OI 2008
slice
Foto/video: Tudi Debevec že doma
Kozmus prihaja v petek ob 12.30, 7. avgust 2012 ob 23:53 V domovino je prispela še tretja kolajna slovenskih športnikov iz Londona. V Slovenijo se je po Urški Žolnir ter Iztoku Čopu in Luki Špiku vrnil tudi Rajmond Debevec.
7
Črnogorci in Srbi brez zmagovalca
2
2. avgust 2012 ob 22:43 V derbiju tretjega kroga vaterpolskega turnirja sta se udarili "sosedi" Črna gora in Srbija. Obračun se je končal z remijem (11:11).
Ryan Lochte: Novi ameriški zlati deček plavanja
27
29. julij 2012 ob 17:26 Pred vsakimi olimpijskimi igrami ameriški mediji in tamkajšnja mašinerija delanja junakov izpostavijo posameznika, ki ga nato skomercializirajo, kot je le mogoče. Letos je ta heroj Ryan Lochte.
Pistorius na novo piše olimpijsko zgodovino
20
4. julij 2012 ob 14:27 Južnoafriški tekač Oscar Pistorius bo, čeprav mu ni uspelo izpolniti olimpijske norme, nastopil na igrah v Londonu.
Zec Peškiričeva čez prvo oviro v Palermu
1
13. julij 2010 ob 19:25 Maša Zec Peškirič je v 1. krogu teniškega turnirja v Palermu s 7:5 in 6:3 premagala sedmo nosilko, Španko Arantxo Parra Santonjo. Zec Peškiričeva, ki na lestvici W ...
Italijanke ubranile naslov Odbojkarice Italije so v Lodžu postale evropske prvakinje, potem ko so v finalu prvenstva stare celine premagale Nizozemke s 3:0 (16, 19, 20).
Ronaldo prvič v polno Najdražji nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo je na tretji tekmi dosegel prvi zadetek za Real Madrid. Potem ko so Portugalca v kazenskem prostoru podrli, je zadel iz enajstmetrovke.
45
Kavčiču še drugi turnir v mesecu dni Blaž Kavčič je v finalu teniškega turnirja challenger v Constanti v Romuniji premagal Nemca Julaina Reisterja s 3:6, 6:3 in 6:4.
6
Mowbray dokončno v Celticu Tony Mowbray je tudi uradno postal novi trener nogometašev Celtica iz Glasgowa. 45-letnik je do zdaj vodil West Bromwich Albion, kjer igra slovenski reprezentant Robert Koren.
6
Si želite kupiti posteljo Jaa Minga? Olimpijske igre se lahko dobro iztržijo. Organizatorji bodo tako na dražbi prodali kar 20 milijonov različnih predmetov, povezanih z igrami.
5
Prestolnica pozdravila pekinške olimpijce Dva dni po koncu iger 29. olimpijade je živahna Ljubljana pozdravila slovenske olimpijce z zlatim Primožem Kozmusom na čelu.
33
Naveza Park-Park zadela v srce Olimpijske igre v Pekingu so poskrbele še za eno srečno zgodbo. Ta prihaja iz Južne Koreje, natančneje iz lokostrelskega tabora.
6
Kozmusov boj z mlini na veter? Primož Kozmus je pri naslovu olimpijskega prvaka odprl vprašanje odnosa države do vrhunskih športnikov in predlagal pokojnino.
167
Na "Prešercu" poolimpijska zabava Po olimpijskih igrah je čas za sprejeme in zabave. V torek bo športnike sprejel slovenski predsednik, zvečer bo zabava na Prešernovem trgu.
21
Šest nepozabnih zgodb iz Pekinga Vsake olimpijske igre prinašajo nenavadne človeške zgodbe, ki se za vedno vpišejo v zgodovino. Za vas smo izbrali šest pekinških.
14

Kazalo