Izbrani trojici se je pridružil še Shaun Murphy. Foto: Best of snooker
Izbrani trojici se je pridružil še Shaun Murphy. Foto: Best of snooker

22. december.

Po prvotnem programu naj bi Ljubljana 4. novembra gostila dogodek Best of Snooker Ljubljana, kjer naj bi nastopili Mark Selby, Neil Robertson in Judd Trump. Zaradi spremenjenega koledarja sezone bo v tistem terminu na sporedu turnir na Kitajskem.

Nov termin večera v Ljubljani je tako 22. december, ko bo poleg omenjene trojice nastopil še en nekdanji svetovni prvak Shaun Murphy.

Na MMC-ju prirejamo dve nagradni igri, v katerih si lahko prislužite vstopnico za večer v Tivoliju, kjer boste 22. decembra lahko spremljali največje mojstre snookerja.

V sodelovanju z organizatorjem podarjamo vstopnico za dogodek Best od Snooker Ljubljana. Odgovorite na nagradno vprašanje:
Kdo je aktualni svetovni prvak v snookerju?
Upoštevali bomo pravilne odgovore, ki bodo prišli na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si do 29. septembra do 10. ure. Ob sporočilu pripišite tudi svoje ime in priimek ter naslov.

Sodelovalo je več kot 150 uporabnikov, izžreban je bil Matic Slapšak.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.