Xabi Alonso bo še naprej nosil beli dres. Foto: EPA
Xabi Alonso bo še naprej nosil beli dres. Foto: EPA
Sidney Sam
Sidney Sam se je dokazal v Leverkusnu, ki se bo v Ligi prvakov v osmini finala pomeril s Paris Saint Germainom. Foto: EPA

32-letni Alonso je pred štirimi leti prišel v Madrid iz Liverpoola, kjer je leta 2005 zmagal tudi v Ligi prvakov. Za kraljevi klub je odigral 140 tekem v Primeri division in dosegel štiri gole. Leta 2012 se je veselil tudi naslova španskega prvaka.

Sam iz Leverkusna k Schalkeju
Sindey Sam, s sedmimi goli na 13 tekmah eden najboljših nogometašev sezone v Bundesligi, bo poleti zapustil Bayerja iz Leverkusna. Dres Schalkeja bo oblekel 1. julija. S klubom iz Gelsenkirchna je podpisal štiriletno pogodbo, do 1. julija 2018.

"Zelo sem srečen, da je zdaj znana moja prihodnost. Do poletja bom dal vse od sebe za Bayer, pošteno bom oddelal do konca, saj sem v Leverkusnu postal reprezentant, moja kariera je šla navzgor," je poudaril 25-letni Sam.

Nainggolan iz Cagliarija v Romo
Belgijski nogometaš Radja Nainggolan bo kariero nadaljeval pri Romi. 25-letni član Cagliarija do konca sezone v Rimu kot posojen igralec. Vrednost prestopa je tri milijone evrov, po koncu sezone bo lahko Roma za šest milijonov evrov odkupila njegovo pogodbo. Nainggolan je za Cagliari igral od leta 2010, na 131 tekmah pa je dosegel sedem golov.