami potem sklicuje kalimerovske konference zaradi tam nekega "nk bežigrad, ki obstaja 5 let".....
incrpyted
# 30.10.2018 ob 14:51
Model, ne mi bluzit o občutkih.

Vsakič ko Olimpija dobi penal (upravičen ali ne), klele maliborčani vsi jokate "O NE, SPET PENAL ZA OLIMPIJO, KAKŠNO PRESENEČENJE!!!", v stilu da drugega kot šenkanih penalov Olimpiji sploh ne more bit.

Pa to še ne bi bil tak problem, če ne bil pol zato razni bizgeci za vami ponavljal ko papagaji, čeprav domnevno spornih situacij še vidl niso. In tud ko jih vidjo, pa ni nič spornega, mutijo da je sporno. Mislm res, tak kompleks mate da glava boli.
Frajercek
# 30.10.2018 ob 21:12
Ninja007
# 30.10.2018 ob 15:33
Prvič, kje piše da če bi piskal neobstoječi penal v korist MB, da bi te sploh zadeli in da jim nebi Olimpija gleda na njihovo slabo igro zabila še 2 komada???? A je samoumevno da je penal že gol in da če bi MB izenačil da bi Olimpija slekla hlače in do konca čakala na remi ? Glede na igro je bil MB zrel vsaj še za 1 gol če bi ga morala Olimpija nujno doseči.

In kot drugo: Če ekipa kot Olimpija proti šibkejšim ekipam na tekmo z napadalno igro 20 krat strelja na gol in pride vsaj 10 krat v kazenski prostor je veliko večja verjetnost da jo bodo slabše ekipe ustavljale s penalom, kot če ekipa kot MB igra zaprto in bunker proti vsem in pride 3 krat na tekmo v kazenski prostor.
patria
# 30.10.2018 ob 15:21
Nisem na nobeni strani, toda Milanič je pozabil , da je bil prekršek za Olimpijo dosojen ob zunanji črti kazenskega prostora, čeprav je posnetek pokazal , da je bil storjen znotraj, torej bi moral biti penal, bodimo objektivni in ne stalno iskat krivce v sodnikih, važno je, da se iga lep napadalen nogomet in za vse je bolje , če sta vsaj dva favorita čimbolj izeenačena , ne pa , da imamo samo enaga pred vsemi , ker to ni dobro niti za ligo, niti za kvaliteto in razvoj nogometa.
veza
# 30.10.2018 ob 15:13
Po taki tekmi čestitaš nasprotniku za zmago, omeniš sodniške napake, ki pa da niso vplivale na izid tekme, pograjaš posamezne ekscese navijačev in obljubiš revanšo v Stožcah, konec besedi.
Krissssss
# 30.10.2018 ob 15:10
Mogoce je Maribor res najbols uspesn klub v zgodovini samostojne slovenije ( pred tem niti pod razno ) .. ampak so pa obenem tud najvecje jokice kar jih je na svetu , in potem majo jajca se tiskovno narest sam zarad tega , noro kaj delajo te Maliborcani , pa ce ze govorite o enih ugrabitvah v slovenski ligi 10 let nazaj je Maribor na polno prodajal tekme in se dan danes noben od zgori nima jajc obtoznce napisat ma da sj je ze prepozn za to vse poleg interbloka in nafte so maliborcani najvecji ko se gre za prirejanje tekem
ga_moram_imet
# 30.10.2018 ob 23:47
štajerc kaj rabiš tud ti dudiko? Olimpija je bila preprosto boljša. Vi pa spet nekaj v luft skačete kaka krivica se vam godi. Kot južni sosedje, vsi krivi samo oni ne. Ste jim dost podobni ni kaj.
Warbird
# 30.10.2018 ob 22:19
Navijam za Maribor odkar pomnim, ampak to ... to jokanje sedaj ... ne mi s tem prosim lepo ! Milanic naj se zamisli raje nad svojm delom, taktiko itd ... v 2. polcasu nas je Olimpija dominirala, zasluzeno zmagala, dajte roko idite dalje, oz. najbolje kar se mene tice bi bilo ce bi Darkec dal odpoved raje kot da se joce tukaj kako so vsi proti njemu ! Kot sem dejal zasluzena zmaga Olimpije na tem derbiju, je pa res da 1. polcas smo pa mi dominirali in bi lahko kaksnega vec dali, ampak se sedaj na sodnike zgovarjat ...
vzhodnik
# 30.10.2018 ob 21:54
To pa je absurd! Sklicevati se na sodniške odločitve, namesto da se sami sebe vprašajo kaj je z igro je nizkotno ! Kaj pa odločitve in penali, ko so iim dosojali sodniki?? Padalec in dober imitatot Šuler?? Viler.... Roke ki jim ni sodil noben sodnik v njihovem kazenskem prostoru?? Kaj je Milanič izgubil kompas?? A mu manjka svežih oidej?? To sklicevanje je dokaz, da je ladja na dnu! Niso sposobni prenesti poraze, še manj pa priznati, da so tudi boljši lahko od njih predvsem pa so v igri zrelejši! Sramota za cel klub VIJOLIC!!
Modriportal
# 30.10.2018 ob 15:03
Sodniki delajo domnevne napake samo takrat, ko MB izgubi ali, ko naj bi bilo v domnevno njihovo škodo. Kadar pa naj bi bile domnevne napake sodnikov v korist MB, kot naj bi se npr. to zgodilo na tej isti tekmi v prvem polčasu, potem pa ni nič narobe.
Sodniške napake ne, razen če pa je v našo korist, potem pa so dovoljene. Joj, kakšne degenerirane misli so to?
Sicer pa ne dvomim v strokovnost sodnikov in tako kot mi vsi, so tudi oni samo ljudje.
buco15
# 31.10.2018 ob 01:35
Za takšno konferenco kot jo je danes priredil Nk Malibor bi si zaslužili izločitev iz tekmovanj pod okriljem nzs! Da so si zaradi lastne nesposobnosti vodenja kluba in prinašanja uspehov, dovolili žaliti nzs in znss je nedopustno!
5. Liga bi bil edini pravilni ukrep nzsja!
Mariborčani, vi pa začnite delat ne pa samo jokat vedno povsod
moj komentar
# 30.10.2018 ob 20:08
Olimpija veliko preigrava v kazenskem prostoru slabših nasprotnikov, kar seveda pripelje do več prekrškov za penal.
Kaj bi Maribor rad, da se Olimpiji penali ne sodijo več?
To bodo pa bolj težko videli.
judoka
# 30.10.2018 ob 19:36
Ce so zeleli pokazati pomanjkanje kvalitete med sodniki bi lahko pokazali napake tudi iz drugih tekem, ne samo tiste, kjer igra Olimpija in so v prid Olimpije. Mogoce Mariborcani verjamejo da se napake dogajajo samo v prid Ljubljane.....ne vem.

Vse skupaj izpade kot teorija zarote in pateticno jamranje in ocitno imajo zato kar nekaj podpore sodec po komentarjih, v katerih se najdejo tipicni kliseji kot "Ljubljancani so vzviseni" in podobne neumnosti, kot da mesto prebivalisca magicno ustvari clovekov karakter.
Demosten18
# 30.10.2018 ob 18:39
@AndrejR

Se enkrat, jaz nisem ljubljančan in se enkrat, pol ure so kazali IZKLJUCNO sodniske odlocitve na tekmah Olimpije in kao njej v prid...kako potem tega nihce direktno ni omenil?

To, da pa cel klub na izredni tiskovki predvaja tekme navecjega rivala je pa naravnost smesno, ma da bi to delal "moj" klub se jim odpovem. Tega na svetu ni, vsaj nekje ste prvi
LESTVICA
1. MARIBOR 36
2. OLIMPIJA 32
3. MURA 22
4. GORICA 22
5. DOMŽALE 21
6. ALUMINIJ 21
7. CELJE 20
8. RUDAR 15
9. TRIGLAV 15
10. KRŠKO 12
  Razširjena lestvica  
IZIDI / NAPOVED KROGA

17. KROG

Petek, 23. novembra, ob 20.15:
OLIMPIJA - MURA
Prenos na TV SLO 2 in na MMC-ju.

Sobota, 24. novembra, ob 14.45:
CELJE - RUDAR

Ob 17.00:
MARIBOR - KRŠKO

Nedelja, 25. novembra, ob 13.00:
TRIGLAV - DOMŽALE

Ob 15.00:
GORICA - ALUMINIJ

 

STRELCI in PODAJALCI

10 golov
Rok Kronaveter (Olimpija)
Rok Sirk (Mura)

8 golov
Dino Hotić (Maribor)
Rudi Požeg Vancaš (Celje) 


7 golov

Jan Mlakar (Maribor)    
Andres Vombergar (Olimpija)
Luka Zahović (Maribor)


5 golov

Andrija Filipović (Gorica) 
Senijad Ibričić (Domžale)
Rok Kidrič (Aluminij)
Jucie Lupeta (Olimpija/Celje) 
Jasmin Mešanović (Maribor) 
Luka Majcen (Triglav Kranj)
Shamar Nicholson (Domžale)
Bede Amarachi Osuji (Gorica)
Marcos Tavares (Maribor)
Milan Tučić (Rudar)
 


   
9 podaj
Amir Dervišević (Maribor)

      
8 podaj

Asmir Suljić (Olimpija)

6 podaj
Luka Bobičanec (Mura)

5 podaje
Senijad Ibričić (Domžale)

4 podaje
Dejan Petrovič (Aluminij)
Denis Klinar (Maribor)

IZIDI/SPORED SEZONE 2018/19

 

Izidi kroga:
 1   2
  3
  4
  5
  6
 7
  8
  9
10 11 12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 32 33 34 35 36


Spored sezone 2018/19

IZIDI SEZONE 2017/18

 

Izidi kroga:
 1   2
  3
  4
  5
  6
 7
  8
  9
10 11 12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 32 33 34 35 36


Spored sezone 2017/18

Kazalo