Sergeja Stefanišin bo vsaj še leto dni branila barve Krima. Foto: www.alesfevzer.com
Sergeja Stefanišin bo vsaj še leto dni branila barve Krima. Foto: www.alesfevzer.com

Jeričkova je v zadnjih petih sezonah igrala za francoski Nimes, predtem je nosila dres ljubljanske Olimpije, svojo rokometno pot pa je začela v Žalcu.

"Upam, da bomo sestavili dobro ekipo in prišli čim dlje. Pred koncem kariere si želim več časa preživeti z domačimi, zato mi v tem trenutku najbolj ustreza Krim. Želim si, da bomo imeli možnost igrati v Ligi prvakinj," je ob podpisu pogodbe za klubsko spletno stran dejala 32-letna organizatorka igre.

Stefanišinova pri 41 letih še v vratih
Tudi v prihodnji sezoni pa bo v vratih krimovk Stefanišinova, ki šteje že 41 pomladi, v letošnji sezoni pa je večkrat dokazala, da zanjo leta niso nobena ovira. "Zelo sem zadovoljen s podpisom, saj bo Jeričkova s svojimi izkušnjami pripomogla k ekipi. Njen prihod je bila želja že pred leti, saj predstavlja velik doprinos tudi kot kapetanka reprezentance. Stefanišinova je z igrami v prvi polovici letošnjega leta dokazala svoje znanje, zato sem zelo zadovoljen, da smo z njo podaljšali sodelovanje," pa je svoje zadovoljstvo ob podpisu pogodbe z Jeričkovo in Stefanišinovo izrazil trener ekipe Uroš Bregar.

Krimovke najbrž ne bodo prvakinje
Rokometašice Krima Mercatorja se bodo letos najverjetneje prvič po letu 1995 poslovile od naslova državnih prvakinj, saj je težko verjeti, da bo Zagorje v zadnjih dveh krogih izgubilo točko na domačih tekmah proti DP-Logik Braniku in Brežicam.