Kako se bo odrezal Boris Pušnik, ko mu bo nasproti stal odlični Bojan Tokić. Foto: MMC RTV SLO
Kako se bo odrezal Boris Pušnik, ko mu bo nasproti stal odlični Bojan Tokić. Foto: MMC RTV SLO

Rekreativni športniki, pozor, v okviru oddaje imate možnost, da z enim izmed naših vrhunskih športnikov, morebitnih potnikov na olimpijske igre v Londonu, preživite skupaj en trening. Druženje bomo omogočili petim izbrancem in v vsaki oddaji predstavili enega. V junijski oddaji bomo izmed vseh petih udeležencev naše nagradne igre izžrebali zmagovalca, ki bo odpotoval v London in olimpijsko vzdušje doživel v živo.

Prvi kandidat za pot v London je postal rekreativni kolesar Aleš Štefe, ki se je kolo ob kolo pomeril z Janijem Brajkovičem. Februarja, ko je še vladal mraz, sta se na kolo odpravila v Janijevih domačih krajih, v okolici Novega mesta.

V marčevski oddaji, ki bo na sporedu danes ob 17.20 na TV SLO 2, si lahko pogledate, ali je Borisu Pušniku, rekreativnemu igralcu namiznega tenisa in dobitniku srebrne medalje na svetovnih igrah v namiznem tenisu za bolnike s prestano transplantacijo leta 2009 v Avstraliji, uspelo kakšno točko odškrtniti enemu najboljših namiznoteniških igralcev stare celine Bojanu Tokiću.

Če imate svoj predlog, s kom bi se želeli pobližje spoznati, nam ga lahko skupaj s svojimi podatki pošljete na nagradnaigra@olympic.si. Mogoče si boste olimpijske igre v Londonu s pomočjo Olimpijskega komiteja Slovenije in oddaje Migaj raje z nami ogledali prav vi.